Doğuma Hazırlık rus takvimi anket.lütfen katılın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rus takvimi tutuyormu

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
benimde kızımda tutuyo ama gelecek için her girdiğim tarihte kız çıkıyo.4 yıl atladım yine hep kız.ben bunu anlamadım.:sinifsinif:

sezeryan olduğum için doğum tarihi yerine ameliyat tarihini yazıyorum.Tarih anlayışına da hamile kalmayı planladığım tarihi yazıyorum.YAnlış mı yapıyorum acaba arkadaşlar?:bbo:

d.tarihini yaz canım..
ona kalırsa kadınlar adet oluncada kan kaybı oluyo..o konu bana saçma geliyo..ya çok büyük kan kaybında bahsediyorlar yada kılıfına uydurmak için olabilir.birde ilk çocuğu tutmayanın diğerleride tutmazmış....

saol mimoza cevabın için ama sezeryan ameliyat ciddi kan kaybı olmuyo mu?

Aslında bu da yanlış çünkü benim ablam szeryan ameliyatla bir kız çocuğu dünyaya getirdi.kocasın da kan kaybı felan olmadı.9 ay sonra kazara hamile kaldı oğlu oldu.Sonra 1 yıl sonra tekrar hamile kaldı tekrar oğlu oldu.onun tarihlerini giriyoruz onunda sadece ilk çocuğu tutuyo.anlamadım yine......

ben burda kız kardesım çın çözmustum..erkek çıkmıstı...
13 haftalık sımdı kardesım..dun doktorda ıkılı tarama testı vardı..ultrasonlada bakmıs doktor..erkek demıs...
dogru çıktı..

bende çözmustum taa onceden..acaba hamıle olsam bu ay neyım olcak dıye meraktan yapmıstım..kardesıme çözerker kendımede çozmustum...benım kız çıkmıstı o zaman ..bakalım benım neyım olcak...

guncellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

:KK70:Benim cin takviminde erkek cıkıyo rus takviminde kız hangisi doğru bilmiyorum bu arada 10+4 haftalık hamileyim

Back
X