• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rutin kontroller icin universite hastanesine gidenler

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.480
108
34
Merhaba arkadaslar,
Bulundgm yerde universite hastanesi ve kadin dogum hastanesi var. Kadin doguma gittim doktorlar cok ters davraniyor ben de parasi neyse veririm diyerek daha onceden rahim kanseri olmus ve yenmis bi arkadasmn doktoruna gtmeye karar verdim.
Ama hic universite hastanesinde muayene olmamistm, 1 ay kadar calismistm ama laboratuvarda :)muayene sistemi hakknda bilgm yok yarn doktoruma da soracagm.
Ben ozel muayene ofisini arayp randevu aldm 100tl dediler prof icn ucrete tamam dedm.
Kontrollerine uni. Hast. Devam eden arkadaslar
Dogumlarinza doktor geldi mi fark ucreti istedi mi odalari nasildi bana dogum tecrublerinizi yazarmsnz
Saygilar

Tesekkur ederm canim okeanoss00 okeanoss00 :KK200:
Senin hamilelign nasl gidiyor her sey yolunda degl mi?:anneadayı:
İyiyim canım çok şükür cumartesi doktora gideceğim o zaman nasıl gittiği hakkında bir fikrim olur sanırım. Umarım senin konuna da cevap yazarlar. Bulantıların nasıl iyi misin?

Yok kuzum ne yazkki bulantilarda degisme olmadi :(
Tansiyon dusmelerinin araligi azaldi biraz.
Sinuzit cikti doktor rapor yazdi evde yatiyorum,muthis bir bas agrisi,her gun koca bir rulo kagt havlu bitiriyorm burun akintisindan.asiri oksuruyorum. Karnim cikcak sanki yernden :(
Doktor keske sinuzit olmasaydn gebelkteEbunun ilaclari kullanilmiyor dedi sadece gargara burun spreyi ve parol verdi. Onlar da tabiki iyilesmeme yardmci olamiyor. Ctesiden beri mahvolmus durumdaym.
Valla bana kolaylasicak diyenler yalan atmis nasi basladysa oyle gidiyo bu hamilelik 13.haftaya girdik.
Roller costerin yukari cikan egrisi gbi her gun bir oncesnden kotu
En buyuk duam kolay bir gebelik gecrmen olur bir hamileye edileblck en iyi dua budur bence

Yok kuzum ne yazkki bulantilarda degisme olmadi :KK43:
Tansiyon dusmelerinin araligi azaldi biraz.
Sinuzit cikti doktor rapor yazdi evde yatiyorum,muthis bir bas agrisi,her gun koca bir rulo kagt havlu bitiriyorm burun akintisindan.asiri oksuruyorum. Karnim cikcak sanki yernden :KK43:
Doktor keske sinuzit olmasaydn gebelkteEbunun ilaclari kullanilmiyor dedi sadece gargara burun spreyi ve parol verdi. Onlar da tabiki iyilesmeme yardmci olamiyor. Ctesiden beri mahvolmus durumdaym.
Valla bana kolaylasicak diyenler yalan atmis nasi basladysa oyle gidiyo bu hamilelik 13.haftaya girdik.
Roller costerin yukari cikan egrisi gbi her gun bir oncesnden kotu
En buyuk duam kolay bir gebelik gecrmen olur bir hamileye edileblck en iyi dua budur bence
Ah canım ya kıyamam sana Rabbimden tez vakitte şifa diliyorum senin için. İnşallah çabucak iyileşirsin en azından rapor vermiş doktor dinlenirsin dinlenmek de iyi gelir. Benim de kasık ağrılarım var keyfim yok. Baştan beri bu ağrılar devam ediyor. Çok aşırı midem bulanmıyor ama dediğim gibi ağrılarım beni korkutuyor.

H
Ah canım ya kıyamam sana Rabbimden tez vakitte şifa diliyorum senin için. İnşallah çabucak iyileşirsin en azından rapor vermiş doktor dinlenirsin dinlenmek de iyi gelir. Benim de kasık ağrılarım var keyfim yok. Baştan beri bu ağrılar devam ediyor. Çok aşırı midem bulanmıyor ama dediğim gibi ağrılarım beni korkutuyor.
hic korkma canm, cok normal.
Bebegin yerlesene kadar devam eder.o agrilar.bende de 6.haftaya kadar devam rtti. Cok agladm bisey olucak bebegime diye.kimi gunler oyle kotu oluyofu ki 5dkda bir tuvalete gdp kanamam var mi adet mi oldm diye kontrol ediyodum.
Sonra gecti smdilerde nadiren kasikta sizlama oluyor.senin de gececek insallah

H

hic korkma canm, cok normal.
Bebegin yerlesene kadar devam eder.o agrilar.bende de 6.haftaya kadar devam rtti. Cok agladm bisey olucak bebegime diye.kimi gunler oyle kotu oluyofu ki 5dkda bir tuvalete gdp kanamam var mi adet mi oldm diye kontrol ediyodum.
Sonra gecti smdilerde nadiren kasikta sizlama oluyor.senin de gececek insallah
Sağol canım ben de bugün gidip sürekli kanama var mı diye bakıyorum :( Zor yürüyorum bugün neden böyle oldu anlamadım.

Back
X