Rüya Yorumları Rüyada Asker Kıyafeti Giymek

mariel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
60
5
bende 4 gün önce bir rüya gördüm asker kıyafeti giymiştim ve cömelmişim bişeyler seviyordum elim doluydu ama ne olduğunu bilmiyorum ama kediyede benziyodu tam olarak hatırlamıyorum ve gülüyordum anlamı nedir acaba ne olur yorumlayın arkadaslar

okuyorsan ya da sınava falan girdiysen onunla ilgili,çalışıyorsan iş hayatınla ilgili çok güzel bir gelişme olacak.bu beklediğin bişey de olabilir,sürpriz de olabilir,ama çok sevineceksin

okuyorsan ya da sınava falan girdiysen onunla ilgili,çalışıyorsan iş hayatınla ilgili çok güzel bir gelişme olacak.bu beklediğin bişey de olabilir,sürpriz de olabilir,ama çok sevineceksin

canım okumuyorum evliyim tek beklediğim bi haber var cocugumun olması acaba ona yorumlanabilirmi

evet canım kesinlikle yorumlanabilir, üzerinde asker kıyafeti olması enteresan geldi bana,o yüzden kurumsal bişeydir diye düşündüm ama şu an odaklandığın şey de başarıyı yakalayacağını gösteriyor demek ki. bence kısa zamanda çocuğun olacak,inşallah

Rüyayı gören kimse kedi seviyorsa iyi bir dosttur.
Rüyada askeri üniforma giymek, asker üniforması giydiğini görmek ; Çok yakında hayatınızda iyi değişiklikler olacak anlamına gelir.
İnternetten alıntı

insallah canım ağzına sağlık insallah dediğin gibidir yorumladığın için cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…