ŞenizTeşekkür ederim canım yorumun için..Senden bir rüya tabiri daha istiyorum başka yok söz :1rolleyes:Geçen akşam Rüyamda K.doğum doktorumu görüyorum .Ona muayne olmak için yumurta takibi için gidiyorum ...Sonra doktor usg ekranında 2 tane ebriyo görüyorr.Ve bana bak embriyolar 2 tane diyorr.Ben nasıl olur diyorum ben hamile değilimkii hiçbir belirtimde yok hem dedı.Bak işte bebekler burda dedi bana.Fasulye gibiydiler usg ekranında yan yana duruyorlardı..Sonra dr bak bu embriyo önce döllenmiş,diğer ebriyo ondan biraz daha küçük geç döllenmiş diyorduu..Sonra ben tarif edilmezzz sevinç yaşıyorum inanamıyorum ....Sonra usg masasında birden kendimi 36haftalık hamile olarak görüyorum..Karnım büyümüş tabidoğuma 1-2 gün kaldığını görüyorum.Daha sonra ablam diyorkii şaşırıyor oda bari kan tahlilinde değeri görseydik yada gebelik testi alalımda onda görelim anca inanıcam diyodu.İşte rüya böyle :1rolleyes:
gunaydın canıım :)
dun gece ruyamda hastaymısım ve ananem bana ilac hazırlıyor yesil bir ilac ve sıcak su koyuyor ustune.annemde diyorki bak ic bu ilacı ananen hazırladı...
ne demek oluyor acaba
simdiden cok cok cok cok cok cok tesekkur ederim
sevgiler
Slm Nesrin ben bu topici yeni farkettim. Bir kaç akşamdır 2-4 yaşlarında kız çocuğunun kıyafetlerini düzeltiyodum.Dünkü kız çocuğunu tanımıyorum.2 -3 tane etek var kızın üzerinde "baaak diyorum bunu böyle düzeltelim aa buda varmış bunu da düzeltelim diyorum" akşamki rüyamdada ablam yeğenimi yanıma getiriyo hırka giydirmiş yeğenime ama içindeki kazağın kolları toplanmış bi yerde bunları düzelrirmisin diyo bende düzeltiyom. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
merhaba nesrın hanım :) annem benı ruyasında gormus benım 11aylık bır kızım var.bır cocuga daha hamıleymısım ve ruuyasında annem ıstemıyorsun daha yenı dogurdun dıyormus.sonra bızım eve gelıyormus esım ve ben annemı ıcerı almıyormusuz sen ıstemıyordun ozaman gelme dıyormusuz anneme bebegı soyle bır gosterıyormusuz cokk guzel bır bebektı dıyor ıcım yandı dıyor kırmızı dudakları bembeyaz tenı vardı erkek cocuguydu dıyor ne olabılır sevgıler..
merhaba canim ben de son zamanlarda cok garip ruyalöar görüyorum ilk uyandigimda hatirliyorum ama sonradan tam olarak hatirlayamaiyorum
dün gece ruyamda cok karisik objeler gördüm bir pazar gibi bir yerde sürekli kiyafetler deniyorum onu birini birakip birini aliyorum
daha sonra nerede oldugumu bilmedigim bir yerde iki tane civ civ gördüm birisi siyah digeri sari o civ civleri bir yerden atlamalarina yardim etmeye calisiyorum
aslinda cok daha fazlasi var ama hatirlayamadim
bu sabah ta ruyamda ayna gördüm
eger benimde ruyami yorumnlarsan cok sevinirim
merhaba
ben değil eşim bir eüya görmüş...
ikimiz bir odada kapalı kalmışız...kapının camının küçük bir yeri kırık, kızımız bize anahtar uzatıp bizi kurtarıyor....
bizim çocuğumuz yok, olması için uğraşıyoruz da acaba bilinçaltı rüyası mıdır
yorumlar mısınz
merhaba ben gecengün rüyamda babamı gördüm ve kendı kalbıme bıcak saplayıp ıntıhar ettıgımı ancak yaralandıgımı ölmedıgımı gördüm.bugün babam ıkı saat sonra ucaga bınıp türkıyeye gıtcek dua edıyorum sag salım varsın dıye.bıde süreklı rüyamda gördügüm gelınlık gıydıgım.bırde hep bebek görüyorum en son dördüz gördüm ama bebek suan asla düsünmüyorum yardımcı olursan sevınırım
bende bu gece rüyamda biz taşınıyomuşuz annemler fılan bana yardıma geliyo ben yastıkların kılıflarını cıkarıyorum...kılıfı bı cekıyorum ıcınden bi sürü çeyrek altın dökülüyo bide 2-3 tane kenarları pulla örülmüş siyah başörtüsü çıkıyo...ama bana ait değilmiş anneminmiş onlar...ama benim yastığımdan cıkıyo..
işte böyle canım ...çok etkilendim...
cvbın için teşekkür ederim canım aslında eşimle iletişim sorunumuz var gerçektende ama eşim çok sinirli oldugu için ben ne yaparsam yapayım o istemedigi sürece konuşmak ve iletişim kurmak mümkün olmuyo ama denemeye devam.adetim geçti ama henüz test yapmadım biraz daha beklemek istiyorum.bebegim olmasını çok istiyorum evet ama rüyalarımda bebek gördüğüm gün sadece ilk rüya gördügüm günde bebek konusu oldu ve üzüldüm onun dışında öle sıkıntılı bi gün geçirmedim saol teşekkür ederim tekrar yorumun için canım
Nesrin yorumun çin çok teşekkür ederim.Bişey daha sorabilirmiyim. Akşam rüyamda üniversiteden arkadaşlarla bir sınıftayız derste 2 tane öğretmen var sırayla ders anlatılıyorlar ben geç kalıyorum ama kimsede geç kaldığımı umursamıyor sınıfın kapısı açık kimisi giriyor kimi çıkıyor sıralar eski sınıf eski sıralar yamuk yumuk dizilmiş.Sınıfta 2 tane tahta var ilk girdiğimde kimin yanına otursam diyorum en arkalara biyere oturuyorum.Bakıyorum sonra hoca hemen bizm yanımızda anlatmaya başlıyo"hay allah hoca en önde değilmiydi tahta orda diyorum" sonra farkediyorumki sınıfta 2 tane tahta var biride bizim yanımızdaki duvarda.Hoca hızlı hızlı anlatıyor problem çözüyo siliyo tekrar problemin çözümüne devam ediyo sonra gidiyo. Bende "off ya bu hoca yı hiç sevmiyorum hızlı hızlı yazıyo siliyo anlamadım bişey" diyorum.Diğer hocada benim önümdeki sırada oturuyo. "aman buda hocamı sanki"gibi mırıldanıyo.Ama onlar beraber ders vermek zorundaymışlar. Sonra arka sıralara bakıyorum üniversitedeyden bana aşık olan bi arkadaş vardı onu görüyorum gözgöze geliyorum ama umursamıyorum saçları bembeyaz ve omuzlarında.Diğer arkadaşlarda yaşlanmış fakat onun kadar beyaz saçlı yok,bazıları genç. Yorumlarsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim.
cok tsk ederım nesrın hanım herkesle boyle ayrı ayrı ılgılenıyorsunuz gercektende cok ıncesınız sevgıler...
Merhaba, disaridan ailene, evine zarar gelmesinden korkuyorsunun, ikiz kizlarin isimleri nelerdir? hayata guveniyorum diyerek bilincaltina bu olumlu dusunceyi ekersen (en az 21 gun) kalben bunu soylersen bu tarz ruyalar ortadan kalkacaktir, sevgiler
Merhaba, hayata biraz disaridan bakiyorsunuz, bu daha cok sosyal olmak hayatin tadini cikarmak konusunda, biraz fazla sorumluluklara kendinizi kaptirmis olabilirsiniz, ruyanizin size verdigi mesaj biraz ara verin ve kafanizi toplayin ve kendinzie zaman ayirin, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?