Rukpenin evinin bir kısmı :)

güle güle oturun sengözlerimebaksanab salondaki koltuklar çok hoş a.s

Mobilyaların çok güzel cnm,güle güle kullanın

güle güle oturun
salonu çok beğendim benim hayalimdeki salonda böyle

evin mukemmel,nazar degmesin insallah..
salondaki sandalyelerde ilk gozume carpti,mutfak masan varsa orda kullansaydin keske..birde oturma odan bu haliyle dar durmus..havalar isininca kanepeni camin onune,kitapliklarinida kanepenin yerine bitisik olarak koyarsan,daha orjinal olur..ayri olmasi biraz goz ve boyun yoruyor:) bir oraya bir buraya bakmaktan..yerinde cok genisleyecek o sekilde..

fikirleriniz için teşekür ederim.mutfağım ,değil o 2 sandalyeyi,mutfak masasını bile almayacak kadar dar maalesef.yoksa benimde gözüme hiç hoş görünmüyor o sandalyeler.oturma odamıda inşallah havalar ısınıca,dediğiniz gibi yapacağım.böylece,odam daha çok genişler bencede.şimdilik peteğin önü kapanmasın diye öyle koyduk.

bu arada beğenilerini sunan,fikirlerini belirten bütün arkadaşlarıma teşekür ederim.

güle güle oturun çok ferah bir ev ama yemek masasının üzerini boşaltsanız sadece bir obje kalsa daha hoş olur....

cok guzel cok begendım evınızı ALLAH afıyetle yasamayı nasıp etsın
kızmazsanız eger beyazlar ıcındekı salonunuzdakı koltuklarınızın ustunu renklı kırlent ve sallarla suslersenız hos olur gıbı a.s.

--------------------------------------------------------------------------------

güle güle oturun çok ferah bir ev ama yemek masasının üzerini boşaltsanız sadece bir obje kalsa daha hoş olur....
Teşekür ederim,dikkate alacağım.
hazek
Nilüfer

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Sep 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

cok guzel cok begendım evınızı ALLAH afıyetle yasamayı nasıp etsın
kızmazsanız eger beyazlar ıcındekı salonunuzdakı koltuklarınızın ustunu renklı kırlent ve sallarla suslersenız hos olur gıbı
ne demek kızmak,aksine memnun oldum.zaten bende salonuma renk katmak için çareler arıyorum.mesela kırmızı kadife kırlent arıyorum.yada şöyle grili kırmızılı siyahlı bir şal modeli olabilir.
hemde koltuklarımı kirden az da olsa korumuş olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…