ruya yorumluyorum

Gunaydın nesrın, ben de sana dun ve bugun ust uste gordugum bır ruyayı sormak ıstıyorum. Erkek arkadasımın 2 ayagıda yok yanı bacakları var ama ayak kısmı kesilmiş gibi de diil, çivi şeklini düşün mesela. Bacakları uzun ama ayakları kesılmıs bacagının devamı cıvı ucu gıbı one dogru sivrilen bi şekilde et. Koltuk değnekleriyle geziyo haliyle ve ben o halde cinsellik içeren şeylerde gördüm. mirmirmirmir Birde eski öğretmenlerimden birini gördüm eyvah benı gordu dıye telaş yaptım

Son düzenleyen: Moderatör:

Cook saol canim yorumun icin.. a.s.

cnm seni çok sıkıştırıyorum farkındayımama şuan çok sorunlar yaşadığım için rüyaları sana anlatıorum
hani derler ya insan öleceği zaman öbür tarafla uğraşır cennet cehennem gösterilir die dün bende rüyamda ölücektim heralde bilmiorum öbür taraftan cehennemi gösterdiler bana ben ağlayamıorum sadece sızlanıorum kendimi gitmemek için çekmeye çalışıorum ama olmuo çok korktum şimdiden teşekkürler

tesekur edrımnesrın abla.

merhaba nesrin77..
rüyamda iki tane büyük ve siyah böceği kavga ederken gördüm.. yanımdan geçiyorlar ama ben yanıma gelicekler diye çok tedirgin oluyorum.. çok korkuyorum ve kapıyı kapatıyorum.
ama böcekler çok büyüktü, gerçekten çok korktum rüyamda..
şimdiden yorumunuz için teşekkrüler...

Son düzenleme:
selamlar ben bugün gördüğüm rüyayı anlatacağım
balık gördüm rüyamda
ızgarada balık yapıyormuşuz bakıyorum içlerinden bir balığın yüzgeçi hareket ediyor bu balık canlı diye ağlıyorum
babam da ölür o merak etme diyor yakından bakıyorum gözleri boş yani oyulmuş ama yine hareket ediyor bende canı acıyorcanlı balığı yakıyoruz diye ağlıyorum sonra sofraya oturuyoruz
ben balıktan asla yemem diye ağlıyorum falan ama sofrada yanlışlıkla balıktan yemişim ağzımda balık parçaları varken aklıma geliyo ben balık yemicektim o canlı yanan balığın etini yiyorum diye üzülüyorum midem bulanıyor falan böyle bir rüyaydı
yorumlarsanız çok sevinirim
sevgilerle a.s.

ben de rüyamı anlatmak istiyorum, rüyamda doktorlar dizisindeki kadın doğumcu doktoru gördüm, hani jülide adı..ayrıca bir mağaza reklamında oynuyor..burdan saygıyla selamlıyoruma.s rüyamda eşim ona aşık olmuş ve bende ona hani sen bu bayanı hiç sevmezdin diyorum...ama rüyamda senin sinirlendiysem tırnaklarımı avuç içlerime geçirmişim ve o acıyla uyanmışım...bu arada son zamanlarda tvlerde falan çok görüyorum onu ve eşimle aramızda onunla ilgili bir yorumda geçmişti..çokta önemi yok açıkcası ama arkadaşın yorumunu merak ettim..şimdiden teşekkürler...

Merhaba, sizin ruyanizdaki 3 rakami (bu ruya icin) ailenizle ilgili, su siralar biraz rahatlamaya ihtiyaciniz var, biraz nefes almaya ve ne istediginizi bulmaya ihtiyaciniz var, tren raylarida bununla alakali, manevi bir yukselis ve kendinizi arama, kesfetme var fakat kafanizdaki olumsuzluklari atmaniz gerekiyor, supheyi birakip eyleme gecme zamani, sevgiler

Merhaba, deniz gormek her ruyaya gore degisir, ruyadaki baska sembollerle birlikte yorumlanir, yani klasik ruya tabiri kitaplarindaki gibi denizin anlami su demek cok yanlis olur, dogru ruya yorumlamak icin ruyanin butunune bakmak gerekir, sizin ruyaniza gelince, gecmiste yasadiginiz tecrubeler ya da ailedeki konusmalar ve ogutler yuzunden olabilir karsi cins iliskilerinden kaciyorsunuz ve bu da sorun yaratiyor, su an sorun olup olmiyacagini anliyacaginiz bir iliski var mi bilmyiorum ama yoksa bile oldugunda bu bilincaltindaki dusunce yuzunden mutlu olamazsiniz, bunu lutfen bilincaltinizdan temizleyin, "karsi cinse guveniyorum" gibi bir cumleyi tekrar tekrar soyleyerek kalben ve ruhen bunu basarabilirsiniz, sevgiler

Merhaba, erkek arkadsinizla ilgili yasam yolunda ilerlemekten korkuyorsunuz, bilincaltinizda ya olumsuz olursa, kotu olursa gibi endiseleriniz var, fakat bir tarafinizida "ne olursa olsun ben bu iliskiye devam ederim" dusuncesinde, ruyanizin size mesaji bu iliskiyi kafanizda iyice bir dusunup oyle ilerlemeniz, bir seye karar verecekseniz endiselerden arinmis olmaniz gerekiyor, iyice dusunmenizi tavsiye ederim, sevgiler

Merhaba, su siralar her ne yapiyorsaniz biraz bunalmissiniz, ruyanizdan anladigim kadariyla eyleme gecemiyor ve bir sekilde hep sikayet ediyorsunuz, cennet ve cehennem bu dunyadadir, yaptigimiz islerden mutlu olursak cenneti, mutsuz olursak cehennemi yasariz, ruyanizin size mesaji sikayeti birakmaniz ve eyleme gecmeniz, bu size iyi gelecek, sevgiler

merhaba nesrin77
bir kaç defa ayrı ayrı zamanlarda eski patronumu görüyorum.hep işyerin de yemekte denk geliyoruz onunla.sanki suç işliyormuşum gibi yemek yerken çok çekiniyorum ondan.

Merhaba, gercek yasamda bir korkunuz var bu bocekler korkunuzun ruyadaki sembolu, sizi bu korktugunuz sey bir sekilde bulacak diye korkuyorsunuz, aslinda korkunuz yersiz bocekler yaninizdan geciyorlar, gercek yasamda, bu boceklerin sizin hangi korkunuz olabilecegini dusunun o korkunuzu bulun, bilincaltiniza olumlu sekilde kaydederseniz bu tarz ruyalar artik gormezsiniz, sevgiler

Merhaba, kendinizi sanssiz goruyorsunuz, gelecegede biraz o sekilde bakiyorsunuz, "sansima guveniyorum' diye en az 21 gun bu cumleyi kalpten ve o dusunceyi hissederek soyleyin ve buna inanin, sevgiler

Merhaba, bu ruyanizin iki anlami olabilir biirincisi o julide adli kisinin karakteri olabilir, muhtemelen bilincaltinizda onda var bende yok dediginiz bir sey olabilir ve bu da sizin ruyaniza hirs olarak yansimis, ikinci anlamida sadece o kisi isiminin anlamiyla ruyaniza girmis olabilir julide isminin anlami "karisik, daginik" demektir ve su siralar kafaniz karisik olabilir ve kendinizi toparlamaniz icin bu ruya gonderilmis olabilir, sakin ve telassiz bir sekilde kafanizi dinlendirin, sevgiler

Doğru zaman zaman yanlız kaldıgım oluyo
Çok teşekkür ederim canım sağol ağzına sağlık a.s.

merhaba nesrin77
bir kaç defa ayrı ayrı zamanlarda eski patronumu görüyorum.hep işyerin de yemekte denk geliyoruz onunla.sanki suç işliyormuşum gibi yemek yerken çok çekiniyorum ondan.

Merhaba, farkli zamanlarda eski patronumu goruyorum demissiniz, bu ruyalari gordugunuz zamanlara dikkat edin, bu ruyalari gordugunuz donemlerde benzer sorunlari yasiyor olabilirsiniz, bu sounlarla mudurunuzu kafanizda birlestirmissiniz ve ne zaman o tarz bir sorun yasasaniz mudurunuz otamatik olarak ruyalariniza giriyor, bu sorunu bulup cikartmaniz gerekiyor, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…