ruya yorumluyorum

teşekkür ederim.a.s.

mrhba yorum yaptiginiz icin tskler. ruyamda ailemden gizli tanidik bir erkege para verdim odunc olarak sonra parami tekrar bana verecektiki babam ve annem olur yanimda gizli verdigim icin veremedi parami ama bana cok ovguler yagdirdi bir anlam veremedim ustelik bu para verdigim kisiye ben cok gicigim ustelik ruyamda bana ovgu yagdirmasina pek anlamadim bir yorumlarsaniz cok seveinecem canim

Son düzenleme:
merhaba bende dün gece ruyamda denizde yuzuyordum sonra denizin sıg bir kısmına geldim orada kumu kazdım bir tane altın buldum yuvarlak buyukçe.sonra denizden çıkıp bir yere geldim hatırlamıyorum ama neresi oldugunu kırmızı muhabbet kuşu gördüm aa ne kadar guzelmiş hiç kırmızısını da görmemiştim diyorum yorumlarınızı bekliyorum..

merhaba bende 2gün üsüste gördüğüm bi rüyamı anlatmak istiyorm rüyamda gebelik testi yapıyorum pozitif çıkıyor ablam diyoki ben anlamıştım senin hamile olduğunu ben çek seviniyorum. dünde rüyamda ben uyurken ablam yanıma geliyomuş bi bakıyoruz adet olmuşum ablam diyoki beklenen misafirin gelmiş...
yorumlarsanız sevinirim şimdiden çoookk teşekkür ederim

bu benim ilk böcekli rüyam değildi.. daha önceleride görmüştüm..
ama gerçekten beni şuan aydınlattınız ve o korkumu buldum.. bunun için çok teşekkürler nesrin77 a.s.

merhaba canım daha oncekı yorumun ıcın cok tsk ederım gercektende dogru annemde olan bır rahatsızlık bendede baslamıstı ve gecıyor.

dun gece ruyamda ıse yenı bır ıse baslamayı dusunuyorum bırısıyle ortak dua ettım yattım dedımkı allahım bu ıs olacaksa da olmayacaksada bana goster dedım ruyamda ıse ortak ıs yapacagım kısıyle bır masadayız masada ıse ıkı tane yumurta var soyulmus beyaz bırının ıcı sarı dıgerı nı ortak olacagım kısı boluyor ıcı ıspanak dolu sasırıyoruz boyle bır ruya gordum ve kendım yorumlayamadım bunu yardmcı olursan cok sevınırım sence bana ıletılen msj neydı

yorumların için çok teşekkür ederim . ben çok sık rüya gören biriyim birde rüyalarımızın anlamını ertesi gün mü yaşarız yoksa rüyamız içinde bulunduğumuz durumumu ...
cumartesi gecesi rüyamda memleketdeyim teyzemlerden yeni yola doğru yürüyorum evler yola sıfır 1. katlara bakıyorum demir parmaklıklar yok diyorum ki bizim evde böyle parmaklıksız sıfır olsa yola çokdan bir sürü hırsız girmişdi diye düşünerek geçiyorum ordan bu arada yalnız yürüyorum yolumun sonu tepe gibi yüksek bi yere çıkıyor şaşırıyorum şehrin içinde tepe bu yol böyle değildi felan diye yoluma devam etmek istiyorum inişler o kadar dikki merdiven var ama çok dik ordan çıkmanın 3 yolu var 2si merdivenli ama çok dik biri merdivensiz ama yatay geçilebilir merdivene 2 basamak iniyorum hayır yapamıcam deyip toparlanıp çıkıyorum düşekden korkuyorum eğer o tepeden düşersem bütün hayatım altüst olucakmış gibi hissediyorum topraklı yatay yerden koşarak düşmeden iniyorum

bu rüya beni çok etkiledi. pazar günü eşim ve kızımla alışveriş merkezine gittik orda kızıma meyve suyu aldım daha 1 yaşında kamışı elinde tutuyodu hangi ara anlamadım poşedinden yutuvermiş bi kaç sniye nefessiz kaldı öyle kızardıki ama çok şükür Rabbim bize onu bağışladı bütün çabalar sonunda nefes alabildi ben eğer merdivenden inseydim kızımı kaybedecek miydim bu benim rüyamın anlamı mı hala etkisindeyim Rabbim kimseye yaşatmasın

merhaba canım uzun karısık bir rüya ama yorumlşarsan sevinirim

eşimle bir hotele gidiyoruz yanlız o hotel de bazı adamlar kafayı eşime takıyor ve cinsel yönden kullanmak istiyor fakat orda bazı adamlara yapmıslar kiminin gözleri yok kiminin gözleri mosmor hemen eşimi alıyorum kosuyoruz öyle korkuyoruz ki eşime yaparlarsa ölcekmiş
elinden tutuyorum bayır asağı kosuyoruz cok hızlı yolun bitiminde deniz var. sahil kenarına geldik ( bi bakıyoz tekirdağdayız (istanbuldan tekirdağ nasıl geldiysek))
ordan da hızlı bi şekilde kacmamız gerek peşimizdeler yanlız yürüyerek gidemiyoz bizi görürler diye
taksi bekliyoz ama hiç boş gelmiyo her gelen taksinin içinde yaslı kadın oluyo kimi bacaklarını uzatmış falan
yanımızda 2 kişi daha oluyo berabermişiz onlarlada

sonra doktora gidiyoruz piskoloğa bize ne önersin diye adamlar peşimizde korkuyoruz hala
doktor patronunuza söyleyin o adamı işten cıkarsın diyo (meğer aynı yerde calısıyormusuz) sonra ablama görümceme yani telefon acıyoz böyle böyle söyle bu adamı işten cıkarsınlar diyoruz oda tamam diyo aynısını ahmete de yaptı (oda işyerinden)

sonra birde kendimizi arada içinde buluyoz eniştem bizi eve götürüyo meğer onların ev bizim miş

böyle saçma bir yerde bitti rüyam
cok uzun oldu dimi

MERHABALAR BENıMDE BıR RÜYAM OLACAK YORUMLARSANIZ ÇOK SEVıNıRıM,,
Akşam rüyamda bir bebek emzirdiğimi gördüm bebek benim bebeğim değilmiş ama başkasının bebeğiymiş ve bir kız bebek siyah saçları var pembe giyinmiş güzel bir bebek emzririyorum daha sonra yağıma alıp sallıyor ve uyutuyorum. netteki rüya tabirlerine baktım ama iyi birşey olduğunu yazmıyor bebek emzirmenin bana pek inandırıcı gelmedi bu yorum daha başka bi açıklaması olması lazım diye düşünüyorum çünkü gördüğüm rüya çirkin bi rüya değil gayet temiz güzel bi rüyaydı. ilginiz için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

teşekkür ederim canım. Bu kadar olur yorumun süper.a.s.

merhabalar
rüyam çok karışık.biraz toparlamakta zorlanabilirim.
eşimle deniz kenarındayız.bir evin balkonundan denize bakıyorum.deniz dalgalı ve gri.ben denize bakarken eşim evlerin balkonlarından yürüyor.o sırada farkediyorum ki yan balkonun tabanı çok inceymiş.eşim nasıl geçti burdan ben geçmeye cesaret edemezdim diyorum ve o sırada balkonu dalgalar alıyor.eşim sağ salim dönse diyorum.
ondan sonra bütün komşular ve akrabalarım ordaymış.denizde fırtına çıkmış ve ölenler olmuş.onların anısına yemek verildi.pirinç pilavı ve kola gazoz var.ben kola içeceğim an komşum elimden alıyor kola çok tehlikeli zararlı bunların hepsini kaldırıyorum diyor.elinde bir üsürü yeşil pet şişe oluşuyor.sonra ölülere dua ediyormuşuz.peygamber efendimize yüksek sesle salavat getirip zikrediyoruz.

nesrin hn terardan merhaba bu sefer rüyayı gören bi arkadaşım ama tamamen benimle ilgili arkadaşım ve ben bi alışveriş merkezine gidiyoruz ama eski eşimin bizi takip ettiğini ve çok sinirli olduğunu görüyo ve çok korkuyoruz kaçmaya çalışıyoruz sonra orda güvenlik görevlilerini görüyoruz ve ben bize yardım etmelerini bizi rahatsız ettiğini söylüyorum onlarda eski eşimi joplarla dövüyolar ama çok kötü dövüyolar sonra arkadaşıma sen istersen eve git seni görürse daha çok sinirlenir diyorum arkadaşımda taksiye binerek gidiyo sonra beni telefonla arıyo bende biz çay içiyoruz özür dilemek için gelmiş oturuyoruz önemli bişey yok diyorum
yorumlarsanız çok sevincem,yüreğinize sağlık yorumlarız gerçekten çok isabetli :1hug:

merhaba canım benim rüyalarımı da yorumlarsan sevinirim..
4-5 sene önce çok kısa aralıklarla iki rüya görmüştüm hala unutmadım.
,
1. kızım bebek kucağımda ben çocukluğumun geçtiği evdeyim.. hava karanlık camdan bakıyorum bir anda bütün yıldızlar aşağı iniyor. aralarında kiliselerdeki meryem ve hz. ısa nın resimlerindeki figürlerde var.. Gökyüzü yıldızlarda aydınlanıyor. acaba deprem mi olacak diye düşünüyorum.

2.tekneyle balık tutmaya çıkmışız. sanırım yanımda babam var. 4 tane beya balina gibi balıklar tutup teknenin içine yatırıyoruz.. çok mutlu oluyorum..

yorumunuz icin tesekkür ederim a.s.
yine dogru bir yorum yapmissiniz..:1rolleyes:
cok degisik rüyalar gören ve nerdeyse
hergün rüya gören biriyim, yorumlamaniz beni mutlu ediyor kaydirigubbakcemile5

Merhaba yaptığınız yorum beni çok şaşırttı bu kadar kısa bir rüyadan bunu çıkarabilmeniz!! Evet aslında haklısınız güvensizliğim var, ama bu rüyada aslında beni acıtan şey erkek kardeşime bişey olması yani ya ölmesi yada katil olması ihtimali beni korkutuyordu, erkek kardeşime karşı daha hassasım buna benzer bişey çıkacak sanmıştım çok şaşırdım..

Merhaba, gercek hayatta fazla verici birisi olabilirsiniz, sizden yardim istenmedigi surece yardima kosmayin bu karsi tarafi gucsuz birakir ve size kin duymaya neden olur, hayatinizda muhtemelen anne ve babanizi surekli yaninizda hissedip ona gore hareket ediyorsunuz, ruyanizin size mesaji hayatinizda alis-veris dengesini kurmaniz ve anne- babadan zihinsel olarak ozgurlesmeniz, sevgiler

Merhaba, icinizdeki cevheri, yetenegi ortaya cikartma zamani gelmis, ruyaniz biraz caba harcarsaniz bunu yapabileceginizi soyluyor, paylasimda bulunup sevdiklerinizle sohbetlere katilin, bu sizi guclu kilacak, sevgiler

Merhaba, hayatinizda beklediginiz, istediginiz bir olay sonuca ulasiyor ve sonuc cok olumlu olacak, sevgiler (eger bebek dusunuyorsaniz bu bilincalti ruyasi olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…