Rüya yorumu

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Rüya yorumu diye form bulamadım buraya yazdım yanlıs yere yazdıysam kusura bakmayın lütfen..Bu aralar sıkıntılı günler geçirıyorum çok sıkıntıdayım . Dün gece rüyamda binaların uzerinden dev dalgalar geliyordu tsunamı gibi. Sonra bir baktım ki gök yüzünden de sular geliyor ve ben yer ile gök arasında sıkıştım kaldım. Şimdi boğulacagım dıyorum ve çok korkuyorum. O an sankı önceden de bunu yasamaşım kapkara sular içinde kalmışım ama Allah suyu gökyüzünden gerı çekmıs ve ben yuzeye çıkmışım gibı bır anı geliyor aklıma ve ıcımden yıne Allah belki suyun içinde kaldığımda suyu gerı ceker gökyüzüne de yasarım dıyorum. Ama ya cekemzse ve öleceksem dıye korkuya kapılıyorum. Uyandım ve ve hala korkuyordum. Rüya yorumundan anlayan varsa rica etsem yardımcı olabilir mi bana. Tesekkur ederım sımdiden.

Birşeye niyet Edip mi uyudun
Belki bir film izledim bilinçaltı olabilir
Bir seye niyet ettığimi hatırlamıyorum Ama sıkıntılı gunler yasıyorum önceden kafamınyastıga koyunca uyuyordum sımdı çok sey duşunuyorum. Bu rüya da beni korkuttu ve çok etkiledi

Bizim buralarda şöle derler
K.ç.n açikta kalmiştir :p
Hayır de hayır olsun kimseye yorumlatılmaz etkilenilen rüyalar

Kötü rüyalar anlatılmasa daha iyi.Belki şu aralar varolan ruh halinizdendir.Hayır olsun.

Back
X