nesrin hn terardan merhaba bu sefer rüyayı gören bi arkadaşım ama tamamen benimle ilgili arkadaşım ve ben bi alışveriş merkezine gidiyoruz ama eski eşimin bizi takip ettiğini ve çok sinirli olduğunu görüyo ve çok korkuyoruz kaçmaya çalışıyoruz sonra orda güvenlik görevlilerini görüyoruz ve ben bize yardım etmelerini bizi rahatsız ettiğini söylüyorum onlarda eski eşimi joplarla dövüyolar ama çok kötü dövüyolar sonra arkadaşıma sen istersen eve git seni görürse daha çok sinirlenir diyorum arkadaşımda taksiye binerek gidiyo sonra beni telefonla arıyo bende biz çay içiyoruz özür dilemek için gelmiş oturuyoruz önemli bişey yok diyorum
yorumlarsanız çok sevincem,yüreğinize sağlık yorumlarız gerçekten çok isabetli :1hug:
erkek kardesım cüzdanını kaybetmiştı...........
bırde eskı hayatıma gıren ıkı kısı bu gece nolur bana dön dıye yalvarıyorlardı.. eşimi sevıyorum hamıleyım oğlumda var desemde yalvarıyorlardı..cocuklarınla bebenle dön.. çok pişmanız dedıler.. eşime anlatmaya calısırken uyandım..
ben önceki gece rüyamda bana birisinin rüyamda altın burma bilezik verdidiğini gördüm 3-4 tane bi de altın yüzük
merhaba,bu hafta kardeşim okuduğu şehirden bizim şehire gelecek
bende rüyamda kardeşimi gördüm
bi bakıyorum kardeşim karşımda ama mavi asker kıyafeti giymiş ve şimdiki hali değilde daha küçük hali
aa tatlım sen niye böyle giyindin diyorum,okuldan gelmiyomusun diyorum
o da abla okul biteli çok oldu ben 6 aydır askerim diyor
ayy kuzum benim minik kardeşim sen askermi oldun deyip sarılıp ağlıyorum
sizce bu ne anlama geliyor
merhaba nesrincim benim rüyam şöyle genel müdürüm kardeşiyle flötr eder gibi bişey yaşıyorum garip ama neyse ama diyorum boyu kıse işte cocuk falan diye eşimin teyzesinin kızının nikhına gidiyorum k.validem ve görümcemle oturuyorum ama aklım o cocukta (ama eşimle evli değilim rüyamda)dergi bakıyoruz k.validem görümcemle o sırda annem geliyor onlar annemle hiç konuşmuyorlar hatta yüzüne bile bakmıyorlar nikah şekerlerini dağıtma için yere sergi acıyorlar kırmızı elma kırmızılı bişeyler daha var dolap süsleriymiş nazar boncuklu bişeyler var a ne güzel nikah şekerleri diyorum böyle bi rüya yorumlarsan cok sevinirim
Merhabalar;
Dün gece rüyamda,Paris'e gidiyorum.Evet Paris'te bir otomobil firmasını ziyarete gidiyorum.Bakıyorum harıl harıl çalışıyorlar ve akrabamın bir kızı güya o firmada çalışıyormuş ve beni firmanın bütün bölümlerini gezdiriyor.Bir bayan ile tanışıyorum,güya o bayan firmanın x bölümündeymiş sonra satış bölüme geçmiş.Terfi etmiş diyorumki ne kadar çabuk terfi ediliyor burada.
Sonra otomobil firmasının satış bölümüne gitmek için çıkıyoruz dışarıya ağır ağır yolda ilerlerken ben etrafa bakıyorum yahu diyorum burası Paris ama hiç düşündüğüm gibi bir yer değilmiş.Evler yanı bizim gecekondu vari evler ve dışarıda asılı çamaşırlar görüyorum.
Bende bu işyerine girsem eşim ne der diyorum ve bu kadarını hatırlıyorum.Sonra uyandım halen etkisinden çıkamadım.
Sevgilera.s.
merhaba
ben yeni hamileyim. bugün sabah saatlerinde bi rüya gördüm.hamile olduğum için etkileniptemi gördüm bilmiyorum.rüyamda çok kolay bi doğum yaptım,böyle ağrısız sızısız felan. sonra bebeği bana gösterdiler bebek çok güzeldi kızmı erkekmi die sordum erkek dediler ama ben terettüt ettim. ama eşim erkek dediği için inandım. sonra bebeği bağrıma bastım. emizriyim dedim sol göğsümü açtım göğsümü sıktım birden hem kulağımdan hemde göğsümden süt fışkırmaya başladı ama çokkk fazla.. bebeği emzirdim. bi anda uyandım ama etkilendim rüyadan...yorumlarsanız sevinirim...
Gunaydın, bu sabahta ılgınc bı ruya gordum aslında hatırlamam ama tam uyanmaya yakın gordugum ıcın heralde cok net hatırlıyorum. Kucuk bır ayı yavrusu dogurmusum kucagımda onunla gezıyorum. Ev dolu tabı gelen gıden.. Bu arada goguslerımın sızladıgını ve sutun kıyafetlerıme bulastıgını goruyorum
Ekliyim bi de Dogum sahnesını gormedım. Sadece kucagımda pelus oyuncak ayı yavrusu var ve onun benım oldugunu bılıyorum
Merhaba, ortaya cikartmaniz gereken yeteneginiz var, bardak dolmus ve tasmis bile, dusundugunuzde ayi yavrusu size neyi hatirlatiyor, bunu bulup bununla ilgili eyleme gecmeniz gerekiyor, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?