Merhaba, farkli zamanlarda eski patronumu goruyorum demissiniz, bu ruyalari gordugunuz zamanlara dikkat edin, bu ruyalari gordugunuz donemlerde benzer sorunlari yasiyor olabilirsiniz, bu sounlarla mudurunuzu kafanizda birlestirmissiniz ve ne zaman o tarz bir sorun yasasaniz mudurunuz otamatik olarak ruyalariniza giriyor, bu sorunu bulup cikartmaniz gerekiyor, sevgiler
Merhaba, gercek yasamda bir korkunuz var bu bocekler korkunuzun ruyadaki sembolu, sizi bu korktugunuz sey bir sekilde bulacak diye korkuyorsunuz, aslinda korkunuz yersiz bocekler yaninizdan geciyorlar, gercek yasamda, bu boceklerin sizin hangi korkunuz olabilecegini dusunun o korkunuzu bulun, bilincaltiniza olumlu sekilde kaydederseniz bu tarz ruyalar artik gormezsiniz, sevgiler
Merhaba, otobus sembolunun aslinda ruyalarda gordugumuz hicbir sembolun tek basina anlami yoktur, baska sembollerle birlestiginde ruyamiz anlam bulur, sizin ruyanizda ise fazla detay yok o yuzden net soyliyemiyecegim fakat ihtimallari yazabilirim, ya erkek arkadasinizla kendinizi sosyal ortamdan uzaklastirmissiniz ruyaniz size daha sosyal olmanizi soyluyor ya daikiniz fazla vakit gecirmis olup vaktinizi biraz da kendinize ayirmanizi soyluyor olabilir , fazla detay olmadigindan bu kadar yorumlayabiliyorum, sevgiler
Merhaba, sizin ruyanizdaki 3 rakami (bu ruya icin) ailenizle ilgili, su siralar biraz rahatlamaya ihtiyaciniz var, biraz nefes almaya ve ne istediginizi bulmaya ihtiyaciniz var, tren raylarida bununla alakali, manevi bir yukselis ve kendinizi arama, kesfetme var fakat kafanizdaki olumsuzluklari atmaniz gerekiyor, supheyi birakip eyleme gecme zamani, sevgiler
Merhaba yaptığınız yorum beni çok şaşırttı bu kadar kısa bir rüyadan bunu çıkarabilmeniz!! Evet aslında haklısınız güvensizliğim var, ama bu rüyada aslında beni acıtan şey erkek kardeşime bişey olması yani ya ölmesi yada katil olması ihtimali beni korkutuyordu, erkek kardeşime karşı daha hassasım buna benzer bişey çıkacak sanmıştım çok şaşırdım..Merhaba, erkakler konusunda kaliplasmis iki dusunceniz var aslinda bunun ya farkindasiniz ya da biraz uzerinde dusunurseniz farkedeceksiniz, bu iki kaliplasmis dusunceyi farketmeden atmaya calissanizda bilincalti onu ister istemez geri cekiyor, ruyaniz bu iki dusunceden kurtulmaniz gerektiginiz soyluyor, sevgiler
mrhba yorum yaptiginiz icin tskler. ruyamda ailemden gizli tanidik bir erkege para verdim odunc olarak sonra parami tekrar bana verecektiki babam ve annem olur yanimda gizli verdigim icin veremedi parami ama bana cok ovguler yagdirdi bir anlam veremedim ustelik bu para verdigim kisiye ben cok gicigim ustelik ruyamda bana ovgu yagdirmasina pek anlamadim bir yorumlarsaniz cok seveinecem canim
merhaba bende dün gece ruyamda denizde yuzuyordum sonra denizin sıg bir kısmına geldim orada kumu kazdım bir tane altın buldum yuvarlak buyukçe.sonra denizden çıkıp bir yere geldim hatırlamıyorum ama neresi oldugunu kırmızı muhabbet kuşu gördüm aa ne kadar guzelmiş hiç kırmızısını da görmemiştim diyorum yorumlarınızı bekliyorum..
merhaba bende 2gün üsüste gördüğüm bi rüyamı anlatmak istiyorm rüyamda gebelik testi yapıyorum pozitif çıkıyor ablam diyoki ben anlamıştım senin hamile olduğunu ben çek seviniyorum. dünde rüyamda ben uyurken ablam yanıma geliyomuş bi bakıyoruz adet olmuşum ablam diyoki beklenen misafirin gelmiş...
yorumlarsanız sevinirim şimdiden çoookk teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?