ruya yorumluyorum

Merhaba, kendinizi oldugunuz gibi icinizdekileri ifade edemiyor olabilirsiniz, hep birileri icin yasamak ya da kararlar almak zorunlulugu hissediyor olabilirsiniz ve bu huyunuzu annenizden almissiniz, ya da ruyanizin diger anlami cevrenizde sahte davranislardan, insanların oldugu gibi olmamasından sıkılmış olabilirsiniz, icinizdeki ne ise disa onu vurun, seviyorum , sevmiyorum, evet , hayir bunlari cekinmeden , karsi tarafi dusunmeden kullanin lutfen, sevgiler

merhaba, ruyanizda surekli arkadaslarinizi gormenizin sebebi onlarla kirgin ayrilmis olmanizdan kaynaklaniyor, vermis oldugunuz karar ne olursa olsun kirginlikliklari duzeltip yolunuza oyle devam etmeniz gerekiyor, sevgiler

Merhaba, sevgi konusunda kendinizi ifade etmelisiniz, ufacik bir seye bile sevginizi soyleyin icinizden sevmeyin lutfen, sevgiye, ilgiye karsi duyulan ozleminiz, beklentiniz varsa bunlari yaptiginizda sevgi size dogru akacaktir, ruyaniz tamamen sevgi alisverisiyle ilgili, sevgiler

siz bu siteden hiç gitmeyin emi,yorumun hepsi doğrua.s.tşk.

canım benim de rüyamı yorumlarsan çok mutlu olurum dün sabaha karşı gördüm çiçek dikecekmişim arkadaşımdan ve kız kardeşimden çiçek istiyorum ama rüyamda bir telaşlıyım bir heyecanlıyım ki bilmediğim bir apartmanın terasına çıkıyorum çiçek aramak için yanlız apartman harap ama orada güzel çiçekler gördüm koparttım dikmek için o sırada arkadaşım ve kızkardeşim kuçakları çiçeklerle dolu karşıdan geldiklerini gördüm beni çağırdılar apartmandan dışarı çıktım patika bir yol yerler çimen içimden de diyorum ki acaba buradan da çiçeklerim için toprak alsammı diye düşünüyorum arkadaşım ve kardaşim dikmem için bana kökleriyle birlikte koparttıkları çiçekleri verdiler hele bir tanesi mor sümbüldü harikaydı çiçekleri aldım ama dikemedim o arada kızım uyandırdı yorumun için şimdiden teşekkür ederim buda senin içina.s.

Merhaba nesrin hanım
rüyam şöyle : gece sanırım birilerinden kaçıyoruz ve bi neredeyse terkedilmiş bi eve sığınıyoruz içinde değilde kapısında bekliyoruz yanımda patronumun oğlu ibrahim var karanlıkda birileri geçerken bizi sıradan insanlar zannetsinler diye ibrahimin dudağından öpüyorum önce kendini çekiyor ama onu cesaretlendiriyorum bak geliyolar felan diye küçük bi öpücükle el ele yürümeye başlıyoruz çarşıya iniyoruz yolda saniye yengemi görüyorum annemi felan soruyor biraz daha dolaştıkdan sonra annemle kız kardeşim selmaya denk geliyoruz ama annem öle bi bakış atıyoki bizim el ele olmamıza hemen kötü adamlardan bahsediyorum ve bi hışımla elimi çekiyorum tekrar aynı yolu annem ben kız kardeşim devam ediyoruz ama gece değil artık gündüz hava güneşli.
yolda anneme bi adam yaklaşıyor onu taciz etmeye çalışıyor var gücümle adama sözlü saldırıyorum biliyorum gücüm o adama yatmez ama hemen annemi korumama alıyorum
imdat bizi taciz ediyolar diye bağırmaya başlıyorum orası kalabalıklaşıyor insanlar iki adamı öyle dövmüşlerki üstleri çıkmış pantolonları kalmış sadece adamların üst üstde koydular baktım bir kişiydi bize asılan diğerini neden dövdülerki diyorum yapmayın dicem ama adamı çokdan dövmekden soluksuz bırakmışlar
polisler annemle kız kardeşimi götürmüşler bende tuba ünsal olmuşum yüksek bi yere çıkıyorum çıkarken tutunduğum yerler çürük dallar ama sağlamlaştırıp öle çıkıyorum hadi sende annenlerle git diyolar yok annemin ceza puanı az onu bırakırlar diyorum

bu kadar gözlerini yoracak biliyorum o yüzden kendini hazır hissettiğinde yorumlayabilirsin
şimdiden teşekkürler

merhaba canım nasılsın rüyamı yorumlarsan sevinirim rüyam şöyle : bir yolda yürüyorum eski lise yolummuş ama ayaklarım çıplak üşüdümü hissediyorum ve yolun sağında bir ayakkabıcı var hemen girip çizme alıyorum ama çizmeler çok büyük numara benim ayak numaram yok ayakkabıcı vermek istemiyor ben ise almak istiyorumayaklarım ısınıyor çünkü giyince satıcı adamla tartışırken uyandım

yorumunu bekliyorum canım

geçen hafta cumartesi günü bi rüyamı yazmıştım. sanırım siz göremediniz. sistemde hala görünüyor. yorumlarsanız çok sevinirim teşekkür ederim.

Dün akşamda ben bu rüyayı yazdım ..hayırdır inşallah cok merak ettim yorumlarsanız sevinirim..

rüyamı cok kısa bir şekilde anlatıcam.. bu arada yaptıgın yorumlar için tesekkür ederim..; =)

sevgilimle bi eve tasınmısız.. ev cok eski derme çatma.. hatta bi avlu gibi biyer apartmandaki ailelercede kullanılıyo içinde tuvalet var.. bu aileler biraz gelir düzeyi düşük kimseler.. evimize bakıyorum hersey cok eski ama yeter bize diye düşünüyorum.. bir ara pencereden bakıyorum. yeşil tel takılmıs.. en azından böcek girmez diye düşünüyorum.. ((gercek hayatta çgrenciyiz. paramız bitti. ailemizden para bekliyoruz..)). rüyamdada paramız kalmamıs cebimde 5 milyon var. üzerimde lise kıyafetlerim. fotokopi cektirmeye bi kitapcıya giriyorum.. aramızda cok hos bi dialog olmayan bi kız görüyorum ((gercekte arada konusuruz kızla ne küs ne barış gibi)) elinde kocaman bir bloknot defter.. kıskanıp bende almak için adamdan bloknot rica ediyorum.. bana hep sarı sayfalı üzeri yazılmıs bir sürü defter gösteriyo.. bitanesini begeniyorum.. ne kadar diyorum beş milyon diyo. veriyorum parayı ve hatırlıyorumki son kalan paramdı.. ve bloknotun üzeri yazılı.. geri iade etmek istiyorum almıyor.. bagırıyorum almam diyo.. derken patronu gelio beni cıkarmak istiyo... bela okuyorum adama.. verceksin paramı.. allah belanı versin diye cıldırıyorum resmen.. oda bana bagırıyo.. paramı geri aldım mı bilemiyorum eve cıkayım diyorum.. ve sevgilimden gizlememliyim diyorum.. eger baskasından duyarsa cok üzülür diye düşünüyorum.. o nedenle onun yanına yatak odasına gidiyoum.. kocaman ferah bir yatakta.. yastıklar var bir sürü.. arkası bana dönük huzurla uyuyo.. ve ona sarılıp olayı anlatıyorum.. sonra uyandım =)

Ben istihare rüyası görmüştüm.dilek rüyası.hep istediğim bişey vardı eski sevgilimin bana dönmesini istiyordum hep.ogün rüyamda gördüm.onla yeniden sevgili olmuştuk.ben istihare duasının rüya fln olduğunu bilmiyordum ogün okudum dua kitabında ablam o duayı okuyan istediğini rüyasında görürmüş dedi.şaşırdım.3 gün sonra bu rüyayı gördüm.bunu nasıl yorumlarsınız??

iyi günler canım bende rüyamda gelinlik giymiştim ve eşimle fotograf çektiriyoduk biraz kopuk olacak ama birde zeytin ağacından zeytin topluyordum zeytinler yeşildi. Şimdiden yorumun için teşekkür ederim canım. a.s.

slm annem bugün rüyasında bizi memlekette görmüş rüyasında amacam babannem halamlar yengem falan hepsi bir olmuş bişeye kızmışlar ve bizi kovmuşlarhatta amcam arkamızdan küfür bile etmiş bizde eşyalarımız toplayı tanıdığımız birinin yanına gitmişiz sonra bi aynı gün gördüğü rüyasında kendisini köpeğin ısırdığını görmüş annem sizinle paylaşmak istedim acaba ne demek şimdiden teşekkürler

merhaba canım benimde rüyamı yorumlarmısın
bana hastanede aşılama gibi bişey yapılıyor eşime arabayı al gel ben yürümiyim diyorum araba yokuş yerdeymiş eşim yokuşu çıkıyor.ben onu beklerken el arabasında çeşit çeşit börekler satan bir kadın varmış.eşimi beklerken ben 1 tane poğaça yiyorum 1 tanede ayran içiyorum.onada poğaça ve ayran alıyorum.doymayız diye tavuk pilavda satıyormuş ondanda alıyorum ikimize 2 tane daha ayran alıyorum eşim geliyor pilavı beraber yiyoruz.rüyam bu kadar canım ama çok merak ettim yorumlarsan çok sevinirim bu arada eşim asker rüyayla bir bağlantısı olurmu bilmiyorum belirtmek istedim şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…