nesrincim, boyle guzel bir konu actigin icin tesekkurler, gercekten hem ilginc, hem zevkli, hem de cok ise yariyor :)) ben biraz da sacma olabilecek birkac ruya gordum ust uste, annemle de istisare ettik ama pek anlam veremedik. sen nasil yorumlarsin merak ediyorum :))
birincisinde ayrildigim sevgilim annesi ile kabeye gideceklerini soyluyor ve bana diyor ki aslinda sizin eve cok yakin, anayola cikacaksin, dumduz gideceksin, cok buyuk ve merkezi bir kavsaga geleceksin, ordan yukari dogru dondugunde kosebasinda eski bir ev (ahsap bir konak) goreceksin, onun hemen arka tarafi kabe diyor. (ben ank.da oturuyorum ve bildigim boyle hicbir yer yok) istersen ben gelip seni alayim birlikte gidelim diyor ve kisa bir sure sonra yepyeni hardal sarisi yaris filmlerindeki falan gibi bir arabayla evin onune geliyor. (ikimizin de boyle bi arabasi yok)
ikincisinde de cok durgun ve kapali bir denizde (oludeniz gibi) veya golde yuzuyoruz eski sevgilimle, sonra bir akinti geliyor ve beni ondan uzaga dogru surukluyor. ama bir de bakiyorum orda gokyuzune kadar uzaman kocaman bir duvar var. akinti beni o duvara dogru surukluyor ve duvarin kenarina gelip kaliyorum orda. sevgilim elini uzatip napiyorsun orda gelsene diyor ama bir turlu akintidan kurtulup yanina gidemiyorum.
Merhaba, yasaminizda sevgilinize siz desteksiniz, boyle birsey varsa bile ruyaniz size rahat olmanizi soyluyor, bunu gundeme getirerek dikkatleri o tarafa cekmeyin, zaten otobusten birlikte inmissiniz yani size siz istemedikten sonra dis etkenler zarar veremez, ruyanizin mesaji bunun tedirginligini yasayip hem kendinizi hemde karsi tarafi rahatsiz etmeyin, sevgiler
merhaba nesrin hanım,dünde rüyamda bir yol var ordan geçemiyorum sürekli taş atıyorlar, duruyorlar .. ama ben geçerken tekrar taş atıcaklar die korkuyorum yüksek bir yere çıkmışlar ordan yola taş atıyorlar karşılıklı sıra olmuşlar, yanınmda da 2 ark. var ve korktuğum için başka yoldan devam etmeye karar veriyorum ve arkadaşlarımı öpüyorum tanıştığımıza gerçek memnun oldum diyorum içten bi şekilde sonra öteki yoldan devam ediyorum, bunu da yorumlarsanız sevinirim:)
ruyamda yeşil çimenli bir yerde mezar kazılıyor... yanımda birisi kendi mezarını kazıyor bende duşunuyorum kendi mezarını kazmak nasıl bir duygu diye.... toprak taze..
yorumlarsanız sevinirim....
Nesrin abla bu gece rüyamda ben sacimi kesiyordum...
sacimda bir dügüm varmis bende cözemiyorum..
makasi elime aliyorum ve kesiyorum
elime alinca birden aciliyor o dügüm
kahverengi sacim var
yaklasik bir simic uzunlugunda elimde idi sacim
bunu nasil yorumlarsiniz acaba?
tesekkür ederim
:1shok: ben de tam bunu dşünüyorum inanamazsınızzzz :1shok: ooofff inanılmaz yorumluyorsunuz teşekkürler a.s.
mrb nesrinn hanımm:):)
benn bi rüyamdan bahsetmek istiyorumm yorumlarsan çokkk sevinirimm..
benimm şimdii evlilikk düşüncemm var ve biri varr geçen günn yatarkenn dua ettim allahım hayırlısıysa olsun ahyırlı değilse olmasın diyee..
sonra ben rüyamda ..
ona dedimkii benimle ciddimiisn dedim hani evlilik hakkında oda seni beyaz gelinlikler içinde görmek istiyorum dediiii::)
sadece bukadar ama detayy yok maleseff...
yorumlarsan çok çok sevnirim tşkler şimdidenn:)
merhaba a.s.
rüyamda göğsümde bir problem varmış annem beni bir polikli,nikmi eczane mi öyle biir yere götürüyor
daha kapıdan girmeden arkadan südyenimi acıyor bende anne neden actım görcekler diyorum
annemde kızım göğüse bakmaları lazım diyor
içeri giriyoruz kadan göğüslerime bakıyor içeri gec diyor göğüslerim ortada :)
içerde artık bi filim mi çekilcek öyle birsey
içerde 4 kadar bayan var onlarında göğüsleri ortada
orda sıada bekliyorum kızlarla sohper ediyoruz sonra birden kendimi
sahil kenarında yeşillik bir alanda buluyorum oturuyorum orta
daha geriside varmı ama unuttum benneyaptımki
şiimdiden tesekkür ederimŞeniz
Canım bu gece de rüyamda bizim eski eve gidiyorum dış kapı açık abime kızmaya başlıyorum niye böyle bıraktın diye.O da bana:Biz cennetteyiz diyor,ben de farkında değilim,çok seviniyorum ne mutlu bana öldüm cennete geldim diye.Yani ölmüşüz bilmiyorum,cennetteymişiz.Ama normal hayattı,ev her şey normaldi.Sonra bahçeyle uğraşıyorum.
Bir de bu rüyadan yaklaşık on yıl önce falan,aynı evde aynı yerde abimin çocukluğunu görmüştüm,kucağıma alıyorum,bizim evin dış kapıyı çalıyorum açan yok,çok sinirlenmiştim,sonra arkamdan bir ses bana ,şimdi içeri girmek için can atıyorsun ama gün gelecek umurunda olmayacak demişti.Ya şimdi dön huzura er ya da içeri gir sonsuza dek azap çek dedi,ben de geri dönüp siyah bir silüetin içinden geçmiştim,sonra ruhumun bedenimden çıktığını hissettim,yataktayım ve kendi kendime allah ölüyorum sabah annemler niye öldü bu kız diye düşünecekler diyorum.Sonra uyandım.Ama ruhum gerçekten çıkıyor gibiydi.Bu iki rüya çok bağlantılı geldi bana.Yorumlarsanız çok çok sevinirim..
merhaba nesrin hanım
rüyam şöyle
ailemle başka bi şehre gitmişiz eski sözlüm de var.
oradaki akrabalar bir helikopter ve bir minibüs ayarlamışlar bunlarla bi yere gideceğiz. ben helikoptere biniyorum. helikopteri teyzem kullanıyor ablam annem ve bikaç kişi daha var helikopterde. benim yanım boş sözlüme sen de gel diyorum yok diyor ben minibüse bineceğim. sonra biz helikopterle gidiyoruz, inince koşmaya başlıoyruz ben koşarken bi kız görüyorum onun da kanatları var uçuyor ama kız sakat. bi akrabanın evine girerken sular akıyo ıslanıyoruz.
teşekkür ederim
bugün cok garip bir rüya gördüm. güya erkek arkadasimi terketmisim. ve yeniden evlenmisim. evlendigim insani tanimyiorum. bir süre sonra oglumuz bile olmus. ama benim aklimda hep eski erkek arkadasim varmis...simdi artik cocugum da var onunla bagimi iyce koparttim istesemde dönemem ona artik nasil unutacagim ben onu diyorum....onu düsündükcede cok üzülüorum. cok sükür ayrilmadik onunla gercek hayatta ama pek iyi bir rüyaya da benzemior bu aceba iliskimizmi tehlikede yada baska birseymi, yorum ne aceba...bu rüa beni iyip bitirdi bugün resmen ve düsündükcede üzülüyorum yha
Merhaba.Rüyayı ben görmedim ama bir arkadaşım beni rüyasında görmüş ben beyazlar içinde giyinmiş hacca gidiyormuşum hayırlar olsun inşallah ama sence nedir ?
merhaba canım ben hep birilerinden kaçıyorum uzun süredir rüyamda yorumlarsan sevinirim :)))
Merhaba, hayir hicbir ruya kotu degildir, sizinkide degil, ruyalar bize kendimizi duzeltmememiz adina mesajlar iletirler, ruyanizda gecmisten kaynaklanan, sizi etkileyen bir durumdan kurtulamadiginiz ortaya cikiyor bu bilincaltida olabilir, dusuncelerinizi serbest birakarak bunun ne oldugunu bulabilirsiniz, bu aileden aldiginiz kaybetme korkusuda olabilir, ruyaniz eskiye takilip kalmamanizi , simdiye , gunumuze bakmaniz mesajini veriyor, sevgiler
Merhaba, ruyanizda hicbir olumsuzluk yok, cok guzel bir ruya, hersey dilediginiz gibi olsun, ruyanizin yorumu bile yok bence o kadar acik kia.s
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?