• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyada bebek cinsiyeti görmek

gizemcik540

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
66
137
93
29
Arkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Şu an merak ediyorum rüyasında görüp cinsiyeti doğru çıkan var mı :)

Arkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Şu an merak ediyorum rüyasında görüp cinsiyeti doğru çıkan var mı :)
Rüyamda kucagıma kız bebek verdiler oglum oldu bende tutmadı

Kızlar merhaba benim reglime daha var bu gece rüyamda doktora gidiyorduk ve doktorum gözün aydın hamilesin diyerek tebrik etti belirtilerimde kafamı karıştırmıyor değil böyle bir durum yaşayan varmı acaba 😊

Hayırlı olsun, cinsiyetinz belli oldu mu acaba, bende cok değişik rüyalar görüyorum

Hatta ben doğum yaptığım hastaneyi bebeğin saclarini falan da gördüm. Çokk kolay doğum yapiyodum umarım normalde de o kadar kolay doğum yaparım 😂😂

Genelde anneye malum oluyor ama hayırlısı sağlıkla alın bebeğinizi inş kucağınıza 🙏🙏

Evet belli oldu rüyamdaki gibi erkek bir bebişim olacak ☺️
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣ bende cok değişik bir ruya gördm, dua istesem benım de hayırlı sağlıklı salih bir Oğul istiyrom, hamılenın duası kabul olur mş 💙

Merhaba arkadaslar bende rüyamda 2 kere erkek bebeğim olduğunu hatta pipisini bile gördüm🙈16 haftadaym inş yarn öğrenicm 2 kızım var acaba gönlümden geçtiği içinmi bilemedim dualarınıza talibim kimn gönlünde ne varsa Rabbim onu nasip etsin

Merhabalar hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda bana erkek bebek kıyafeti hediye gelmişti bende ben hamile değilim ki bilmiyorlarmi neden bana bu hediyeyi yollamışlar diye hüngür hüngür ağlıyordum. (3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz) ertesi gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim. 2 defadirda rüyamda doktorun yanındayım cinsiyetini öğrenmeye gitmişiz doktor tebrik ederim kızınız olacak diyor. Çok merak ediyorum acaba rüyasında görüpte doğru çıkan var mı

Ben hamile kalmadan önce 5 tane arkadaşım aynı hafta beni erkek bebeğe hamile gördü.1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve daha cinsiyet belli değilken 2 kez kız bebek gördüm rüyamda ilki bebek olarak ikincisi 3-4 yaşlarında bir kızdı. Kızımız olacak 😊

Back