öncelikle çok geçmiş olsun,dilerim iyileşirsiniz.
Eğer döndüğünüzde müsayit olursanız yorumlarsınız.
Ben bugünlerde yine kendimi hep çıplak görüyorum,sahildeyim elimde bir avuç bozuk para var karşımda da acun ılıcalı ona gösteriyorum,sonra bakıyorum bir kaç ünlü daha çıplak,bi de annem çıplak babam da onun karın bölgesinden aşağıya vücuduna yemekler dolduruyor,yapıştırıyor.ne demektir bu çıplaklık sık gördüğüm bir şey meraktayım.
Merhamabalar ben sune okuluma ara verdim ve en yakın arkadaşlarım okulu bıraktıktan sonra bana karşı çok farklı davranmaya başladırlar ; soğuk ve sanki düşmanlarıymışım gibi bende onlarla olan arkadaşlığımı bitirdim ,, ve bi süredir her gece aynı rüyayı görüyorum okula gidiyorum ve onlarlayım sürekli gülüp eğleniyoruz bu ne anlama geliyor acaba ?
Belkide onları özlediğim için rüyarımda görüyorumda ama bilemiyorum
pembe gecelik ve sabahlıkla dolaştığmı görüyorum. tek hatırladığım o ben neden gecelikle dolaşıyorum diye soruyorum kendime. bu renk geceliğim varmıydı benim diyorum. mevlam hayırlara çıkarsın inş. gerçi çok rüya görenlerdenim.
Merhaba, kendinizi oldugunuz gibi icinizdekileri ifade edemiyor olabilirsiniz, hep birileri icin yasamak ya da kararlar almak zorunlulugu hissediyor olabilirsiniz ve bu huyunuzu annenizden almissiniz, ya da ruyanizin diger anlami cevrenizde sahte davranislardan, insanların oldugu gibi olmamasından sıkılmış olabilirsiniz, icinizdeki ne ise disa onu vurun, seviyorum , sevmiyorum, evet , hayir bunlari cekinmeden , karsi tarafi dusunmeden kullanin lutfen, sevgiler
valla nesrin ablacım yorumlarına sağlık çok teşekkür ederim
siz bu siteden hiç gitmeyin emi,yorumun hepsi doğrua.s.tşk.
ay yazmam mı büyük bi heyecanla yazıcam
Benimde rüyamı yorumlayabilirmisiniz...Rüyamda evlenme teklifi alıyordum..Birde elimde bir poşet ve içerisinde karışık kuruyemiş vard..ı Bunu akrabalarıma ikram ediyordum poşeti uzatıp herkese teker teker kuruyemiş veriyordum bunun anlamı nedir sizce.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?