rüya gibi olsunn...

gmzylmzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
120
7
18
İstanbul
Kizceler tavsiyelerinize güveniyorum. Nisanlimin dogum gününe cok az kaldi ve biz cok sorunun ustesin geldik bu yuzden hem bize moral olsun hemde dogum gunu amacli ruya gibi bi supriz hazirlamak istiyorum. Fikirleriniz neler :))))''

Rüyadan bile eninde sonunda uyanılıyor.
Boşver yapma birşey
Çok kıskandım ama demessem çatlarım

Maddi imkana göre değişir.Bir günlük tatil, dağ evi vs,ahh imkanım olsa yapardım.

Odunumsu bir yapıya sahipse hiç uğraşma. Amma velakin ince ruhlu bir zati muhteremse tatil güzel fikir. Veya güzel bir aksam yemegi. Mümkünse baş başa olacağınız bir yerde..Mumlar,danslar,güzel guzel yemekler,cikolatalar,puskevitler...

Netcen gıı rüyayı

Rüya değildir o rüya olsa duramazdin
Not:Kıskanmadim gozumede toz kaçtı lütfen gidiyorum benn bu diyardann

Romantik hafif flörtöz bakışlar arasında katır kutur püskevit hevesini kaçırır insanın

Keşke onun odun mu ince ruhlu mu olduğunu anlayabilsem :))) cok değişik bir yapısı var ama ortamina gore romantiktirde.... dag evi fikri hoş aslinda ama izmirde yasiyoruz buralarda oyle pek yok bildiğim (

Keşke onun odun mu ince ruhlu mu olduğunu anlayabilsem :))) cok değişik bir yapısı var ama ortamina gore romantiktirde.... dag evi fikri hoş aslinda ama izmirde yasiyoruz buralarda oyle pek yok bildiğim (
İzmir gibi bi yerde bulamıyon mu kız bir günlük kaçamak.Sen bir araştır Kemalpaşa ya da vs taraflarını aaahh kızım ahh.Azcık aç parmakları nette bir gezin.Sen hayal gibi olsun diyince aklıma ilk dağ evi geldi.Olmadı sahil tarafı.Onu da mı biz diyek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…