• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rus uçağı vuruldu, dünya Google'a "Ne olacak Türkiye'nin hali" diye sordu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Google, tüm dünyanın gündemi takip ettiği bir arama motoru olarak, herkesin aklına gelen bütün soruları sorduğu en güvenilir kaynak konumunda. Hal böyle olunca Rusya'nın düşürülen uçağından sonra Türkiye'nin halinin ne olacağı da Google'a en çok sorulan sorular arasına girdi!
fft107_mf6564971.webp

RADİKAL - Google Trends'in Twitter hesabı, anlık olarak dünya çapında trend olan sorguları belirli aralıklarla paylaşıyor. Suriye sınırında bir Rus uçağının düşürülmesi dünya gündemine oturunca haliyle Google'a sorulan sorular da bu eksende oldu. Herkesin merak ettiği soruları derleyen Google, dünyanın kara kara "Ne olacak bu Türkiye'nin hali?" diye sorular ürettiğini ortaya çıkarttı.

Rp3TD7G3_bigger.png
GoogleTrendsOnaylanmış hesap‏@GoogleTrends
"How will Russia respond to Turkey?" Top questions on Turkey after Turkish air forces shot down a Russian warplane

CUlMe75WcAA2MB4.png

Google'a bugün en çok sorulan sorular şu şekilde ortaya çıktı: 1. Türkiye NATO üyesi mi? 2. Türkiye'ye gitmek güvenli mi? 3. Rusya Türkiye'ye saldıracak mı? 4. Türkiye NATO'ya ne zaman katıldı? 5. Rusya Türkiye'ye nasıl karşılık verecek?

http://www.radikal.com.tr/radikalis...-ne-olacak-turkiyenin-hali-diye-sordu-1479336

Ortak cevap olarak Türkiye b.ku hafiften yedi diyorum.

Bu olayda bile ülke teferruattır deyip, belki savaş çıkar da Erdoğan devrilir hayalleri ile el ovuşturan zavallılar görüp acıyarak gülüyorum:KK14:

hiç savaş olur diye düşünmedim savaş çıkartacak kadar ağır bir durum değil üstelik haklıyız

uyarılmış defalarca uyarılara uyulmayınca gereken yapılmış

Back