Rüya Yorumları Rüya değil kısa metrajlı film :)

tam da dediğin gibi bu ara peşimde biri var,demek yine uyarıldım. İnşallah herşey dediğin gibi olur. fenafillahhh sen de iyi ki varsınnnnnnn

tam da dediğin gibi bu ara peşimde biri var,demek yine uyarıldım. İnşallah herşey dediğin gibi olur. fenafillahhh sen de iyi ki varsınnnnnnn

sevgili canım arkadaşım harmoni:) bak açtığın konu ne kadar bereketliymiş.tıpkı rüyandaki güzellikler gibi güzel bir hayatın seni beklediğine eminim.merak etme kimse sana bişey yapamaz döverim ben onları şaka bir yana allah sizi koruyor arkadaşım.zaten rüyalarınızdada açık net uyarıyor.siz rüyanızda bile sizi avlamak isteyen avcıya gitmediniz suya daldınız.bu yüzden rüyanızda bile zarar veremiyorlar.gerçektede veremezler inşallah.kendinize iyi bakın.

tabi buyurun.bekliyorum.

Bayağı oldu ama ayrıntıları dışında hatırlıyorum.Teyzemle ormandayız büyük bir ağacın orada bana beklememi söylüyor gidiyor fakat geri gelmeyince ben de gittiği yöne gidiyorum kulübe tarzı bir ev var kapısı açık iki tane simsayah olan insan mı artık bilmiyorum fakat birinin kadın diğerinin erkek olduğunu anlıyorum bana arkaları dönük şekilde yerde yanyana oturuyorlar ben de korkuyorum kaçıyorum evin kapısı hala açık koşarken arkama bakıyorum ikiside bana bakıyordu fakat simsiyahtı yüzleri yoktu :44:

tabi buyurun.bekliyorum.

fenafillah yorumların çok iyi görünüyor. :)
Ben de annemin rüyasını yazacağım. Eğer senin için sorun olmazsa yorumunu beklerim.

Annem rüyasında bir erkek bebek doğurmuş, 3 günlük halde görmüş bebeği.
Sarışın, mavi gözlü; çok güzel bir bebekmiş.
Ve annemin kucağında dik bir şekilde duruyormuş. Ona bir şeyler anlatıyormuş kendince.
Annem de anlıyormuş onun dediklerini. Kendi kendine "bu bebek daha 3 günlük ama ne kadar akıllı" gibi şeyler demiş.
Bunun anlamını merak ettik. Annem anlattığında epeyce heyecanlandı, etkilendi. :)

teyzenizin telkinlerinden uzak durun.kötü niyetle birşey yaptığını veya söylediğini sanmam.ama sizin açınızdan onun telkinleri tavsiyeleri sizin zararınıza.

teyzenizin telkinlerinden uzak durun.kötü niyetle birşey yaptığını veya söylediğini sanmam.ama sizin açınızdan onun telkinleri tavsiyeleri sizin zararınıza.

Hep iyiliğim için tavsiyeler veriyor ama merak ettim :44: teşekkür ederim

teşekkür ederim.anneniz hayattan çok fazla şey bekliyor.ve biraz acele olsun istiyor dilekleri.genelliklede aceleci olduğu için olmuyor istekleri.aceleciliği bırakırsa muradına kavuşur valideniz.birazda beklentileri azaltması lazım.

rica ederim canım.kendinize iyi bakın.

Siz de İlginç bir yorumcusunuz gerçekten güzel bu saçma rüyadan yıllardır bir şey çıkaramamıştım hiçde aklıma gelmezdi böyle yorumlanacağı ilgime çekti açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…