- Konu Sahibi gmzylmzzzz
-
Ayrıl en büyük sürpriz bu olur hayatta unutmazKizceler tavsiyelerinize güveniyorum. Nisanlimin dogum gününe cok az kaldi ve biz cok sorunun ustesin geldik bu yuzden hem bize moral olsun hemde dogum gunu amacli ruya gibi bi supriz hazirlamak istiyorum. Fikirleriniz neler :))))''
Romantik hafif flörtöz bakışlar arasında katır kutur püskevitOdunumsu bir yapıya sahipse hiç uğraşma. Amma velakin ince ruhlu bir zati muhteremse tatil güzel fikir. Veya güzel bir aksam yemegi. Mümkünse baş başa olacağınız bir yerde..Mumlar,danslar,güzel guzel yemekler,cikolatalar,puskevitler...
Çaya batırıp yesinler. Onuda mi ben söyleyimRomantik hafif flörtöz bakışlar arasında katır kutur püskevithevesini kaçırır insanın
çayın içinde eriyen püskevitler .yiyemezsin de..yok böyle bir acıı anlatılmaz yaşanırÇaya batırıp yesinler. Onuda mi ben söyleyim
İzmir gibi bi yerde bulamıyon mu kız bir günlük kaçamak.Sen bir araştır Kemalpaşa ya da vs taraflarını aaahh kızım ahh.Azcık aç parmakları nette bir gezin.Sen hayal gibi olsun diyince aklıma ilk dağ evi geldi.Olmadı sahil tarafı.Onu da mı biz diyek.Keşke onun odun mu ince ruhlu mu olduğunu anlayabilsem :))) cok değişik bir yapısı var ama ortamina gore romantiktirde.... dag evi fikri hoş aslinda ama izmirde yasiyoruz buralarda oyle pek yok bildiğim(
:)):)) nisanliyizz cnm :)Seks tabiki. Ruya gibiiii
Ne gibii meslea :)Çıta çok yüksek.
Hayır manyaklikla ne ilgisi var surprizli olsun istemiş bundan daha büyük sürpriz mi olur adama
hiçççHayır manyaklikla ne ilgisi var surprizli olsun istemiş bundan daha büyük sürpriz mi olur adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?