Rüya tabiriii

lolitamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
16
0
39
Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğim ilk günnlerde rüyamda 2-3 yaşlarında bir çocuk görüyorum ve o çocuğu bize veriyorlar ve kucağıma aldığımda kundaklı bir bebek oluyor ama yüzü hiç gözükmüyor ve bir ses adını simge koyucaksın diye 3kez tekrarlıyor

sizce bu rüyayı neye yorumlamalıyım

:uhm: cok ilginç canım yaaa ama bebeğinin cinsiyeti kız olabılırmıki sana malum olmuştur belkii fisfisfis

benim bildigim hamile bi kadin rüyada bebegini görürse ve adini vs koycaksin derlerse o ismin konulmasi gerekirmis

Canlarım teşekkür ederim 14,haftamızı dolduruyoruz ve doktorumuz kesin konuşmadı ama bebişimizin kız olduğunu söyledi siz ce bu ismi mi koymalıyım.belkide rüyam doğru çıkacak

ben iki hamileliğimde de rüya gördüm ve çıktı.ılk hamileliğimde beyaz kundakta bir erkek çocuğu ve tıpkı babasının yüzü bana gülümsüyor.Oğlum oldu:) Şimdi ikinci hamileliğim ve mavi patik görmüştüm 2. ayda.Yine oğlum olucak:)))

kıslar bende ıkız gordum bırı kız bırı erkek ama suan tek kese gorundu bende acıklaması ne pekı:)

ben iki hamileliğimde de rüya gördüm ve çıktı.İlk hamileliğimde beyaz kundakta bir erkek çocuğu ve tıpkı babasının yüzü bana gülümsüyor.Oğlum oldu:) Şimdi ikinci hamileliğim ve mavi patik görmüştüm 2. ayda.Yine oğlum olucak:)))

bende hamile oldugumdan beri rüyalarimda hep erkek cocugum oldugunu gördüm aceba beninmde oglum olabilirmi bu gercekmi yani??

X