ruya yorumluyorum

selam nesrin hanım...daha iyisiniz inşallah...
bende rüyamda küçük bir erkek çocugu gördüm..kalabalıgın içinden bana geldi ve elini uzatıp sana hediyeni getirdim dedi..ama elinde hiç birşey yoktu...bu ne anlama geliyor sizce?şimdiden teşekkürler canım.

mrb canim ben o kadar cok ruya goruyorum hemen hemen her gun ve onunla ilgili genelde birseyler oluyor ama bazi ruyalarimi yorumlayamiyorum
sana esimin gordugu bir ruyayi anlatmak istiyorum
yolda giderken arabayla kocaman bir kusu ezmekten son anda direksiyonu cevirerek kurtuldum demisti ertesi gun aynisi oldu ama birde orda olu at gordugunu soylemisti acaba bu ne demek tsk ederim
birde ben hep olur ya disimin birden dustugunu gordum ama kanamadi

mrb cnm benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim

bu gece rüyamda cok yagmur yagmış ve yerler dize kadar su olmuş gördüm bizim evimizin orda dere var dere falan taşmış ben balkondan bakıyorum eşim suya giriyor dizine kadar su var ve konser için birileri gelmiş aynı zamanda onlara bakıyoruz ve evimizin etrafı cok kalabalıktı

slm nesrincim rüyamı yorumlarsan çok sevinirim rüyamda gece kalkıyorum tuvalete gidiyorum iç çamaşırımda kan görüyorum şaşırıyorum bu ne kanı diyorum daha regli olmama var diyorum sonra acaba reglimi oluyorum diyorum şimdiden çok saol canım

Tekrar merhaba ! Aslında bu rüyayı 2 hafta öncesinde yazmıştım, rüya trafiği oldukça yoğun olduğu için arada kaynadı sanırım normal olarak, sizde haklısınız bu kadar rüyaya yetişmek oldukça zor..Tekrar geçmiş olsun..
[B]Dün gece rüyamda bir bebeğim varmış ne zaman nasıl olduğu kısmını bilmiyorum bu arada ben bekarım, ben bu bebeği evin bir odasına atmışım, bakmayı unutuyormuşum orda yatıyor, "aa diyorum ben bu bebeği orda unuttum hiç bişey yedirmedim bakmadım" insan kendi bebeğine nasıl bu kadar ilgisiz olur diye de vizdan azabı çekiyorum, bebek kesin ölmüştür diye gidiyorum ama giderken ki hissettiklerim çok karmaşık, hem vicdan azabı hem utanç, korku karma karışık, bakıyorum hala yaşıyor seviniyorum, ama diyorum; ben yine unuturum buna bakmayı, gerçekte ben çok anaç ruhluyum ve çocuklara çok düşkünüm, bu rüya beni çok etkiledi ve üzdü Yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler! [/B]

rüyamda baba evini tamir ettiriyormuşum.kontrol etmeye gittiğimde bir bakıyorum evi su basmış.
halamı görüyorum .ona kızıyorum niye sahip çıkmadınız diye tartışıyorum.sonra uyandım.tabir edebilirmisiniz.acaba ne demek

merabalar nesrin hanım erkek arkadaşım rüyasında bi ewin balkonundan bakıyormuş yanındada bi kız warmış sigarasını yakmış kız balkondan sarkmaya başlamış onu uyarmış yüksek düşersin diye ama kız daha çok sarkmış ve kaymış aşagıya ayaklarından tutmaya çalışmış ama başaramamış koşarak aşagı inmiş insanlar toplanmış bi elinde kızı tutuomuş diger elindede bir kan torbası warmış serum gibi o torba patlamış birkaç yerden ode eliyle kapatmaya felan çalışıomuş sonunda kızı hastaneye getirmiş. merdivenlerde küçük bir kız çocugu görmüş ona düşen kızı sormuş oda kız iiyi kurtuldu demiş yorumunuz için şimdiden teşekkürler a.s.​

nesrin hanım merhaba.rica etsem benimde rüyamı yorumlar mısınız?rüyamda sözlüm ve benim bir teknemiz varmış.biz bilmediğimiz yere geliyoruz bu tekneyle.limana bırakacağız tekneyi ama oradakiler liman aşağıda diyorlar.bizde araba ile tekneyi kara yolunda (asfalt) aşağı indiriyoruz.aşağıda deniz yok kuru toprak.bakıyoruz deniz karşıda masmavi güneş ışıkları parlıyor üstünde.ikimiz tekneyi denize doğru itmeye başlıyoruz.ikimizin de gözünde gözlük var ama normalde gözlük kullanmıyoruz.sonra eski tarihi çarşı gibi bir yerdeyiz.3 havuz var ikisi boş biri dolu.temiz su ama.biz konuşmuyoruz hiç bu arada.hissediyorum sözlüm ne yapacağız bu yerde gibisinden düşünceli.bir kapı çalıyor avni diye birinin yardım için.ben istemiyorum çalsın o kapıyı.kapıda açılmıyor.sözlüm elimi hiç bırakmıyor.ben okuyup yatmıştım gece.maddi manevi sıkıntılarımızda var.yorumlarsanız çok sevinirim.

merhabalarr benim rüyamıda yorumlayabilirsniz çok sewinirim ben pek fazla bişey hatırlamıorum ama Atatürk'ü tabutunda gördüm tabutu açık ama hareket ediyo gibi geliyo bana çok şaşırıyorum bu hafta hemen hemen her gün rüya gördüm ama bunda çok etkilendim şimdiden teşekkür ederim

nesrin hnm merhabalar

hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalışayımm
rüyamda arabamla gidiyorum sigara yakıyorum sonra jandarmalar beni çeviriyorlar hemen sigaramı paspasa söndürüyorum sonra arama yapıyorlar temis bişi bulamıyorlar devam etmemi söylüyorlar sonra çantamın kulpları kopuyor içindeki kitaplarım ajandam yere düşüyor ve çantamın fermuarlı gösünde bir 50 tl görüyorum sonra çantanın kılıfında bi 50 daha ben nassı bunları görmedim fln diyorum bu arada kar yağmış yerler kar sonrasınıda hatırlamıyorum

yorumlarınısı bekliyorum

slm benim rüyamıda yorumlarsanı çok sevinirim.detaylarını hatırlamıyorum ama.komşumun olduğunu hatırladığım bi kümeste horoz tavuk ve yurmurta gördüm.çok merak ettim ne demek oluyo diye. teşekkürler.

nesrin77 kusura bakam ben bu bölümü görmwdim birden konu açtım rica etsem benim rüyamada yorum yaparmıısn

bu rüyalarım istihare namazı kıldım o gece ki gördüügmm rüyalarm 1.gecede

bende rüyamın yorumunu istiyorum kafam karmakarışık oldu.ben istihare namazı kıldım sevgilimden ayrıldıktan sonra ilk gün rüyamda erkek arkadaşım yengesi annesi ben vapurdayız alışveriş yapmış bi yerelere gidiyoruz ikinci gün rüyamda benim eski erkek arkadaşım polis rüyamda bunlar bi göreve gitmişler buda benim işyerimin mi eviminmi orada biyerde hatırlamayamıyorum ben eevdeyim halamlar falan var birde beni çok seven bi arkadaşşım var yani benimel evlenmek isteyen biriis aynı işyerinde çalıştııgm buda bizde ben şimdi yeşil bi badi giyindim üzerinede siyah tişört buda bana evde nasıl bagırıyo çıkart onları giyinme diye bende sana ne diyorum sen kimsinki benim kıyafetime karışıyosun diyorum babam geliyo ne oluyo diyo böle böle diyroum o sırada bu çocuk çıkıyo.sonra peşinden ben çıkrım kapıda eski erkek arkadşaım yanında en yakın iş arkadaşı var kalabalık tabi polisler falan eski erkek arkaşımın üzerind epolis kıyafetleri kafasındada kavuniçi kask mı artık ne diyolarsa ondan var bu bana evde bagıran çocuk kapıya çıkınca eski erkek arakdşımın yanında ki en yakın arkaşına bakmışmı bişeymi demiş anlamdım bi bakım eski erkek arkaşım sinirli sinirli geliyo bunlar bi kavgaya tutuştu sonra ayırdık hava çok güzeldi ben tekrar eviöin kapısının önüne gelince yagmur başladı bu bana bagıran çocuk kapıda oturuyo digeri görevde karşı karşıyayız bakıyoruz birbirimize gözlerimizin içine o anda ayrıl oldugumuzu da bilyrouz ben içimden geri gelsin diye dualar ediyorum bu taraftada da bana bagıran çocukla sürekli bi tartşma içimdeym sonra işte yagmurda ıslanıyoruz hem ona bakıyorum hem tartışıyorum sonra bunların görev bitiyo ben yanına gidyorum hani geri dön demek için o anda tamam mı diyo ne diyo anlamıyorum ama sabah uayndıgım da aklımda kalan tek şey 1 ay ya sanki biri bana 1 ay bekle geri dönücek diyo kaç gndür bu 1 ay nerden çıktı bulamıyorum 3.günkü rüyamda iftar çadırı gibi uzanca bi tahtadan böle inşaat gibi yer var böle bi parkın içinde derenin kenarında biizm mahallede bi tane daha polis var bunlar karısıyla onun içinde rüyolar bende taksiden inmişim o inşaatın içinde onların yanında yürümeye başladım ama insanlar geçiyo spor yapıyo bi tanede genç çocuk var koşuyo o kadar karışık bi yerki nerden geçicegini bulamayıp bu yanımdaki polisn karısıı tarif ediyo yani ordada o parkta sevgilimden ayrılmışım ne yapıcagımı düşünüyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum

sonra yine kıldım bu sefer allahım kiminle mutlu bi yuva kurucam diye kıldım ondada

çalışıyorum iştyeim çalıştgım yer iş merkezi bankaya giidyorum bir tane kadın polis beni görmüş beni birine soruyor diyoki aa bu kıs o kızmı yaşarın yanında çalışsan kızmı falan ama haberim yok benim daha sonra ben öle yürürken tam hatırlamıyrum bunu duyuyorum yani bütün iş merkezi neredeyse benden bahsediyo sonra işten çıkıyorum eski erkek arkadaşımla braışmayı düşünüyorum onun yanında gidim diyorum caddede yürürken o kadın polisi görüorum yanımdan geçiyo gidiyo sonra ben arkadaşımın evine giderken bunun yanında kalan başka arkadaşını görüyorum sizde gidiyorum hadi beraber gidelim diye gidiyoruz ama bana sakın seni görmesin bize kızar diyo tamam o gelmeden çıakrım dyrm tam biz gdyrz onun yatagna otrcam o geliyo önc ebana ne işin var burda dyo arkadaşları sakin ol dedi bende seni görmeye geldim dedm yatagına oturdu diger arkadaşıda ütü yapmaya başladı sonra öle ne konuştugumuzu hatırlamdan beni gıdıklamaya güldürmeye başladı sarıldı falan ben ayaka kalktım onun yatagına düştüm oda benim üstüme düştü sarıldı ne oluyo barıştıkmı demememe kalmadan biz yani tam o sırada sışarı çıktıkmı n eoldu anlamadan annemim dayısı var yıllar önce ölen onun evine gidiyoruz yemege yengem çocukalrı falan orda bizde oradayız ama evki ne ev öle parıl parıl parlıyo çok güzle aydınlık bi evdi işte yemek yedik sonra yatıcaktık oruruyoduk uyandım yada devamını hatırlamıyorum bunu bile zar zor hatırladım.kızlar uzun oldu ama yani beynim durdu bi anlam çıkartamıyorum erkek arkadaşım beraber olmamız imkansız diyo rüyalarımda onu görmem böle düşündüüryo yani ben her gece dua ediyorum hayırlıysa geri dönsün diye umuudmu hiç kaybetmedim kalbim içim çok rahat sanki geri gelice gibi hissediyorum kızlar uzun oldu özür dilerim

benim rüyamıda yorumlarsanız sevinirim
rüyamda koliyle yumurta gördüm içinden iyi olanları seçiyorduk ama bazılarıda kırılmıştı

.......................................................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba nesrim hn,
ruyam şöyle; yorumlarsanız sevınırım.
ben haftasonları hrıstıyanların kılısesınde calısmaya baslıyorum aksam cumartesı gecesı bır kac saat ve pazar gecesı calısıcakmısım bırısının yerıne, bır yakın tanıdıgım bu haftasonu calısamıycakmıs dıye yerıne calısıcam, gıyınıyorum kotum oyle dar gelıyor kı guluyorum kılo almısım dıye tsortuımla ortmeye calıstım neyse ne olucak dıyorum orada kadınlar var rahıbe guluyorlar cantana sıgacak mı o yemek dıyorlar elımde bır kap yemek var sıgar sıgar dıyorum yıyorum bıraz da engınar sanırım yemek, sonra cantamı topluyorum ben sımdı gıdıyorum ısım var dıyorum tamam dıyorlar halbukı daha calısmaya yenı geldım 4 saat durmam gerek ben sevgılımle bulusucam cıktım otobuse bınıp gıdıyorum arabasına bınıyorum sonra benı bızım eve getırıyor bır yıgın da arkadasımız bırısı bır dıgerıne evlenme teklıf edecek sanırım alyansı alabılır mısın dıyor bana
tamam demıstım ama unutuyorum eve getırdıgınde benı sevgılım dıger bı erkek arkadas bana soruyor alyansı aldın mı dıye, ay alamadım bugun oradan gecmedım ama alırım tamam dıyor dusunuyorum sen kıme ne teklıf edıceksın kı dıyorum, (bu arada cocugu tanımıyorum bırısının abısıymıs), dıger kız arkadasla cıkmıyorlar ama teklıf edecekmıs cok duzgun kız onla evlenıcem ben dıyor, ıyı pekı ama alamadım dıyorum (aklımda bır soru var ulen ne dusuncesızler benım otobuse bınıp gıdıp alıp gelmem lazım kı bana da ters ve masraf olacak orası ) dıyorum.
(bır de aklıma gelıyor kız da boş bu da boş evlenme teklıfı edebılır dırek evlılıkle mı baslıycaklar ben önce cıkıyorum, bu dırek teklıf alıyor e tabı sımdı kız sıyah saclı sonra muhasebecı meslegı de var parası da yası bıraz buyuk ama tercıh edılebılr cocuk da ondan sectı demek sonucta arkadasımız hepsı hımmm falan dıye yorum yapıyorum bıde ıcımden ıcımden)

sonra apartmanın merdıvenlerınden cıkarken buyuk bı kopek var sadırıcak gıbı ama özenıp kenarından kosuyoruz kopek bı anda kulaklarını saclarını ındırıp puff dıyor yana gecıyor o da hızla, bız de kosarak yukarı cıkıyoruz iki arkadas hala kapıda sohbet edıyorlar, önce seslendım sonra ne yapabılırım gelmıyorlar dıyorum yukarı yol alıyorum.
sonra ertesı gun oluyor ben pazar gunu o rahıbelık işine gıdıyorum içki icmedın degıl mı dıyorlar yok ıcmedım bu muydu kuralınız neden ıceyım sonucta benım ısım degıl ama olsun yıne de ıcmem ben ıse gelıcem sonucta dıyorum sıze saygım var dıyorum gulumsuyor dıger iki rahıbe. sonra aklıma şu soru gelıyor ya bula bula bu işi mı buldun hem baskasının işinin gelmedıgı gününde calısıyorum ıyılık olsun dıye hem iş bulamamısım zaten ne rezılım walla neyse caktırmayayım dıyorum. uyanıyorum mirmirmirmir

Selam canım rüyalarımı seçe biliyorum artık :) bugun rüyamda karşı komşumun mutfağındayız onun ocağının üstünde buyukce bir tencerede un kavuruyoruz önce yağı cok gibi geliyor ben kelkıp karıştırıyorum karıştırdıca un yağı çekiyor ona tarif ediyorum un kavrulsun salçasını koyarsın un çok gelirse birazını al sonra çorba yaptığında kullanırsın diyorum derken uyanmışım
Hadi canım ya tam ben rüyalarımı hatırlamaya başladım sen yoksun nerdesinnnn(

nesrin hanım annem rüyasında tanımadığı bi çocuğu emzirdiğini grmüş çocuk durmuyomuş annem da emzirmiş ne demek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…