R
RUKPE
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi RUKPE
güle güle oturun çok şık.konsolun ve masanın üzerindeki kesmeleri kaldır bence.ayrıca dantelleride.konsolun üzerine siyah beyaz ve kırmızı objeler heykeller alıp koyarsan daha iyi görünür.köşedeki sandalyeleride oradan kaldırmanı öneririm.naçizane fikrim:)
Buarada sormayı unutttum salonun yan perdelri hani renk koyu kahve gibi gördüm sankide
cnmm çok tatlı evinn..heleki salonun gözümü gönlümü ferahlattı..oturma odan da kitaplıklarının üzerindekiler hoş durmuyo onu kaldırsan bide yemek masasının üstü çok kalabalık onları konsolun üzerinde topla bence:) allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinnnnnnnnnn:)
çok teşekür ederim.aslında yatak odamada tuvalet aynamın üzerine düğün resimlerimden koymak isitoyrum ama maalesef odaya uygun çerçeve bulamadım.yatak odası mobilyalarını çok beğendim. salondaki kırmızı objeler de renk katmış yerimseniben
cnm ev küçük olunca yapcak çok bşyin olmuyo..biizm evde öyle inan bi koltugun yerini deiştirsem diger koltuk açıkta kalıyo:)annem şimdii pişman konsolu aldıgınaaa..sadece masa alsaymışım diyo..ev mobilyadan geçilmio zaten alan küçük çok tıkış tıkış oldu:)
evet yaa aynen. bende mesela,resmini koymadım ama salonumda birde gümüşlük var,onu aldığıma pişman olmaya başladım sanki..en azından onun yerine tekli kolduğumu koyar daha estetik görünmesini sağlardım diye düşünmüyor değilim.