rutubet mi?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
mrb kızlar.
işyerinin binası oldukça eski ve rutubet var duvarda. ama en garibi ise eşyalarda siyahlıklar oluyor. yani nasıl desem size dosyaların bile etrafında siyah lekeler oluşuyor. bir poşet bir hafta içinde siyah siyah lekelerle doluyor. böyle bişey yaşayan oldu mu. 10 küsür saatimin geçtiği işyerinde sağlığa zararı olur mu sizce?

Tabiki sağlığınıza zararı olur astım en başı anlattıklarınız rutubet belirtisi

Rutubet canım siyah siyah lekeler olur poşette bile oluyorsa baya havasız soguk bir ortam denize falanda yakınmı canim tabiiki sağlıga zararı var

A benim eski ev oyleydi sizin farkinda degilsiniz ama akcigeriniz o kufu emmiyor ilerde astima bile cevirir

Nem emen aletler var. Ben olsam herkesi örgütler patrona baskı yapar aldirirdim birkaç tane. Caniniza yazık değil mi? Hatta öncesinde bir boyansa daha da iyi olur.

bir çözüm uyguluyormuydunuz peki
Ne kadar temizlediysem gecmiyor nokta nokta siyah lekeler tum duvar ve sonradan hepsi birlesiyordu ev kontratin bitmesini bekledim koku rahatsiz ediyordu 7/24 mum yakiyordum kokuyu biraz hafifletiyordu

Ne kadar temizlediysem gecmiyor nokta nokta siyah lekeler tum duvar ve sonradan hepsi birlesiyordu ev kontratin bitmesini bekledim koku rahatsiz ediyordu 7/24 mum yakiyordum kokuyu biraz hafifletiyordu
mum işe yarıyor yani

mum işe yarıyor yani
Kokuyu biraz azaltiyor benim evime tavana bir alet takildi nem ve koku alsin diye arastirin onu taksinlar ama cok dikkat edin sinsice cigerlerinizi etkiler ben birde hamileydim o zamanlar bebek etkilenir diye cok korkardim

Küf o kadar zararlı ve tehlikeli ki adamı tak diye öldürür yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…