Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası rus bebek bakıcısına ihtiyacım var

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nazgul_karakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
33
0
86
İstanbul
bebeğim 3 aylık, rus bebek bakıcısı arıyorum, kendim rusça biliyorum, haftada 5 gün sabah gelip akşam gidebilecek bebek bakıcısına ihtiyacım var. lütfen bilen tanıyan varsa tavsiyelerinizi beklerim veya kendileri buraya yazsınlar. 1 agustos'ta işbaşı yapacam. acil!

rusça yazsaydınız keşke daha kolay olurdu

rusça yazsaydınız keşke daha kolay olurdu

yazayım:):

Срочно нужна русскоговорящая няня(еще лучше если русска&#1103 для 3-х месячного ребенка кыргызско-турецкой семьи.. Территория-стамбул, ускудар. Желающие пишите на личку или сюда. В августе начну работать, осталось совсем мало времени.

bebekdemekkaskdemek var mı tanıdığınız bildiğiniz İstanbul'da bebek bakıcısı? varsa tavsiyelerinizi beklerim.

teşekkürler

istanbulda yok izmirde ben varım ama bende türküm :) ne mutlu

hanım efendi kendiside yabancı ondan rusça bilen birisine ihtiyaci var.

kendim de ruslar içinde buyudüğüm için cocuk bakımı açısından çok iyi olduklarını biliyorum, cocugumu da rus bakıcısına baktırmayı tercih ederim, tabi uygun fiyata bulursam, hem ben içinizde rus bakıcısı ve bakmak isteyen varsa yazın dedim, konu hakkında yorumlar yazılmış hep. ben de gelen cevap sayısını gorunce sevindim, meğer konu dışı yorumlarmış.:44:

bu işi yapan ajanslar var, onlarla iletişime geçebilirsiniz
güvenilir, terübeli, sertifikalı bir bakıcı bulursunuz inşallah.

maalesef biz istabuldayız, istanbul'da çalışma imkanınız varsa görüşmek isterim. ayrıca ayırım yapmaya yönelik mesajlar vermeden yazarsanız sevinirim.

ben ayırım yapmadım sadece türküm dedim siz ne anladınız bilmiyorum burda açılan her konuya yorum yapılır ama rahatsızlık vermişiz kusura bakmayın artık.

я вам ответила,у меня телефон сломанный был, сегодня муж привез другой,можете звонить.Наргиза
nargiza, zdrasti,

vy mne pisali na lichku, ja vam zvonju nikak ne dozvonjus, esli nomer pomenjali, dayte drugoy nomer, hotela by pogovorit s vami na chet raboty njaney.

sps

nazgul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…