Rusça, Almanca, İngilizce

Katerin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
51
0
36
30
Ankara
Rusça ve Almanca anadilim. Almanya'da büyüdüğüm için ve annem Rus olduğu için. İsteyen arkadaşlar yardım edebilirim. İngilizce de biliyorum çok ileri seviyede olmasa bile baya sohbet edebilecek kadar. :)

Merhaba! Ben Kety.
İNGİLİZCE:
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 6-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim.
Bunun dışında öğrenciler ve üniversiteye hazırlananlar için yabancı dil sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. (TOEFL, IELTS vs..)
Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.

RUSÇA:
Anadilim Rusça'dır. Her seviyede Rusça ders verebilmekteyim. Daha once farklı ülkelerden öğrencilerle ders tecrubem bulunmaktadır.

Ders programımı kişisel ihtiyaclara göre belirleyip gerekli öğretim metodlarını kullanarak kişiye göre oluşturuyorum.
Gorusmek uzere
kety-lord@yandex.ru

Rusça ve Almanca anadilim. Almanya'da büyüdüğüm için ve annem Rus olduğu için. İsteyen arkadaşlar yardım edebilirim. İngilizce de biliyorum çok ileri seviyede olmasa bile baya sohbet edebilecek kadar. :)
seninle rusça konuşmak isterim, bende rusça biliyorum... hem bende pratik yapmış olurum:))))

su an almanya da kurs alıyorum. ama o kadar gramerin içine girdiler ki. konuşurken dusunmek zorunda kalıyorum. nıtekım zorlanıyorum da. konusmak bu kadar zor olmamalı herhalde. ne zaman konusabılcem almancayı acaba

Anadolu Ünv. Rus dili ve edebiyatı ögrencisiyim 2. yılım fakat ilk yıl ingilizce okudum..(seçmeli hazırlık :) ).. bu donem bölümüme baslıyorum. Bu başlık çok iyi olmuş.. sizlerden yardım almam gerekebilir :)

Merhabalar, eğer isteyen olursa yabancı dil öğrencisiyim, İngilizcede herhangi bir aklınıza takılan soru olursa herhangi anlatılmasını istenen bi konu olursa seve seve yardımcı olabilirim.
Rusya Samara doğumluyum ancak en son 3 yaşımdayken Rusya'da bulundum Rusçam çok zayıf, burdan yardım edebilecek arkadaşlar varsa KK üzerinden memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…