Hanimlar evime taşinali bir seneye yakın oldu evimde asidi rutubet var özellikle yatak odamda gardolaptaki bazi kiyafetlerim bildiğin küf olmuş ne yapacagimi sasirdim laminantlarin aralari kuytu köşe hep yeşermiş küf olmuş...deniz olan şehirlerde bu görülüyor genelde biliyorum ama kurtuluş yok mu bundan ne yapabilirim yardim edin fikir verin.
Aynı sorun bzdede var 2 3 aya tasincaz. Tek çözüm tasinmakHanimlar evime taşinali bir seneye yakın oldu evimde asidi rutubet var özellikle yatak odamda gardolaptaki bazi kiyafetlerim bildiğin küf olmuş ne yapacagimi sasirdim laminantlarin aralari kuytu köşe hep yeşermiş küf olmuş...deniz olan şehirlerde bu görülüyor genelde biliyorum ama kurtuluş yok mu bundan ne yapabilirim yardim edin fikir verin.
Evi yeni aldik kiraya çikamam krediyle aldik evi sıkıntı olur maddi olarak...kıyafetler umrumda değil zatenKiracı mısınız? kiracıysanız çıkın başka eve geçzaten tubetin kesin bir çözümü yok kıyafetlerinize verilen zararı boşverin sizlere daha çok zararı var kendi sağlığınız için başka eve geçin derim
Evi yeni aldik kiraya çikamam krediyle aldik evi sıkıntı olur maddi olarak...kıyafetler umrumda değil zaten
Ben de deniz olan bir şehirde yaşıyorum hem de çok sıcak(aşırı sıcak bile diyebilirim yazları) bir şehir ve nemli,ama rutubet yok evimde,acaba evinizi alırken tesisatlarında sorun mu vardı,duvarlardan boru vb gibi gider ve gereçler geçiyorsa onlarda sorun olabilir.Hanimlar evime taşinali bir seneye yakın oldu evimde asidi rutubet var özellikle yatak odamda gardolaptaki bazi kiyafetlerim bildiğin küf olmuş ne yapacagimi sasirdim laminantlarin aralari kuytu köşe hep yeşermiş küf olmuş...deniz olan şehirlerde bu görülüyor genelde biliyorum ama kurtuluş yok mu bundan ne yapabilirim yardim edin fikir verin.
Hic bi fikrim yok alırken Yalitimli diye aldik ama kuzey cephe onunla alakali olabilir burasida yazlariBen de deniz olan bir şehirde yaşıyorum hem de çoyazları ci(aşırı sıcak bile diyebilirim yazları) bir şehir ve nemli,ama rutubet yok evimde,acaba evinizi alırken tesisatlarında sorun mu vardı,duvarlardan boru vb gibi gider ve gereçler geçiyorsa onlarda sorun olabilir.
Çok sevinirim.tesekkur ederim ilginize.Nem alma cihazlarını önerebilirim, çok etkili
Düşünürsen özelden yazarım
Duvardan boru filan gecmiyor yalitimli diye aldik sözde...burasida yazları çok sicak kislarida çok soğuk değil tatil beldesindeyiz.klimayla ısıniyoruz bu sebeple isi dagilimi tüm odalarda eşit değil...bulca .!.:Ben de deniz olan bir şehirde yaşıyorum hem de çok sıcak(aşırı sıcak bile diyebilirim yazları) bir şehir ve nemli,ama rutubet yok evimde,acaba evinizi alırken tesisatlarında sorun mu vardı,duvarlardan boru vb gibi gider ve gereçler geçiyorsa onlarda sorun olabilir.
Hava land iri yorum ama bebeğim var çokta acamıyorum kapiyi bacayi.... daha fazla havalandirmam lazim sanirim tesekkur ederim.Bizdede rutubet var, ev havalardirmasi taktik. Rutubet yuzde 70 80 azaldi
Isi yalıtım yokmu evinizn bizim evin duvarları nemlenip zamanla küf oluo iğrenç bişey tasincaz yakın zamandaArkadaşlar konu için dogru yerde miyim bilmiyorum ama benim pencerenin alt koseleri nemleniyor bunun nedeni ne olabilir sadece koselerde ıslaklık oluyor