ruya yorumluyorum

öncelikle merhaba diyorum.yorumlarınıza bayılıyorum açıklamalarınız gercekten cok doğru hersey için teşekkürler..bende gecenlerde bir rüya gördüm yanımda annem vardı kalabalık bi yerdeyim.vücudumun her yerinde 1 karıs büyüklüğünde sülükler vardı.baslarını cıkaranları ellerimle cekiyordum hep tiksinerek hemde korkarak tam gittiler diyorumbu sefr sırtım rahatsız oluyor anneme sırtımı acıyorum bir süürü kocaman sülük ama dediğim gibi dsarıda değil tüm vücutları benim bedenime saplanmıs annem cekiyor sırayla en sonda bir tana bileğimde kuruyup bitiyor.çıkarken bile çok canım yandı tiksindim.yorumlarsanız sevinirim.sevgiyle kalın

canım benim rüyamı yorumlamamışsın arada kaynadı herhalde..:çok üzgünüm:

Merhaba, cok fazla ruya geldigi icin arada yanlislikla atlamis olabilirim, ruyanizda ulasamadiginiz ya da oyle sandigin dilek ya da kisiler olabilir hayatinizda, ruyayi gordugunuz doneme bir bakin size coookkk uzak gelen, olacagina ihtimal vermediginiz olaylar olabilir, fakat bunlari siz kendi kafanizda buyutmuusunuz, aslinda hayat tum bolluguyla size akiyor, yeter ki rahat olmayi secin ve birseylerin olmayacagini dusunmeyin, sevgilerimle

Son düzenleme:

saol cnm kusura bakma görmemeişim buldum aradımdasositososito

nesrin77 Selamlar...Dün gece bir rüya gördüm ve uyanınca aklıma ilk sen geldin kaydirigubbakcemile3
Ben de ayıp olmasın bir yorumlatayım dedim.
Rüyamda uykudan uyanıyorum, camdan bakıyorum mevsim yaz ama heryerde kar var, benbeyaz:asigim:
Sonra bir apartmandan teyzenin biri "elektrik çarpar fazla dolaşma ben korkarım elektrikten" diyor.O sırada yere bir iki tane şimşek gibi elektrik düşüyor.Valla elektrik nasıl düşer onu ben de bilmiyorum ama rüyamda böyle şeyler oldu işte kaydirigubbakcemile3
Ama bana birşey olmadı...Vaktinden çalmak gibi olmazsa, yorumlayabilirsen çok teşekkür ederim a.s.

mrb 2 gün önce bir rüya gördüm hala etkisindeyim yorumunuzuda merak ediyorum .rüyamda teyzemin kocasıyla ewleniyordum ama rüyamda eniştem degil sadece akrabamız oluyor. etrafımda çeşitli renklerde gelinlikler war işte bekar teyzem kuzenim işte tanıdıklar giyiyorlar ben kendime bi türlü gelinlik bulamıyorum üstünü bulsam altını bulamıyorum altını bulsam üstü yok bi türlü olmuyor işte sonra ben ewlenmekten wazgeçiyorum annemde gidip herkesten özür diliyor bu kadar sonra alarm çaldı uyandım

Merhabalar Nesrin hanım ,

Yaklaşık 1 hafta önce bir rüya gördüm. Rüyamda sabah kalkıyorum, hava kapalı gri bulutlu ben okula gidiyorum. Okula gitmek için vapura biniyorum fakat normalde okulum deniz yoluyla gidilen bir yerde değil. Vapura binmeden önce karşı sahile bakıyorum, Bütün binalar değişmiş, her yerde gökdelenler var kendimi sorguluyorum herşey bir günde nasıl değişir diye. Sonra vapurla karşıya geçiyorum .. Okula giriyorum fakat okulumda farklı koridorda hocamla karşılaşıyorum.. Binaları soruyorum, cevap vermiyor, tekrar tekrar soruyorum fakat o o sırada koridorda açık olan pencereleri kapıyor ve yine cevap vermiyor. Son bir kez daha soruyorum .. Bana, Dün yağmur yağdığı için olduğunu söylüyor. Bende binalar yağmurla uzarmı diye dalga geçiyorum. O sırada deprem oluyor ve uyandım..

nesrincim merhaba dün akşam rüyamda şirkette bi ablamız var onunla şirketten cıkıyorum bana saatçide bir saat gösteriyor kızıma alocam diyor göz ucuyla bakıyorum yine hava atıyor diyorum ordan alışveriş merkezine giriyoz ordaki borcamlara bakıyorum pizza borcamıymış 26 lira diyor bende cok para diyorum sonra ayakkabıcıda ayakkabılarım varmış kırmızı renkte yapamamışlar gelip yeni ayakkabı alın ama parasını siz vereceksiniz diyor bir ayapımda yeni kırmızı ayakkanı diğer ayağımda vermiş olduğum ayakkabı ikisede kırmızı yorumlarsan cok sevinirim canım

Canın be gece de rüyamda bebeğim varmış bababımın yatağın üzerine oynuyor altında bezi var ama birden damla damla çişi akıyor birden yatağın üzeri çiş oldu göl gibi çığlık atıyorum yorumlarsan iki rğyamıda cok sevinirim

Son düzenleme:
nesrincim bu gece ruyamda cok karisik nesneler gordum
ama en belirgin hatirladigim uzun genis bir mutfaktaydim mutfagin karsilikli bir duvarinda benim mutfak dolaplarim varmis rengi kahverengi
karsisindaki duvardada eski patronumun mutfak dolaplari varmis onunkide beyaz (eski patronum dedigim annem gibi yakin olan eski isyeri sahibim olan bayan yaklasik 1-2 senedir gorusemiyoruz)
yardim olsun diye dolaplarini temizliyorum ahsap mutfak dolabindan kuflu yicekler cikartip temizliyorum tabaklarindan
nasil bir anlam cikartmam gerekiyor bu ruyadan

merhaba nesrin hanım anlatacağım rüyayı sabah eşimi işe gönderdikden sonra yani sabah gördüm sahi rüyanın yorumu için zaman farkediyor mu ???

patronumla çıkışım için görüşme yapıyoruz yanımda eşim var kağıda içerdeki alacağım paraları felan yazmış alacağın budur diyor bakıyorum ne kadar diye alt alta 600+300 : 900 yazıyor diyorum ki neden bu kadar az geri kalanı çıkış işlemlerin için kesildi eşime parayı uzatıyor bozuk paralarda var bende eşimden parayı alıp ben bu durumu muhasebeyle bi görüşeyim ne demek çıkış işlemleri için kesinti yapılması diyorum veriyorum patronum öfkeleniyor çık defol git diyor bende ben buraya emek verdim uğraş verdim aramızdaki saygıyı yitirmeyelim diyorum ama öfkesi dinmiyor çıkıyoruz eşimede bu kadar mı yani diyorum ve kızımın ağlamasıyla uyandım

gecede yarım hatırlıyorum belki saçma ama saçma demicem çünkü sizden hiç bir rüyanın saçma olmadığını her bir rüyanın bir mesaj taşıdığını öğrendik eyse rüyam şöyle
bi tuvalete giriyorum bakınıyorum kendimi yatakda buluyorum altımı ıslatıyorum kalkıyorum o ıslaklığı görüyorum neden buraya yaptım ki diye kendime şaşırıyorum

şimdiden teşekkürler

bir senedir tanıdığım bir arkadaşım vardı ama netten ve telefondan görüşüoduk benden uzaktaydı ama bana karşı ilgisini hep belli etmişti " senin gibi bir sevgilim olsun isterdim,izmirde olsaydın peşini bırakmazdım senin..." gibi şeyler söylerdi hep... benden yüz bulamayınca gidip başkasıyla çıkmış sevmeden ve 4 hafta önce birbirimize cam açmıştık nette ve o anda ikimiz de dona kaldık... bana o gece " ilk defa bir kıza karşı bu kadar savunmasızım,yıllar sonra ilk kez içim kıpır kıpır bir hoş oldu,çıktığımdan çok daha güzelsin,şu an sna sarılıp uyumak isterdim,onunla ayrılırız zaten annesi beni istemio zamana bırakalım.." dedi ve ertesi gün ayrılmaya kalktı çıktığından... kız bırakmamış... ve sürekli görüşmeye başladık kameradan o gece gözünü benden alamamıştı... bana çıktığı olduğu halde umut verdi,eğer vermeseydi ben ona hislerimi belli etmeyecektim... sonra bir gün çıktığı kız yanındaymış bende msjlar attım haberim olmadan,sonra o gece beni aradı açamadım teli bi açtım kız arkadaşı çıktı karşıma "bilalle ilgili soru sorucam dedi konuşamadım... sonra bana o kadar umut veren çocuk "ayrıldım senin yüzünden onu sevdiğim halde şimdi bunu temizlemeni istiyorum.." dedi...saçmalıktı bu ben bişey yapmamıştım ki sonuçta... o gece hiç açmadım teli... sonra bana bir msj attı "senin o akşam telefonu açıp kızla konuşup o seni seviyor demeni beklerdim.." dedi kendi yaptığı hatayı düşünmüodu bile... cvp veremedim... facebooktan buldum msj attım ona " ben sana dedim beni de yakacaksın diye o gün telefonu açıp konuşsaydın böyle olmazdı bu mu senin dostluğun inanamıyorum ya..neyse benden uzak dur.." dedi..yıkıldım..yıkıldım.... sonra bi daha msj attım yaptıklarını hep yüzüne vurdum... hatasını kabul etmedi aradı beni sonra telefonda ağlaya ağlaya bağıra bağıra konuştum... " ben ne yaptım ya.." dedi...hala hatasını kabul etmiyordu... "kızla durumu tparlamaya çalışıyorum arama bi daha.." dedi.. bende sinirlendim dedim ki" iyi git sen evlendiğin gün kendimi öldürücem bende.." dedim.." sakın öyle birşey yapma.." diye tekrarladı.. bende dedim ki"bunu bu akşam yapmazsam şerefsizim.." ve o akşam son nefesime kadar msj attım ona o da şahit oldu... aradı aradı açmadım..."lütfen böyle yapma istersen arkadaşlığımız devam etsin ama o kızın haberi olmasın telefonu aç bi konuşalım.." dedi en son bi daha da aramadı... sonra kızla barışmak için herşeyi yapmış ve kız son bir şans vermiş ona.. ve o kız beni bugün aradı " bilalin sana söylediklerinden haberim var ama o beni seçti bnm peşimden geldi" diye nispet yaptı bana... "bilal seni çok güzel kandırmış.." dedi... ve ben ona sorduğumda "beni kandırdın mı? " diye bana "sakın aklına öyle bişey getirme" demişti,o kıza da "bana yüz vermiodu bir zamanlar hırs yaptım yüz verince de bıraktım" demiş,"hayatmı mahvetti" demiş...ben bişey yapmadım ki kendi etti kendi buldu ve ben öyle bir ah ettim ki....dualar ediyorum "Allah'ım tez zamanda bana onun çektiğini göster,şu devranı döndür ne olur..döndür de hızla çarpıp gittiği bu kapının önünde yatsın..." dedim..

Rüyam Şu:

rüyama gelince o kızla ikisini evli olduğunu ve evimize misafir olarak geldiğini gördüm kıskanmıştım ve bana sarılmıştı normal bir arkadaş olarak rüyamda..anlamı ne merak ediyorum..! yardımcı olursanız sevinirim

bu arada o kız bu olayda esas mağdurun kendisi olduğunu düşünüyor ama mağdurluk bi yeri yok... esas mağdur bnm çünkü kandırılan,kullanılan,duygularıyla oynanan bnm

eğer o kıza gitmeseydi bu sanalda değil gerçekte bir ilişki yaşıycaktık..genelde okuyanlar sanalda aşk olur mu diye yorum yapıyorlar o yüzden yazma gereği duydum...senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaşlar evelki gece kendimi 5 aylık falan hamile gördüm boy aynasından göbeğime baktım bebeğin kafası kabartı halinde dışardan belli oluyordu karnımda çok tatlı bi acı vardı bide zeytinyağı gördüm cam şişede ne acaba bu gecede yemek masası hazırladım misafirlere yemek yedirdim çok merak etim

canım ben bugun rüyamda bem beyaz bir kedi yavrusu gördüm kucagmdaydı pamuk gibi :)çok metaktayım yorumlarsan sevinirim

Geçen akşam rüyamdaa boyu uzunca 2-3 metre gibi vardı boyuu . Mavi bir kefene sarılmış bir şehit gördüm.Bu rüya çok etkiledi benii hayır olsun inşallahh:1shok:

Merhaba, yasaminizda sevdiginiz, sevmediginiz, onayladiginiz, onaylamadiginiz ne varsa ifade edin, ifade etmede gucluk yasiyor olabilirsiniz, icinizden geldigi gibi icinizdekileri dokmeniz size yok hayirli gelecek, sevgiler

nesrin abla bnm rüyamı da yorumla lütfen

Merhaba, hayatinizda yeni birseylere baslamak, yeni islere girismek sizi tedirgin ediyor olmali, bu tedirginliginizde birileriyle aranizin bozulmasi ya da iletismisel sorun yasamakla ilgili olabilir, ilerleyebilmeniz icinin bu yonunuzu iyilestirmeniz gerekiyor, yeni birseylere girisirken "hayatin tum olumlu tarafi bana dogru akiyor" diyerek altbilincinizi temizleyebilirsiniz, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…