ruya yorumluyorum

nesrincim epeydir yoksun galiba, ben de uzun suredir bu sayfaya girmemistim. herkes seni bekliyor anlasilan :)) ben dun gece ilginc bir ruya gordum sana sormak istedim. normalde goguslerim kucuk ve duzgun oldugu halde ruyamda kocaman sekilsiz cok cirkin memelerim vardi. ama hakikaten hilkat garibesi kadar cirkin ve korkunctular. uzerime bir tshirt giymisim ama ortmuyor goguslerimi bir turlu, sutyende takmamisim tshirtin uzerinden goguslerim belli oluyor, oyle cirkin oyle cirkinler ki.. nasil yorumlayacagimi bilemedim, bir yardimci olsan..

nesrin hanımın en son aktife olduğu saat 15 :18 ve profiline hergün bakıyorum hergünde aktif oluyor ama neden buraya bişey yazmıyor anlamıyorum yorumu beklemiyoruz artık nesrin hanım buraya en azından bişeyler yazmanızı bekiyoruz yorumluyamamıyacam veya gözlerim rahatsız vs vs... böyle yaparak ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum 2 satır yazmak zor değil herhalde

Evet canım bende baktım ama belki arkadaşımız sürekli yorum yapmaktan sıkılmıştır diye düşündüm ben ama o zamanda 2 satır sıkıldım arkadaşlar artık yorum yapmıyorum diyebilirdi. :çok üzgünüm:

mehb nesrin :) ben rüyamda başbkn tayy. edrgnı gördüm bir kalbalık içinde önümden geçti suratı asıktı biraz bide şu ist belediye başkn adayı bardıya kılıçdaroğlu(kazanamayan) oda vardı onun önden geçerken bnde kılıçdroğlnn elindeki beyaz defter giibi bişi bnm elime geldi yanlışlıkla ve bana neden bnde o defter die kızıyodu bnde arkamda büyük bi kalabalkla tekrar onun karşısına geçip defteride göstere göstere şunu diyodum :allah böyle şaşırtır die bağırıyodumm ya komik gibi ama nedir bu merak ettim lütfen yorumlarmısın ya cnm çok oldu ama bu da ertsesi gün gördüğüm bi rüya kısaca onuda anlatiim sen bi derleme yap. artık :) ondada bir otbüse biniyorum memeleketim olan yerde otbüste yaşlı bi adamla konuşuyorum sonra birden kendimi gene başka bir adamın bana bi beyaz yazılı bir kağıt verdiğini görüyorum onu imzalamamı istiyor bnde başka birkağıtta bisürü imza dnemesi yapıyorum ve önceo adam imzalıyor sonrada ben ama emin deeyilim tam imzaladıımdan şimdiden çoooookkk tşkkkler. yorumunu bekliyorum cnm

Son düzenleme:
ben bir ayakkabı dükkanına gidiyorum. bir ayağıma siyah spor ayakkabı, bir ayağımada beyaz spor ayakkabı giyiyorum. sonra ikisinden birini satın almak için renk beğeniyorum. sonra bir bakıyorum siyah ayakkabının yan tarafı açılmış yani yan tarafınının dikişi açılmış. sonrada siyahı çıkarıyorum, beyazı beğeniyorum. ne demek anlama geliyor bu çok merak ettim. şimdiden çok teşekkürler a.s.

bu gece çok tuhaf bir rüya gördüm gercektenfisfisfis
ben banyoya giriyorum duş almak için. saçımı felan yıkıyorum normal olarak. saçımı yıkarkende birden saçımın içinden bir sürü şeftalı dökülüyor yere (hepside güzel şeftalı kırmızı) .yere bakıyorum en az 10 tane felan vardı sanırım.
bu ne demek çok tuhafıma gitti. yorumlarsan sevinirim. çok teşekkürler a.s.

ben ve iki arkadaşım oturuyoruz.1.si bir sigara çıkartıyor sigara da kocaman pek bir geniş;öteki arkadaşım alıyor bir nefes ama been itiraz ediyorum;''içemezsin çok ağır ver;ben içerim'diyorum ve içiyorum..Şimdiden teşekkürler.

nesriiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn millet yorumlarını bekliyo burda öncelklede bennn

ben de rüyamı anlatmak istiyorum akşam çok ağladım

şimdi bir otobüsteyiz fakat otobüs denizin üzerinde bi köprünün yanından uzunlamasına gidiyor gibi derken otobüs sallanmaya başlıyor.
yanımda hiç daha önce görmediğim bir arkadaşım var (rüya arkadaşım heralde:) otobüs sallandıkça içindeki yolcular çığlık çığlığa bi o yana bi bu yana sallanmaya başladı yan yattı yatacak....

derken otobüs yan yattı biz arkadaşımla sol taraftayız ben kolidor ksımındayım bizim tarafa yan yattı ... denizin içine girdi deniz temiz fakat koyu renkliydi. ben yüzerek otobüsün içinden çıktım arkadaşımda. geri deki insanların çığlıklarını duyarak.... derken köprü gibi bişeyin altından geçerek kıyıya ulaştık yüzerek.. kıyıya çıktıktan sonra yürümeye başladık çok güneş vardı. bi baktık otobüsü çıkarıyorlar sonra eşyalarımızı otobüste bıraktığım aklıma geldi. arkadaşım çantasıyla beraber çıkmıştı ama ben değil.

hemen eşyalarımı aramaya başladım çantamda foto mak. kredi kart. tel paralar olduğunu düşündüm sordum gördüğüm insanlara.. dediler denizden çıkan eşyalar şurda bilmem ne tamircisinde.. ama onlar buldukları için sahiplenir sana vermezler çaldılar gibi bişey dediler..

derken o tamirci yerini buldum adama ağlamaya başladım bizim yüzerek çıktığımızı eşyalar orda olduğunu falan ağlaya ağlaya anlatıyorum ağlamaktan konuşamıyorum bi ara sesim kesiliyor....

sonra adam bi liste çıkarıyor bana ufak tefek kara bi adam. listeye bakıyorum

fotoğraf makinasi 4 tane
telefon 35 tane
cüzdan 40 tane

gibi uzayan bi liste.......

sonra diyorum ki içimden bunlar hırsız vermeyecekler adama diyorum. iyide hangisinin benim olduğunu nerden bileyim ben?

adam ikinci listeyi çıkarıyor

işte isimler falan var bu listede
bi bakıyorum benim ismim de var ve nelerimin olduğu yazıyor diyorum bu benim işte bunlar benim

sonrasını hayal meyal hatırlıyorum ama çantamı bana veriyorlar... sanırım çünkü mutlu oluyorum sonunda...

canımcım şimdi bu ne demek ben kafayı mı yedim
yoksa bi taraf açıkta mı kalmış gece:)

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:a015::a015::çok üzgünüm:

arkadaşım sen her mesajdan sonra böyle yorumsuz çıkıyon ya ne iş yoksa nesrin falnamısın:1shok: sen ğeğr oysan lütfen yorumunla gel deilsen de parazit yapma -tatlicadiarzu-

arkadaşım sen her mesajdan sonra böyle yorumsuz çıkıyon ya ne iş yoksa nesrin falnamısın:1shok: sen ğeğr oysan lütfen yorumunla gel deilsen de parazit yapma -tatlicadiarzu-

isterdim nesrin gibi bir yeteneğimin olmasını ama malesef yok parazit olayına gelince önceki sayfalara bakarsan anlarsın haaaa anlamıyorsanda yazdıklarımı görmezsin olur biter -tatlicadiarzu-

merhabalar.dün akşam rüyamda benim düğünümde takılan altın bir trabzon set vardı.onun yanında gümüş bir takımım vardı beraber duruyodu.altın seti gümüşe dönmüş gördüm.ne anlama gelir acaba merak ediyorum.yorumlarsanız sevinirim...

selammm, uzun bi aradan sonra ben geldim.. gece rüyamda kimya dersine giriyoruz, tam hoca geliyor, benim alttaki 2 tane küçük azı dişim ağrımaya başlıyor, sonra çok acıyor, hoca da okuldaki teknisyeni çağırıyor, adam dişlerimi çekiyor.. ben ağlıyorum böyle, keşke bekleseydik, dişçiye falan gtiseydik, bu adam ne anlar ki, dişçi belki kurtarırdı dişlerimi diyorum son ana kadar umudum var yani, sonra kırılan dişin parçaları elime düşüyor falan.. bunun anlamı nedir acaba?? =)

Umudumuz bitmedi hala bekliyoruz

cok sevgili arkadasim, ilgine alakana ve bitip tukenmez sabrina gergecten cok cok ama cok tesekkur ederim, ama bu arada hos olmayan seylerde yazmislar neyse diyelim, siteye giremeyisim ya da ayak ustu bakip cikmak zorunda kalmam kasitli degildi ama yanlis anlasilmalara neden olmus, yurt disindayim ve burada tek bir yardim eli olmadan aksilikler ve hastaliklar karsisinda tek basima yetismek zorundayim, herkesi beklettigim icin ozur dilerim. ruya yorumlarim hakkinda cok sevdigim ve bu konuda da uzman olan bir kisi "ruyalari daha degerli kilmak amaciyla sadece ruyalarla ilgili bir yerde yorum yapmalisin" dedi ve cok mantikli geldi, xxxxxxxxxx tamamen yardim etmek amacli ve ruyalari daha degerli kilmak amaciyla sadece ve sadece ruyalar olan bir yerde yazmak istememdendir, sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…