Merhaba,
bende bir haftadır sürekli anne,baba,yengemi,ablamı görüyorum rüyalarımda.
Geçen akşamki rüyam ise şöyle,
Bir mutfaktayım.
Annem,babam,yengem , ablam ve eniştem var.
Babam enişteme bir şey veriyor tam olarak göremedim.
Para,hediye olabilir.
Senin ihityacın var al diyor.
Bir köşedede yengem pilav,kurufasulye koyuyor tabaklara bende yardım ediyorum yengeme...
Babam ayrıyeten ablama 100 tl veriyor rüyamda al diyor ihtiyacın olur.
Ablam bana dönüp diyor " seninde paran yoktur istiyeyim babamdan diyor.
Yok olmaz eşim kızar diyorum.
Ablam istiyor parayı babamdan getirip 100 tl de bana veriyor...
Bunun gibi daha çok ailemle ilgili görüyorum rüyalarımı bu haftalarda sık sık.
Acaba bir hastalık vs varda benim mi haberim yok...
Şimdiden teşekkürler,a.s...............................................................................................................................
selam aslında ben bu rüya yorumlarına falan pek inanmam, ama dün gece gördüğüm rüyanın çok etkisinde kaldım, ne anlama gelebilir merak da ediyorum şimdi.. rüyamda (allah esirgesin) annem kanser olmuştu..
valla hala etkisindeyim, bir kontrole göndereyim onu bari..
diğer rüyamda da eşim iki gün işe gitmeyeceğini, iş yerinden iki gün kendisine özel izin verilidğini söyledi.
böyle anacım. detay hatırlamıyorum.
çok ama çok teşekkür ederim...yorum gerçekten de yerine oturduMerhaba, esinizle birlikte biraz sıkıntılı gunler geciriyorsunuz, fakat esinizde halaaaa umit var ve o kucucuk umit var oldugu surece bu sikintilardan kurtulacaksiniz, ruyanizin mesaji umidinizi kaybetmemeniz gerektigini soyluyor demek zaman zaman bunu yapiyorsunuz, hepimiz umit ettigimiz surece variz, oyle degil mi? sevgiler
nesrincim,aha yine ben ,ama rüyalar sıcak sıcak,bu geceden,
ben konuşmadığım bir haylide zengin olan eltimin evine gidiyorum(eşiyle yani kayınbiraderimle konuşuruz)normalde birhayli zengin olmalarına rağmen evleri ve eşyaları güzel değil,eski püskü,yine oturdukları lüks semtteler ama evin odaları yamuk yumuk,ya üçgen ya değişik şekillerde ama küçük küçük,
eltim başta benimle konuşmuyor ,sonra onunla onunda sevmediği diğer eltim hakkında konuşunca bana yakınlık gösteriyor.gel sana evimi gezdireyim diyor,banyoya bakıyoruz banyo ufacık uzun bir kuzune soba harıl harıl yanıyor,bende diyorum ki bu banyo zaten ufak neresinde yıkanıyorlar?sonra kızımla eltimin üniv.oğlu aynı yatakta uyuyorlar,ve onun eli kızımın kıyafetinin üzerinden orasının üzerinde,kızımı alıp yanıma yatırıyorum,sonra kayınbiraderim geliyor ,orada uyuduğumuzu söylüyarum seviniyor gibi,
benimde üzerimde siyah bir eşofman altı ile başımda yemeni var,arkadan bağlamışım.
birde nesrin rüyada ağıza sinek kaçması ne anlama gelir acaba?
rüyam biraz uzun ve karışık ben biraz kendi kendime yorumladım ,ama sendende duymak istiyorum,şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba,
2 gün önce bir rüya gördüm biraz etkilendim.
Evliyim ben 1 senelik
Rüyamda tekrar gelinlik giymiştim benimle beraber 2 kişi daha vardı gelinlikli yanımda.
Düğün yapıyormuşuz tekrar...
merhaba arkadaşım.dün gece gördüğüm rüyayı yorumlarsan sevinirim.3 tane uçak var.erkek arkadaşım o uçaklardan birinde sanırım en arkadakinde.hava alanına doğru yaklaşmış uçak güya ve ben uçaklara bakarak sevgilim hangisinde acaba diye içimden geçiriyorum.tam o anda bişeyler oluyor ve uçaklar düşüyor.ben sevgilimi arıyorum.ismiyle bağırıyorum.sonra onu biyerde yürür görüyorum ve kurtarıyorum.
merhaba iki gün önce eşimin akrabası bir hanımın evinde yüzlerce iri kertenkele gördüm teşekkürler
rüyamda; bir kuş kafesinin içinde bir çok yavru vardı ve ben korktuğum halde elime siyah yün eldiven takarak,bu yavruları başka bir kafese bırakmaya çalışıyordum,bu arada bir tanesi pencereden uçup gitti....yorumunuz için şimdiden teşekkür ediyorum...
rüyamda kahverengi bir çantam vardı ve çamurun ortasında duruyordu, sabah işe gittiğimde arkadaşıma anlattım oda o gece rüyasında benim kahverengi bi çantamın olduğunu görmüş, anlamını çok merak ediyorum
canım bu arada eşim bugün söledi seni rüyamda kaç gündür ölüyo görüyorum die.rüyasında beni ölmüş görüyomuş.bugünde öle görmüş hemde kendi annesiyle birlikte ölüyomuşuz ve eşim çok aglıyomuş üzülüyomuş kız kardeşi abi yapma kendini yıpratma çok aglıyosun diye teselli etmeye çalışıyomuş ama ben sonra yeniden ayaga kalkıp yaşamaya devam ediyomuşum ve bebegimiz oluyomuş.o andada ben uyandırmışım
yorumunuzu bekliyorum.
selammm =) benim de rüyamı yorumlar mısın? 2 tane var
1. si, deniz kenarında ;sitelerin içinde yürüyoruz annem ,kardeşim, ben.. denizin kenarında süper ötesi bir yalı görüyoruz , denizin hemen bitişiğinde , suyunun rengi koyu mavi olan havuzu var. ben ne güzel ev değil mi anne diyorum.ertesi gün tekrar aynı yerleri geziyoruz, ben o evi görünce ne kadar güzel bir ev diyorum tekrar, ben dedikten sonra annem üstündekileri çıkarıyor ..içine mayosunu giymiş, o evin havuzuna balıklama atlıyor, (normalde yüzmeyi bile bilmez yani) ben de tüh yaa, keşke demeseydim, süreki aynı şeyi diyorum, sıkıldı benden , havuza atladı diye düşünüyorum.. evin sahibi olan adam da kötü kötü bakıyor bize.. havuz direk denizin bitişiğinde, denizde yüzen 3 kız çığlık atıyor, bakıyorum annem havuzda, konuşuyoruz annemle, o üç kızdan biri diyor ki, annen havuza değil denize atladı ve hala çıkmadı, boğuldu diyor. ben de hayır nasıl olur, işte havuzda diyip bakıyorum ve bir anda annem başka birine dönüşüyor.. denizin içine bakınca annemi görüyorum amuda kalkmış vaziyette içinde duruyor ve hiç hareket etmiyor.. ben inanmak istemiyorum , ölseydi deniz onu kaldırırdı falan diyorum.. işte böyle !!! epey uzun oldu, artık 2. yi sonra yazarım.. çok sık rüya görürüm bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?