hayatinizda birseyleri yapmaniz gerektigini dusunup sadece zorunluluktan yapiyorsunuz, her ruya bir amac icerir yani bu ruyayi gordum fakat ne icin, neyi degistirmem gerekiyor? diye sorabilirisiniz kendinize, tanri kullarini duzeltmesi icin , onlari sevdigi icin gonderir ruyalari, sizin ruyanizdaki size iletilen mesaj ise lutfen keyif aldigin seyleri bul ve onlara yogunlas, sevdigin seyleri yap, o zaman hayatinda tahmininden cok daha fazla akis ve bereket gelecektir inan bana, sevgiler
cok tesekkür ederim yorumladigin icin a.s.
cok dogru bir tespit..
dedikleriniz tamamen dogru..a.s
gercekten bende sevdigim biseyi bulup yapmak istiyorum
sevgiler..yerimseniben
mrb canim kolay gelsin cok ilginc bir sayfa olmus bende sana bir ruyami anlatmak istiyorum
dun gece gordum ve cok etkilendim
cok kalabalik bir alandayim birden insanlar kosturuyor ne oldu diyorum kiyamet kopuyor diyorlar bende nerden anladiniz diyorum gunese bak diyorlar ve bakiyorum ki gercektende batidan kocaman gunes dogmaya basliyor
sok oluyorum bir daha bakiyim diyorum ve bakiyorum ki gercektende doguyor batidan
ve hemen abdest almaliyim diyorum ama su bulamiyorum sence ne olabilir
bende platonik sevdiğim birini görüyorum.dün gecede gördüm ikimiz bir erkek çocuk bakıyoduk.çocuk başka birinin bakıcısıydık ikimiz ama çocuğu o bana getiriyor.bakalım diye.
Sevgili asi74, gordugun ruya icin inan tanriya tesekkur etmelisin cok guzel bir ruya, yeni bir baslangicin esigindesin, hayatina gunes dogmaya baslamis bile lutfen bunlari farket, gercek yasamda ki farkindaliklarini arttir, guzel ve koklu degisimlerin baslamis sadece senin farketmen kalmis, sevgiler
umarim biranonce bulursun, ruyalara inan, hatta yapmak istedigin seyi bile gece uykudan once rahatlayip ruyana sorabilirsin, ruyalar ne ve nasil sorularina cevap veriyorlar, soyle niyet edip yatabilirsin, Allahim sevdigim isi bulmam icin ne yapabilirim? bunu soyle ve yat (ama hissederek), eger ruya gorursen anlat bana, ben burdayim, sevgiler
ben rüyamda seneler önce bir cematin başı olan alim bir kişiyi görmüştüm
bana işaret parmağıyla gökyüzünü gösterip 9 demişti devamıda vardı ama şimdi net hatırlayamıyorum birde yakın zaman afrdresiniz biraz pis birşey ama küçük oğlumu tuvalete büyük abdestini yapmış gördüm ve bir kağıt havluyla onu oradan aldım yorumlarınıza şimdiden teşekkürler
merhaba bende geçenlerde(yakın geçmişte)çok garip ama hoşuma gitti..rüyamda rabbimle konuştum :)beni iki kişi insan züriyetinde iki melek ti alıp bi toplulupa götürdüler cami gibi biyerdi insanlrın arasına oturdum bnde içimden konuşuyodum beni nereye göürüyorlar die rabbimn sesi geldi korkma burası cennetin en güvenli yeri şimdilk burda kalacaksın dedi içim bi hoş oldu aslında tam anlatamam bu olayı ama çok garip bir duygu içindeydim..dahasıda var ama hatırlıyamıyorum lütfen yorumlarmısınz merak içindeyim
cnm onun yanında mutluydum tabi çocukta çok güzeldi onla uğraşıyoduk ikimiz.
ben rüyamda kuşadasında denize giriyorum ama deniz uçsuz bucaksız koyu mavi öbek öbek heryerde dalgıçlar var..Denize girmemle rüzgar başlıyor beni savurmaya açıldıkça açılıyorum uzaklaşıyorum sahilden dalgıçlar tam elimden tutcak tekrar bir rüzgar savuruyor beni en sonunda bir dalgıç sende bana doğru yüz diyor oda bana yüzüyor elimi tutuyor kurtarıyor beni.Kıyıya çıkıyorum allahın izniyle sonra orda bır çocuk varmıs onunla tekne turuna cıkcakmısız ama çok pahalıymıs dıyorum ne oldu oda dıyorkı Mehmet verdı parasını(Eşimin patronu)Diyorum çok pahalı nasıl verdı hayret bılmıyorum verdı ıste dıyor..Bu arada çok korktum sürüklenirken.Birde eşimin eski patronu bu ve alacağımız var mahkemeliğiz bu kişiyle... Çok karışık ama yorumlarsanız sevınırım...
tsk ederim canim yorumun icin
insallah dedigin dogrudur sadece sunu soyleyim esimle problemlerim vardi 15 gun once barismistik(15 gunluk ayriliktan sonra) belkide yorumun da haklidirsin canim yeni bir sayfa actik kendimize demkki hersey guzel olacak
insallah canim allahin izni ile
ben kotu sanmistim canim sevindirdin agzina saglik:lepi:
bayiliyorum boyle ruyalara, ruya meleklerimiz oldugunu biliyormuydun? bunlar ya insan seklinde ya da isik seklinde ruyamiza girerlermis, ben ruyalar cok fazla merakli oldugum icin az cok bu konu hakkinda bir fikrim var, ruyanda gordugun zaman icinde her ne yasiyorsan guven duymani ve tanriya inanmani soyluyor, endiselendigin ya da sonu ne olacak dedigin bir konu varsa hic endiseye gerek yok, tanri senin yaninda, dua etmeyi eksik etme hayatindan, bu senin icin cok onemli, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?