- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Ay amin ya amin bugün cuma ettiğim dualar görülen rüyalar gerçekleşir inşallah. Bende okadar çok istiyorum ki inşallah rüyanın gerçekliği olursizi etkilemek istemem ama bende hamile kalmadan önce 3 farklı kişi rüyasında görüp aramıştı. aynı günlerde. bir hafta sonra hamileliğimi öğrendim. tabiki tesadüf de olabilir.
insallah allah gönlünüze göre verir. bir an önce hayırlısıyla güzel haberi duyarsınız.
Ben kendi rüyami çok düşündüğümden etkiledigini tahmin ediyorum. Ama başka kişilerinin 1 hafta içerisinde beni hamile olarak görmesi okadar etkiledikiBilnçaltımız rüyalarımızı etkiliyor.Açıkcası neyi çok istesem aklımda yer etse rüyamda görüyorum.İnşallah hamilesindir fakat bazen bilinçaltı oyunları da oluyor.Çok yaşadım.
Maddi anlamda destekleriniz ,yaptığınız “hayır” anlamına gelir Arkadaşların da dediği gibi tamamen “bilinç altı oyunu “Ben kendi rüyami çok düşündüğümden etkiledigini tahmin ediyorum. Ama başka kişilerinin 1 hafta içerisinde beni hamile olarak görmesi okadar etkilediki
Hepsi çok istedigimizden heralde:) bugün cuma canım rabbim çocuğu olmayan isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah. Son 1 seneye kadar anlamıyordum eşimle sevgili gibiydim anne adayı olduğumun farkında bile değildim ama son 3 aydır annelik duygusunu tatmak istiyorum bende :)rüyaların inşallah hayra çıkar ama çok ümütlenme canım. tamamen bilinçaltının oyunu o. 3 yıllık evliyim çocuk için ilk günden beri tedavi görüyorum son 2 tyıldır hamile gördüm isim koyarken gördüm kucamda emzirirken gördüm sonuç yok ama :) o yüzden çok takmamaya çalış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?