- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
saol canım sende kendine iyi bak.ne zaman istersen rüyalarını anlatabilirsin.
Gerçekten iyi bir yorumcusunuz ilginç bir rüya görür görmez size yazarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım sende kendine iyi bak.ne zaman istersen rüyalarını anlatabilirsin.
arkadaşım iyiki varsın.inan geçen mesajımda yazacaktım, ne zaman rüya görürsen anlatabilirsin diye.sonra vazgeçtim,belki beni fazla samimi görüp kızarsınız diye.ama bu sefer diyorum:) ne zaman rüya görürsen anlatabilirsin sevgili harmoni.ben rüya yorumlamayı severim.
gelelim rüyana.bu rüyan harika bir rüya.bu rüyanı hiçbir zaman unutma.oradaki ev yeşilllikler vs ileride böyle bir evin olabilir anlamına gelebilir.bunu artık zaman gösterir.allah adama neler verir.ama benim şahsi yorumum orada gördüğün köşk etrafın ışıl ışıl olması suyun berrak olması senin iç alemini gösterir,içindeki güzelliği görmüşsün rüyanda.tahminimce huzurlu ve mutlu birisiniz hayatınızda.kalbiniz çok temiz bunu açık net söyleyebilirim.şuan rüyanızda gördüğünüz kadar huzurlu değilseniz bile ileride o iç huzurunu yakalayacağınız muhakkak. galiba bir erkek arkadaşınız vardı,rüyanızda gördüğünüz kişi erkek arkadaşınız değil,bu sıralar size yakınlaşmaya çalışacak bir erkek olabilir, uzak durun.oradaki adam sizi o huzurlu aleminizden alıp av ortamına götürmeye çalışıyor. balık=av. ava giden avlanır.rüyanızda gitmemişsiniz.bu çok iyi.çünkü sizi o huzurdan mutluluktan alıkoyacak,sizi avlayacak bir zalimdi. bir erkeğe dikkat edin.birilerinin sizde gözü var sizi avlamak istiyor.çok dikkatli olun.yengeçlerin sizin elinizde kaplumbağa dönüşmeside çok güzel.sizin elinizden birçok insan fayda görecek.insanlara maddi-manevi çok faydanız olacak.atıyorum bu yapacağınız meslekten tutunda,birisinin derdini paylaşmaktan bir fakiri doyurmaya kadar her alanda olabilecek bir yardım.ayrıca sizde şöyle bir yetenekte var.elinizde bakır altına dönüşüyor.yani yengeç aslında tehlikeli hayvandır kıskaçlarıyla tutabilirdi sizi.ama siz yengeçi aldınız ve onu zararsız sevimli kaplumbağaya dönüştürdünüz.bunu insanlar üzerindede kullanabilirsiniz.sizde bu yetenek var.yani kötü karakterli birini iyi karakterli bir insan haline getirebilirsiniz.
rüyalarınızın devamını beklerim:) sevgiyle kalın.
tam da dediğin gibi bu ara peşimde biri var,demek yine uyarıldım. İnşallah herşey dediğin gibi olur. fenafillahhh sen de iyi ki varsınnnnnnn
tabiki buyrun.seve seve yorumlarım.
Acaba rica etsem bana da?
tabi buyurun.bekliyorum.
tabi buyurun.bekliyorum.
Bayağı oldu ama ayrıntıları dışında hatırlıyorum.Teyzemle ormandayız büyük bir ağacın orada bana beklememi söylüyor gidiyor fakat geri gelmeyince ben de gittiği yöne gidiyorum kulübe tarzı bir ev var kapısı açık iki tane simsayah olan insan mı artık bilmiyorum fakat birinin kadın diğerinin erkek olduğunu anlıyorum bana arkaları dönük şekilde yerde yanyana oturuyorlar ben de korkuyorum kaçıyorum evin kapısı hala açık koşarken arkama bakıyorum ikiside bana bakıyordu fakat simsiyahtı yüzleri yoktu :44:
teyzenizin telkinlerinden uzak durun.kötü niyetle birşey yaptığını veya söylediğini sanmam.ama sizin açınızdan onun telkinleri tavsiyeleri sizin zararınıza.
fenafillah yorumların çok iyi görünüyor. :)
Ben de annemin rüyasını yazacağım. Eğer senin için sorun olmazsa yorumunu beklerim.
Annem rüyasında bir erkek bebek doğurmuş, 3 günlük halde görmüş bebeği.
Sarışın, mavi gözlü; çok güzel bir bebekmiş.
Ve annemin kucağında dik bir şekilde duruyormuş. Ona bir şeyler anlatıyormuş kendince.
Annem de anlıyormuş onun dediklerini. Kendi kendine "bu bebek daha 3 günlük ama ne kadar akıllı" gibi şeyler demiş.
Bunun anlamını merak ettik. Annem anlattığında epeyce heyecanlandı, etkilendi. :)
Hep iyiliğim için tavsiyeler veriyor ama merak ettim :44: teşekkür ederim
rica ederim canım.kendinize iyi bakın.