• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüya ile gerçegi karistirdiniz mi hic?

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
size de hic oldu mu bu?
ruya goruyorsunuz ve sanki gercek hayat ordaymis hissi.
orda yaptiklariniz gercekmis gibi
dert degil belki ama cok merak ettim
ben bazen ruyada iken gercek dunyadaymisim gibi hissediyorum, tuhaf
sizlerdede bu denli iz birakan ruyasal hisler oldumu ?

Evet oluyor. Hatta bazen aklıma bir şey geliyor, acaba böyle bir şey gerçekten olmuş muydu yoksa rüyamda mı görmüştüm diye hatırlamaya çalışıyorum :KK64:

Evet oluyor. Hatta bazen aklıma bir şey geliyor, acaba böyle bir şey gerçekten olmuş muydu yoksa rüyamda mı görmüştüm diye hatırlamaya çalışıyorum :KK64:
ne ilginç ki ruyalar bana hep daha gercek gelmistir. bi ara sirf o gercekcilik icin uyuyordum resmen . simdilerde cok nadir ruya goruyorum :/

Ben gerçekteyken rüya sanıyorum bazen :) rüyalarımı okadar gerçekçi görürüm ki gerçek zamandayken bile rüya olabilecegi geliyor aklıma. Heleki kötü rüya ise tüm gün o rüyayı düşünüp duruyorum etkisinden çıkamıyorum :)

Ben gerçekteyken rüya sanıyorum bazen :) rüyalarımı okadar gerçekçi görürüm ki gerçek zamandayken bile rüya olabilecegi geliyor aklıma. Heleki kötü rüya ise tüm gün o rüyayı düşünüp duruyorum etkisinden çıkamıyorum :)
dimi arada kaliyosun bi.

bi sure once bi ruya gordum. ucuyordu. gokyuzune dogru tuhaf ve en gercek halinden daha gercekti.

dedimki lann , ya gercek hayatta cama cikip bunu deneseydimmm..

ama o kadar guzeldi kiiii. ay inanamazsin. resmen ayaklarim yerden kesilip o ruzgarin yuzume deydigini saclarimin tel tel ucustugunu hissettim.

kabuslar cok etkilemiyo beni. ama guzel ruyalar varya, bitiyorum iste onlara :KK200::KK200:

• Beğen
Reactions: Eva
dimi arada kaliyosun bi.

bi sure once bi ruya gordum. ucuyordu. gokyuzune dogru tuhaf ve en gercek halinden daha gercekti.

dedimki lann , ya gercek hayatta cama cikip bunu deneseydimmm..

ama o kadar guzeldi kiiii. ay inanamazsin. resmen ayaklarim yerden kesilip o ruzgarin yuzume deydigini saclarimin tel tel ucustugunu hissettim.

kabuslar cok etkilemiyo beni. ama guzel ruyalar varya, bitiyorum iste onlara :KK200::KK200:
Söylemezsem çatlarım hala aklımdan çıkmadı nasıl üzüldüysem.

Bir gün rüyamda bir kızım varmış 5 yada 6 yaşlarında siyah saçlı bir kız ama nekadar güzel sana anlatamam ela gözlü falan ben dogurmusum kızımı bırakmışım gitmişim hiç görmemişim o gün rüyamda ilk defa kızımı görmüşüm üstü başı eski püskü çok zayıf güçsüz düşmüş ama o tatlılıgı herşeye bedel nasıl sarıldım nasıl ilgilendim onunla içim gitti çok üzüldüm onu o halde bıraktıgım için sonra uyandım.

Allahım düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ama kara kara düşünüyorum yani ben bu kızı nezaman dogurdum acep dogurdummuki yoo dogurdugumuda hatırlamıyorum dogurmadımmı dogurmuş olabilirmiyim bildigin mal oldum:KK70:. Dogurmadıgım çocugu aramaya müge anliya çıkacaktım valla.

Bir gün rüyamda bir kızım varmış 5 yada 6 yaşlarında siyah saçlı bir kız ama nekadar güzel sana anlatamam ela gözlü falan ben dogurmusum kızımı bırakmışım gitmişim hiç görmemişim o gün rüyamda ilk defa kızımı görmüşüm üstü başı eski püskü çok zayıf güçsüz düşmüş ama o tatlılıgı herşeye bedel nasıl sarıldım nasıl ilgilendim onunla içim gitti çok üzüldüm onu o halde bıraktıgım için sonra uyandım.

Allahım düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ama kara kara düşünüyorum yani ben bu kızı nezaman dogurdum acep dogurdummuki yoo dogurdugumuda hatırlamıyorum dogurmadımmı dogurmuş olabilirmiyim bildigin mal oldum:KK70:. Dogurmadıgım çocugu aramaya müge anliya çıkacaktım valla.

biliyo musun bende buna benzer bi ruya gormustum ama o kadar guzeldi ki ...

eşimle hep konusuruz biz, bi oglumuz olursa ismini YUSUF ALİ koyalim diye. Babasinin ismi(vefat etti nur icinde yatsin)

o gece uyudum, ruyamda 3-4tane 5-8yas arasi cocuklar top oynuyorlar.

bende onlari izliyorum iste. sonra

Yusuf'um geliyor. elinde kirmizi bi top ve diyor ki
Benim adim YUSUF bende oynayabilir miyim sizinle..(5yaslarinda anca var)

yuzu varya *Yusuf yüzlü* derler ya aynen oyleydi:KK200:

hic aklimdan cikmiyor. oglum benim. dogurmadim ama o cocuk benim oglum .. oyle hissettim yani onu. uyandigimda yuzumde guller aciyordu. acaba dedim ayan mi oluyo :KK66:

Son düzenleme:

ikimizin ruyasida psikolojik bi ruya :) muge ye gerek yok , yoksa ruyalarimizida alacak elimizden. insepşın olacagiz hepimiz. muge ruyalarimiza girerse yanariz valla :)

biliyo musun bende buna benzer bi ruya gormustum ama o kadar guzeldi ki ...

eşimle hep konusuruz biz, bi oglumuz olursa ismini YUSUF ALİ koyalim diye. Babasinin ismi(vefat etti nur icinde yatsin)

o gece uyudum, ruyamda 3-4tane 5-8yas arasi cocuklar top oynuyorlar.

bende onlari izliyorum iste. sonra

Yusuf'um geliyor. elinde kirmizi bi top ve diyor ki
Benim adim YUSUF bende oynayabilir miyim sizinle..(5yaslarinda anca var)

yuzu varya *Yusuf yüzlü* derler ya aynen oyleydi:KK200:

hic aklimdan cikmiyor. oglum benim. dogurmadim ama o cocuk benim oglum .. oyle hissettim yani onu. uyandigimda yuzumde guller aciyordu. acaba dedim ayan mi oluyo :KK66:
Seninki daha güzelmiş acı yok üzüntü yok valla mis :KK200: allahım bide bu rüyaları gürüp görüp millete anlatıyorum bıktılar artık hergün bir rüya her gün bir rüya. Bence çok şanslıyız. İnsanlar hayalleri hayal güçleri kadardırlar bence. hadi hepbirlikte kendimizi sevelim :KK37:

• Beğen
Reactions: Eva
Seninki daha güzelmiş acı yok üzüntü yok valla mis :KK200: allahım bide bu rüyaları gürüp görüp millete anlatıyorum bıktılar artık hergün bir rüya her gün bir rüya. Bence çok şanslıyız. İnsanlar hayalleri hayal güçleri kadardırlar bence. hadi hepbirlikte kendimizi sevelim :KK37:

kendimi sevmedden hayatta kalamam. ve evet, hayal gucuyle alakali :) sansliyizzzzz

ikimizin ruyasida psikolojik bi ruya :) muge ye gerek yok , yoksa ruyalarimizida alacak elimizden. insepşın olacagiz hepimiz. muge ruyalarimiza girerse yanariz valla :)
Hadi senin rüya pskolojik de ben niye durduk yere yavrucagı terkedip gidiyorum öyle bir niyetim yok ama ölcemmi acaba :KK70:

Hadi senin rüya pskolojik de ben niye durduk yere yavrucagı terkedip gidiyorum öyle bir niyetim yok ama ölcemmi acaba :KK70:
tobe de ya. bak bebisin yolda sana kavusmak icin seni sömürüyo aylardir. 3 ay sonra nefesini hissedeceksin. Allah'im banada nasip eder insallah :) 5 gun gecikti valla. yavas yavas umitlenmeye basliyorum bende. insallah hasta olmam da miniminnacik bi bebis vardir orda :)

olme konusunda ruyalarda mastir yaptim ben, ucmak gokyuzune ucmak ve yeryuzune inmemek kisinin vefati ile yorumlaniyor. dun de bi ruya gormustum yine ruya sahibinin vefatiydi. olacaksa olur zaten.

size de hic oldu mu bu?
ruya goruyorsunuz ve sanki gercek hayat ordaymis hissi.
orda yaptiklariniz gercekmis gibi
dert degil belki ama cok merak ettim
ben bazen ruyada iken gercek dunyadaymisim gibi hissediyorum, tuhaf
sizlerdede bu denli iz birakan ruyasal hisler oldumu ?
Ben şöyle duydum insanlar uykuya daldığında bir nevi yarı ölü gibi oluyor hani bazen bir olay oluyor o an içimizden sanki ben bu an ı yaşamıştım diye geçiriyoruz işte o an ı biz bazen rüyamızda görüyoruz bu nasıl oluyormuş insanlar uyku halindeyken ruhları baska bir boyuta geçip tabiri caizse geleceğe gidip bazı olayları goruyormusuz bu olayı yaşamayan yoktur herhalde. Bana da çok oluyor bu an ı yaşadım hissi ve o an şaşkınlık duyuyorum ister istemez

Bende de olur. Etkide kalıp akşama kadar üzüldüğüm rüyalar oluyor maalesef :işsiz: bide o rüyamıydı gerçekmiydi hissini çok yaşarım. Ulaşamadığım birinin rüyamda telefon numarasını verdiğini görüp, uyanınca saatlerce numarayı hatırlamaya çalıştığım oldu :olamaz: seviyorum rüys görmeyi ..

Back
X