- 28 Mart 2007
- 1.019
- 24
- 43
-
- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
arkadaşlar selamün aleyküm.o kadar istememe o kadar özlemle beklememe rağmen 10 gecikmeli olarak bu gün malesef adet oldum.tam da kan tahlili yaptırmaya karar vermişitm.ama olsun bakalım her işte bir hayır vardır.senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar selamün aleyküm.o kadar istememe o kadar özlemle beklememe rağmen 10 gecikmeli olarak bu gün malesef adet oldum.tam da kan tahlili yaptırmaya karar vermişitm.ama olsun bakalım her işte bir hayır vardır.senağlamasenağlamasenağlama
Kizlar Okadar Kötüyüm Ki Eşime Nasil Söylicem çok üzülcek Bu Sefer.hep Rüyasinda Görüyodu Kaç Gündür Gece Kalkip Karnima Dokunuyodu.yavrum Ordamisin Diye.10 Gün Ne Güzeldi .rüya Gibi.rabbim Gerçek Etsin Inşallah.senağlamasenağlamasenağlama
esmacım canım arkadasım kader arkadasım benım senı okadar ıyı anlıyorumkı bızı bız anlarız baskası degıl ama bızım durumuzda olan okadar ınsan varkı yalnız degılsın degılız burada bırbırımıze sıkıca tutunmamız lazım canım
kendınde soylemıssın her ıste bır hayır vardır elbettekı sende anne olucaksın rahım var yumurta var sperm varsa ımkansız degıl canım belkı hemen degıl ama bırgun mutlaka olucak ben ınanıyorum sende ınan suan huzunlendım gozlerım doldu ama umıtlıyım senın adına kendı adıma sende umıdını kaybetme ınanclı bır ınsansın ve ınanmaya devam et dualarını eksık etme
sen herseyın en ıyısını hak edıyorsun canım
bız cok ıyı bır anne olucaz cunku kıymetlılerımızı gec yakaladıgımız ıcın daha kıymetlı olucaklar ve.......
hersey cok guzel olucak arkadasım Şeniz Şeniz Şeniz
canım hayırlısı olsun.acele etme
ínsallah birdahaki sefere olur canim sikma canini
Nefes aldığın müddetçe hiçbirşey bitmez, sabırla ve sevgiyle isteyip bekliyceksin. En güzel rüyanı en kısa zamanda görürsün inşallah. Herşey de vardır bir hayır. Hayırlısını versin Rabbim sana. :1hug:
EVET CANIM ARKADAŞIM BİZ Bİ İMTİHA DÜNYASINDAYIZ.YAVRULARIMIZLA İMTİHAN EDİLİYORUZ.HER AY BİR SINAVDAN GEÇİYORUZ.RABBİM BU SINAVLARIN HEPSİNDEN HAYIRLISIYLA GEÇMEYİ.VE MELEKLERİMİZE EN KISA ZAMANDA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
İNŞALLAH CANIM RABBİM HAKKIMIZDA HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
ama sen bu kadar kafanı takarsan hamile kalamazsın ki. olacağına inan ve kötü şeyler getirme aklına. herşeyin hayırlısı.