merhaba nesrim hn,
ruyam şöyle; yorumlarsanız sevınırım.
ben haftasonları hrıstıyanların kılısesınde calısmaya baslıyorum aksam cumartesı gecesı bır kac saat ve pazar gecesı calısıcakmısım bırısının yerıne, bır yakın tanıdıgım bu haftasonu calısamıycakmıs dıye yerıne calısıcam, gıyınıyorum kotum oyle dar gelıyor kı guluyorum kılo almısım dıye tsortuımla ortmeye calıstım neyse ne olucak dıyorum orada kadınlar var rahıbe guluyorlar cantana sıgacak mı o yemek dıyorlar elımde bır kap yemek var sıgar sıgar dıyorum yıyorum bıraz da engınar sanırım yemek, sonra cantamı topluyorum ben sımdı gıdıyorum ısım var dıyorum tamam dıyorlar halbukı daha calısmaya yenı geldım 4 saat durmam gerek ben sevgılımle bulusucam cıktım otobuse bınıp gıdıyorum arabasına bınıyorum sonra benı bızım eve getırıyor bır yıgın da arkadasımız bırısı bır dıgerıne evlenme teklıf edecek sanırım alyansı alabılır mısın dıyor bana
tamam demıstım ama unutuyorum eve getırdıgınde benı sevgılım dıger bı erkek arkadas bana soruyor alyansı aldın mı dıye, ay alamadım bugun oradan gecmedım ama alırım tamam dıyor dusunuyorum sen kıme ne teklıf edıceksın kı dıyorum, (bu arada cocugu tanımıyorum bırısının abısıymıs), dıger kız arkadasla cıkmıyorlar ama teklıf edecekmıs cok duzgun kız onla evlenıcem ben dıyor, ıyı pekı ama alamadım dıyorum (aklımda bır soru var ulen ne dusuncesızler benım otobuse bınıp gıdıp alıp gelmem lazım kı bana da ters ve masraf olacak orası ) dıyorum.
(bır de aklıma gelıyor kız da boş bu da boş evlenme teklıfı edebılır dırek evlılıkle mı baslıycaklar ben önce cıkıyorum, bu dırek teklıf alıyor e tabı sımdı kız sıyah saclı sonra muhasebecı meslegı de var parası da yası bıraz buyuk ama tercıh edılebılr cocuk da ondan sectı demek sonucta arkadasımız hepsı hımmm falan dıye yorum yapıyorum bıde ıcımden ıcımden)
sonra apartmanın merdıvenlerınden cıkarken buyuk bı kopek var sadırıcak gıbı ama özenıp kenarından kosuyoruz kopek bı anda kulaklarını saclarını ındırıp puff dıyor yana gecıyor o da hızla, bız de kosarak yukarı cıkıyoruz iki arkadas hala kapıda sohbet edıyorlar, önce seslendım sonra ne yapabılırım gelmıyorlar dıyorum yukarı yol alıyorum.
sonra ertesı gun oluyor ben pazar gunu o rahıbelık işine gıdıyorum içki icmedın degıl mı dıyorlar yok ıcmedım bu muydu kuralınız neden ıceyım sonucta benım ısım degıl ama olsun yıne de ıcmem ben ıse gelıcem sonucta dıyorum sıze saygım var dıyorum gulumsuyor dıger iki rahıbe. sonra aklıma şu soru gelıyor ya bula bula bu işi mı buldun hem baskasının işinin gelmedıgı gününde calısıyorum ıyılık olsun dıye hem iş bulamamısım zaten ne rezılım walla neyse caktırmayayım dıyorum. uyanıyorum mirmirmirmir