• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüya değil kısa metrajlı film :)

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Selam hanımlar dün gece çok ilginç bir rüya gördüm. Belki yorumlayabilecek birileri çıkar ben çok iyi yorumlayamadım çünkü.

Şimdi, rüyanın başında aile gibi bir grupla (ama kimseyi tanımıyorum) deniz kenarına yüzmeye gidiyoruz. Deniz masmavi ama hava çok açık değil. Çok derin değil ama daldığımda denizin dibinde rengarenk çeşit çeşit bir sürü balık gördüm. Sonra bir ara iki tane yaşlı kadın geldi. Bunlar deniz anası şeklinde iki dalgıç kıyafeti giyip denize daldılar ve renkli balıkları korkutmaya başladılar. Ben de arkalarından hem onları kovalamak hem de ne yaptıkların bakmak için daldım. Kadınlardan biri denizin dibinde karanlık bir yere doğru gitti. Ben de gidiyordum ki turuncumsu bir balık bana doğru gelmeye başladı korktum geri doğru yüzmeye başladım. O sırada beyaz bir fare balığı yemeye kalktı. Dipten avucuma kum aldım fareye doğru attım balığı kurtardım. Sonra geri çıktım kumsala. Moralim bozuldu bir anda ne olduğunu anlamadım gidelim diye tutturdum. Sonra akşam oldu ve bir ormanda yürümeye başladık. Güya köyde oturuyoruz. Köye doğru yaklaşınca kurt sesleri duymaya başladık. Kadınlardan biri elinde bir yığın kolyeyle geldi. İpli, boncuklu, gümüş altın bir sürü kolye vardı herkes kendine kolye alsın dedi. Gerçek hayatta erkek arkadaşımın bana aldığı taşsız altın kolye de elindeydi. Ben hemen onu alıp boynuma taktım. Sonra köye girdiğimizde 3 tane beyaz kurt bizi bekliyordu. Yanımda genç bir kızla koşarak çadır gibi bir kulübeye saklandık ama kapısının kilidi olmadığı için kapanmıyordu. Ben kıza arkaya geçmesini söyleyip kapıyı ayağımla tuttum. Sonra kurtlardan biri hızla saldırıp kapıyı itmeye ve hırlamaya başladı. Bir ara denizde gördüğüm yaşlı kadınlara benzeyen bir kadın geldi kapının dışından ve biz korkup ona kapıyı açmadık. Kurtlar kadını parçaladı. Sonra orta yaşlı hafif kel bir adam bize doğru koşmaya başladı bir yandan da küçücük oğlum var ne olur açın diye bağırmaya başladı. Ben açtım kapıyı ve adamı kurtardık. Sonra bir grup köylü geldi ellerinde tüfeklerle ve kurtları kovaladılar tepelere doğru. Dışarı çıkar çıkmaz elime bir tüfek aldım ve kurtları vurmak için tepelere doğru yürümeye başladım. Ama tüfek boştu ve orta yaşlı temiz yüzlü bir adam bana 2 si farklı 8 tane mermi verdi. Normalde tüfeğe fişek konur ama bunlar mermiydi. Sonra şu anki erkek arkadaşım geldi. Gündüz olmuştu ama hala insanlar kurtları kovalıyordu. Biz de yürümeye devam ettik. Yolun üzerinde bir cami vardı. Caminin imamı kapıyı açtı buyrun buradan geçin daha kısa bu yol dedi. Caminin içerisinden geçtik ve o sırada uyandım.

Rüyadan sonra kendimi çok ilginç hissettim. Ve anlamını çok merak ediyorum.

hayır olsun inşallah. benim içime doğan seni güzel şeyler bekliyo ama engeller var. bazı zorluklardan geçiceksin bu zorluklardan sonra yolun sonu aydınlık. namaz kılıyo musun bilmiyorum ama rüyanda cami görmen ve camiye girmen Allah'ın sana vermiş olduğu bi işaret olabilir. bence namaz kılmıyosan en kısa sürede namaza başlamalısın

Son düzenleme:
arkadaşım rüyan çok güzel.o denizdeki iki yaşlı kadın,eğer gerçek hayatta tanıdığın kişilerse uzak dur.çünkü sana düşmanlar.iyiki denizde karanlığa doğru giden yaşlı kadının peşinden gitmemişsin.beyaz fare sana dost görünen bir düşmanın,balık senin nasibin.o dost yüzlü düşman senin nasibini çalmak istiyor ama sen onunda hakkından geleceksin.erkek arkadaşınla nişan veya evlilik sizi bekliyor,köydeki kurtlar senin dostların.ama sen dostlarını tanımıyor düşman sanıyorsun.oysa o dostlar senin gerçek düşmanın olan o yaşlı kadını parçalıyorlar,ama sen o dostları tanımadığın için,dahası düşman gördüğün için onlardan şikayetçisin hep gerçek hayatta.köylülerde sabaha kadar kurtları kovalıyor.buda senin gerçek hayatta o dostları tanımadığın için onlara zarar verdiğin veya incittiğin anlamında.rüyanın sonundaki imamda gerçek hayattaki bir dostun sana yardım edeceğini yol göstereceğini,sana dostunu düşmanını tanıtacağını gösteriyor.yani rüyanı aslında bir cümleyle dostunu ve düşmanını henüz tanımadığını fakat yakında tanıyacağını söyleyerek özetleyebilirdim,ama sen zahmet edip uzunca anlatınca bende sizin bu detaylı rüyanıza,detaylı yorum yazdım.sağlıcakla kalın.

arkadaşım rüyan çok güzel.o denizdeki iki yaşlı kadın,eğer gerçek hayatta tanıdığın kişilerse uzak dur.çünkü sana düşmanlar.iyiki denizde karanlığa doğru giden yaşlı kadının peşinden gitmemişsin.beyaz fare sana dost görünen bir düşmanın,balık senin nasibin.o dost yüzlü düşman senin nasibini çalmak istiyor ama sen onunda hakkından geleceksin.erkek arkadaşınla nişan veya evlilik sizi bekliyor,köydeki kurtlar senin dostların.ama sen dostlarını tanımıyor düşman sanıyorsun.oysa o dostlar senin gerçek düşmanın olan o yaşlı kadını parçalıyorlar,ama sen o dostları tanımadığın için,dahası düşman gördüğün için onlardan şikayetçisin hep gerçek hayatta.köylülerde sabaha kadar kurtları kovalıyor.buda senin gerçek hayatta o dostları tanımadığın için onlara zarar verdiğin veya incittiğin anlamında.rüyanın sonundaki imamda gerçek hayattaki bir dostun sana yardım edeceğini yol göstereceğini,sana dostunu düşmanını tanıtacağını gösteriyor.yani rüyanı aslında bir cümleyle dostunu ve düşmanını henüz tanımadığını fakat yakında tanıyacağını söyleyerek özetleyebilirdim,ama sen zahmet edip uzunca anlatınca bende sizin bu detaylı rüyanıza,detaylı yorum yazdım.sağlıcakla kalın.

sevgili fenafillah. okurken çok dua ettim sana Allah razı olsun. Aslında ben de uyandığımda bu dediklerini hissetmiştim ama yorumlamaktan pek anlamadığım için buraya yazmak istedim. İyi ki de yazmışım. Ne düşündüysem onları yazmışsın ve içimi rahatlattın. Sağolasın :16:

sevgili fenafillah. okurken çok dua ettim sana Allah razı olsun. Aslında ben de uyandığımda bu dediklerini hissetmiştim ama yorumlamaktan pek anlamadığım için buraya yazmak istedim. İyi ki de yazmışım. Ne düşündüysem onları yazmışsın ve içimi rahatlattın. Sağolasın :16:

rica ederim harmoni.inan bende yardımcı olabildiğim için çok sevindim.sizde sağolun.hoşçakalın.

rica ederim harmoni.inan bende yardımcı olabildiğim için çok sevindim.sizde sağolun.hoşçakalın.

Sevgili Fenafillah, ben yine bir rüya gördüm :1:

Bu kez büyük bir köşkün yemyeşil bir bahçesindeydim. O kadar büyük ve güzeldi ki filmlerde bile göremeyeceğimiz kadar. Hava o kadar güneşliydi ki heryer ışıl ışıldı, çiçekler, ağaçlar, kuş sesleri bile hala kulağımda. Bu büyük bahçenin içinde deniz ya da göl gibi birşey vardı emin değilim. Gençten bir adam uzaktan seslendi bana. Yüzünü görmedim ama balık tutmaya gidelim ama yem lazım onları sen topla dedi. Bende bu deniz midir göl müdür onun dibine daldım yine. Suyun dibi o kadar temizdi ki inanamadım. Dipte solucan gibi küçük böcekler gibi envayi çeşit şey vardı. Ama hiç biri iğrenç değildi. Sonra ben böcek toplayacağıma orda iki tane küçük yengeç yavrusu aldım elime. Daha doğrusu elimi uzattım onlar elimin içine girdiler. Isırmayı bırak sanki böyle ben seviyorlarmış gibi bile hissettim. Sonra bunları alıp bahçeye geri döndüm ama nasıl seviniyorum. Bana seslenen adamı arıyordum ellerimi bir açtım, yengeçler küçük kaplumbağalara dönüşmüştü uyandım.

Sence bu ne ola ki :40:

Sevgili Fenafillah, ben yine bir rüya gördüm :1:

Bu kez büyük bir köşkün yemyeşil bir bahçesindeydim. O kadar büyük ve güzeldi ki filmlerde bile göremeyeceğimiz kadar. Hava o kadar güneşliydi ki heryer ışıl ışıldı, çiçekler, ağaçlar, kuş sesleri bile hala kulağımda. Bu büyük bahçenin içinde deniz ya da göl gibi birşey vardı emin değilim. Gençten bir adam uzaktan seslendi bana. Yüzünü görmedim ama balık tutmaya gidelim ama yem lazım onları sen topla dedi. Bende bu deniz midir göl müdür onun dibine daldım yine. Suyun dibi o kadar temizdi ki inanamadım. Dipte solucan gibi küçük böcekler gibi envayi çeşit şey vardı. Ama hiç biri iğrenç değildi. Sonra ben böcek toplayacağıma orda iki tane küçük yengeç yavrusu aldım elime. Daha doğrusu elimi uzattım onlar elimin içine girdiler. Isırmayı bırak sanki böyle ben seviyorlarmış gibi bile hissettim. Sonra bunları alıp bahçeye geri döndüm ama nasıl seviniyorum. Bana seslenen adamı arıyordum ellerimi bir açtım, yengeçler küçük kaplumbağalara dönüşmüştü uyandım.

Sence bu ne ola ki :40:

arkadaşım iyiki varsın.inan geçen mesajımda yazacaktım, ne zaman rüya görürsen anlatabilirsin diye.sonra vazgeçtim,belki beni fazla samimi görüp kızarsınız diye.ama bu sefer diyorum:) ne zaman rüya görürsen anlatabilirsin sevgili harmoni.ben rüya yorumlamayı severim.

gelelim rüyana.bu rüyan harika bir rüya.bu rüyanı hiçbir zaman unutma.oradaki ev yeşilllikler vs ileride böyle bir evin olabilir anlamına gelebilir.bunu artık zaman gösterir.allah adama neler verir.ama benim şahsi yorumum orada gördüğün köşk etrafın ışıl ışıl olması suyun berrak olması senin iç alemini gösterir,içindeki güzelliği görmüşsün rüyanda.tahminimce huzurlu ve mutlu birisiniz hayatınızda.kalbiniz çok temiz bunu açık net söyleyebilirim.şuan rüyanızda gördüğünüz kadar huzurlu değilseniz bile ileride o iç huzurunu yakalayacağınız muhakkak. galiba bir erkek arkadaşınız vardı,rüyanızda gördüğünüz kişi erkek arkadaşınız değil,bu sıralar size yakınlaşmaya çalışacak bir erkek olabilir, uzak durun.oradaki adam sizi o huzurlu aleminizden alıp av ortamına götürmeye çalışıyor. balık=av. ava giden avlanır.rüyanızda gitmemişsiniz.bu çok iyi.çünkü sizi o huzurdan mutluluktan alıkoyacak,sizi avlayacak bir zalimdi. bir erkeğe dikkat edin.birilerinin sizde gözü var sizi avlamak istiyor.çok dikkatli olun.yengeçlerin sizin elinizde kaplumbağa dönüşmeside çok güzel.sizin elinizden birçok insan fayda görecek.insanlara maddi-manevi çok faydanız olacak.atıyorum bu yapacağınız meslekten tutunda,birisinin derdini paylaşmaktan bir fakiri doyurmaya kadar her alanda olabilecek bir yardım.ayrıca sizde şöyle bir yetenekte var.elinizde bakır altına dönüşüyor.yani yengeç aslında tehlikeli hayvandır kıskaçlarıyla tutabilirdi sizi.ama siz yengeçi aldınız ve onu zararsız sevimli kaplumbağaya dönüştürdünüz.bunu insanlar üzerindede kullanabilirsiniz.sizde bu yetenek var.yani kötü karakterli birini iyi karakterli bir insan haline getirebilirsiniz.

rüyalarınızın devamını beklerim:) sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
Ne güzel yorumluyorsunuz rüyaları :1:

Son düzenleme:
arkadaşım iyiki varsın.inan geçen mesajımda yazacaktım, ne zaman rüya görürsen anlatabilirsin diye.sonra vazgeçtim,belki beni fazla samimi görüp kızarsınız diye.ama bu sefer diyorum:) ne zaman rüya görürsen anlatabilirsin sevgili harmoni.ben rüya yorumlamayı severim.

gelelim rüyana.bu rüyan harika bir rüya.bu rüyanı hiçbir zaman unutma.oradaki ev yeşilllikler vs ileride böyle bir evin olabilir anlamına gelebilir.bunu artık zaman gösterir.allah adama neler verir.ama benim şahsi yorumum orada gördüğün köşk etrafın ışıl ışıl olması suyun berrak olması senin iç alemini gösterir,içindeki güzelliği görmüşsün rüyanda.tahminimce huzurlu ve mutlu birisiniz hayatınızda.kalbiniz çok temiz bunu açık net söyleyebilirim.şuan rüyanızda gördüğünüz kadar huzurlu değilseniz bile ileride o iç huzurunu yakalayacağınız muhakkak. galiba bir erkek arkadaşınız vardı,rüyanızda gördüğünüz kişi erkek arkadaşınız değil,bu sıralar size yakınlaşmaya çalışacak bir erkek olabilir, uzak durun.oradaki adam sizi o huzurlu aleminizden alıp av ortamına götürmeye çalışıyor. balık=av. ava giden avlanır.rüyanızda gitmemişsiniz.bu çok iyi.çünkü sizi o huzurdan mutluluktan alıkoyacak,sizi avlayacak bir zalimdi. bir erkeğe dikkat edin.birilerinin sizde gözü var sizi avlamak istiyor.çok dikkatli olun.yengeçlerin sizin elinizde kaplumbağa dönüşmeside çok güzel.sizin elinizden birçok insan fayda görecek.insanlara maddi-manevi çok faydanız olacak.atıyorum bu yapacağınız meslekten tutunda,birisinin derdini paylaşmaktan bir fakiri doyurmaya kadar her alanda olabilecek bir yardım.ayrıca sizde şöyle bir yetenekte var.elinizde bakır altına dönüşüyor.yani yengeç aslında tehlikeli hayvandır kıskaçlarıyla tutabilirdi sizi.ama siz yengeçi aldınız ve onu zararsız sevimli kaplumbağaya dönüştürdünüz.bunu insanlar üzerindede kullanabilirsiniz.sizde bu yetenek var.yani kötü karakterli birini iyi karakterli bir insan haline getirebilirsiniz.

rüyalarınızın devamını beklerim:) sevgiyle kalın.

Benim rüyamı da yorumlayabilir misiniz? :26:

canım rıca etsem benımde ruyamı yorumlarmısın ruyamda suyum gelıyor hamıleyım doguma gıdıyorum dogumhanedeyım bagırıyorum ama hıc acım yokk doktora dıyorum agrım olmuyo dogum kolay olsun dıye bagırıyorum dıyorum gulumsuyorum sonra oglum oluyo bu ruyayı sureklı goruyorum suyumun geldıgını dogum yaptıgımı bı kaybım var ve hamıle kalmaya calısıyorum yorumlarsanız cok sevınırım tesekkur ederım sımdıden

tabiki buyrun.seve seve yorumlarım.

Çok önceden görmüştüm ama hiç unutmadım şimdi ben bembeyaz bir elbise giymiştim ormanlık bir yerde yürüyorum aslında tanıdığım ama çıkaramadığım insanlar görüyorum sonra koşmaya başlıyorum koşuyorum koşuyorum sonra çok büyük bir mezarlık görüyorum be uyanıyorum tam olarak hatırlamıyorum ama çok etkilenmiştim.

canım rıca etsem benımde ruyamı yorumlarmısın ruyamda suyum gelıyor hamıleyım doguma gıdıyorum dogumhanedeyım bagırıyorum ama hıc acım yokk doktora dıyorum agrım olmuyo dogum kolay olsun dıye bagırıyorum dıyorum gulumsuyorum sonra oglum oluyo bu ruyayı sureklı goruyorum suyumun geldıgını dogum yaptıgımı bı kaybım var ve hamıle kalmaya calısıyorum yorumlarsanız cok sevınırım tesekkur ederım sımdıden

ben teşekkür ederim.arkadaşım rüya haricinde tamamen hislerime dayanarak söyleyebilirimki çocuğun olacak. unutmayın her güçlükle beraber mutlaka bir kolaylık verir allah. gelelim rüyana siz galiba acılardan zevk alan bir yapınız var.tahminimce günlük hayatta başkalarının üzülmeyeceği birçok olaya siz çok fazla üzülüyorsunuz,gereğinden fazla.bu rüya size kendinizi gereksiz yere hırpalamamanız hususunda bir uyarı.aynı zamanda tevekkülünüzü biraz daha artırmanız lazım rüyanıza göre.dualarınızı yoğunlaştırın.inanın ne sizin elinizde nede başka herhangi bir kulun elinde pek birşey yok.tabiki çabalayacaksınız lakin verilen nimet sizin çabanızın karşılığı değil,allahın lütfettiğini unutmadan.kusura bakmayın rüyanız bu yorumu gerektirdiği için biraz dini bir yorum oldu. yani kısaca kendinizi gereksiz üzmeyin.elinizden geleni yapmaya çalışın gerisini allaha havale edin.allaha emanet olun.

ben teşekkür ederim.arkadaşım rüya haricinde tamamen hislerime dayanarak söyleyebilirimki çocuğun olacak. unutmayın her güçlükle beraber mutlaka bir kolaylık verir allah. gelelim rüyana siz galiba acılardan zevk alan bir yapınız var.tahminimce günlük hayatta başkalarının üzülmeyeceği birçok olaya siz çok fazla üzülüyorsunuz,gereğinden fazla.bu rüya size kendinizi gereksiz yere hırpalamamanız hususunda bir uyarı.aynı zamanda tevekkülünüzü biraz daha artırmanız lazım rüyanıza göre.dualarınızı yoğunlaştırın.inanın ne sizin elinizde nede
başka herhangi bir kulun elinde pek birşey yok.tabiki çabalayacaksınız lakin verilen nimet sizin çabanızın karşılığı değil,allahın lütfettiğini unutmadan.kusura bakmayın rüyanız bu yorumu gerektirdiği için biraz dini bir yorum oldu. yani kısaca kendinizi gereksiz üzmeyin.elinizden geleni yapmaya çalışın gerisini allaha havale edin.allaha emanet olun.
cok tesekkur ederım allah razı olsun cok dogru soyluyorsun zor donemlerden gecıyorum ve duvayıda bıraktım ve herseye cok cabuk uzuluyorum allah razı olsun canım

Çok önceden görmüştüm ama hiç unutmadım şimdi ben bembeyaz bir elbise giymiştim ormanlık bir yerde yürüyorum aslında tanıdığım ama çıkaramadığım insanlar görüyorum sonra koşmaya başlıyorum koşuyorum koşuyorum sonra çok büyük bir mezarlık görüyorum be uyanıyorum tam olarak hatırlamıyorum ama çok etkilenmiştim.

evet rüyanız önemliymiş gerçekten.keşke rüyanızı gördüğünüz zamanlarda imkan olsa karşılaşsaydık.çünkü rüyanız çok açık bir uyarı.insanların size zarar vereceği hakkında bir uyarı.umarım o günden bugünlere kadar bir insanlardan zarar görmeden gelmişsinizdir.eğer öyleyse (yani rüyanız henüz gerçekleşmemişse) bugünden itibaren insanlara biraz daha mesafeli olun.tanıdık tanımadık herkese.mizacınızı biraz daha sertleştirmenizi tavsiye ederim.sizi soğuk bulsunlar,hatta sizden korksunlar,kadın erkek farketmez.içten yumuşak merhametli bir mizacınız olsa bile bunu dışa yansıtmayın.bu arada hiçbir yere çarşıya AVMye falan hiçbir yere yalnız gitmemeye gayret edin.rüyanızın bir diğer yorumuda insanların ne diyeceklerini bırakıp,kendi isteklerinizi biraz ön plana almanızı tavsiye ediyor.bırakın ne derlerse ne düşünürlerse düşünsünler,siz içinize dönün,iç sesinizi dinleyin ve kendi istediğiniz gibi yaşayın.

Son düzenleme:
cok tesekkur ederım allah razı olsun cok dogru soyluyorsun zor donemlerden gecıyorum ve duvayıda bıraktım ve herseye cok cabuk uzuluyorum allah razı olsun canım

sağol canım.allah cümlemizden razı olsun.umarım faydalı olmuşumdur.senin için dua edeceğim.inşallah güzel bir bebeğin olur.herşey gönlünce olsun canım arkadaşım.allah dualarını kabul etsin.

evet rüyanız önemliymiş gerçekten.keşke rüyanızı gördüğünüz zamanlarda imkan olsa karşılaşsaydık.çünkü rüyanız çok açık bir uyarı.insanların size zarar vereceği hakkında bir uyarı.umarım o günden bugünlere kadar bir insanlardan zarar görmeden gelmişsinizdir.eğer öyleyse bugünden itibaren insanlara biraz daha mesafeli olun.tanıdık tanımadık herkese.mizacınızı biraz daha sertleştirmenizi tavsiye ederim.sizi soğuk bulsunlar,hatta sizden korksunlar,kadın erkek farketmez.içten yumuşak merhametli bir mizacınız olsa bile bunu dışa yansıtmayın.bu arada hiçbir yere çarşıya AVMye falan hiçbir yere yalnız gitmemeye gayret edin.rüyanızın bir diğer yorumuda insanların ne diyeceklerini bırakıp,kendi isteklerinizi biraz ön plana almanızı tavsiye ediyor.bırakın ne derlerse ne düşünürlerse düşünsünler,siz içinize dönün,iç sesinizi dinleyin ve kendi istediğiniz gibi yaşayın.

Yok başıma kötü bir şey gelmedi fakat avm ye filan neden yalnız gitmeyeyim?İlginize çok teşekkür ederim.

Yok başıma kötü bir şey gelmedi fakat avm ye filan neden yalnız gitmeyeyim?İlginize çok teşekkür ederim.

canım rüya sana çok açık bir uyarıydı.o sebeple öyle dedim.yani gideceğiniz yerlere yalnız gitmeyin,mutlaka birileri olsun yanınızda.yalnız kalmamaya özen gösterin.atıyorum geç saatte eve tek başınıza yürümeyin kapkaççısı var hırsızı var arsızı var.o sebeple öyle yazdım.çünkü rüyanızın bir yorumu yalnız kalmamanız üzerine,insanlardan zarar göreceğiniz üzerineydi,diğer yorumuda sizin kendi zevklerinizi isteklerinizi öne almanız gerektiği üzerineydi.

canım rüya sana çok açık bir uyarıydı.o sebeple öyle dedim.yani gideceğiniz yerlere yalnız gitmeyin,mutlaka birileri olsun yanınızda.yalnız kalmamaya özen gösterin.atıyorum geç saatte eve tek başınıza yürümeyin kapkaççısı var hırsızı var arsızı var.o sebeple öyle yazdım.çünkü rüyanızın bir yorumu yalnız kalmamanız üzerine,insanlardan zarar göreceğiniz üzerineydi,diğer yorumuda sizin kendi zevklerinizi isteklerinizi öne almanız gerektiği üzerineydi.

Tekrar teşekkür ederim kendinize iyi bakın.

Back