Rukpenin evinin bir kısmı :)

çok zevkli canım salonun da benimkine benziyor
güle güle otur evinde

güle güle eskisin eşyalarınnnn
çok güzel bi evmiş mutluluklar dilerimmm:)

güle güle oturun ama devamıda gelsin olurmu yerimseniben

Hepinize yorumlarınız için çok teşekür ederim arkadaşlar. Bu arada,odalarla ilgili gördüğünüz eksiklikleri yada beğenmediğiniz unsurlarıda yazarsanız sevinirim.Değişik fikirlere açığım.

cnmm çok tatlı evinn..heleki salonun gözümü gönlümü ferahlattı..oturma odan da kitaplıklarının üzerindekiler hoş durmuyo onu kaldırsan bide yemek masasının üstü çok kalabalık onları konsolun üzerinde topla bence:) allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinnnnnnnnnn:)

Canım o kadarda sade değil evin yani hareket katmak istediğini biliyorum o yüzden böyle yazıyorum bence gayette te iyi hem sen öyle dersen ben napim bende tüm koltuklarımı krem yaptım minderlerle canlandırmayı düşünüyorum güle güle kullna evini

güle güle oturun çok şık.konsolun ve masanın üzerindeki kesmeleri kaldır bence.ayrıca dantelleride.konsolun üzerine siyah beyaz ve kırmızı objeler heykeller alıp koyarsan daha iyi görünür.köşedeki sandalyeleride oradan kaldırmanı öneririm.naçizane fikrim:)

Son düzenleme:
Çok güzel evin canım Rabbim mululuk içinde oturmayı nasipetsin ama yatak odanın diger kısmını da bekliyor.he unutmadık

yatak odası mobilyalarını çok beğendim. salondaki kırmızı objeler de renk katmış yerimseniben

Buarada sormayı unutttum salonun yan perdelri hani renk koyu kahve gibi gördüm sankide

güle güle oturun çok şık.konsolun ve masanın üzerindeki kesmeleri kaldır bence.ayrıca dantelleride.konsolun üzerine siyah beyaz ve kırmızı objeler heykeller alıp koyarsan daha iyi görünür.köşedeki sandalyeleride oradan kaldırmanı öneririm.naçizane fikrim:)

değerli fikirlerin için tşekür ederim.dantellerle kesmeler kalkar o prıblem değil ama o köşedeki sandalyalerden bende hoşlanmama rağmen maalesef ordan başka koyacak yerim olmadığı için oraya koydum.evim çok küçük.zaten o yüzden salonda tıkış tıkış görünüyor ama yapacak bişeyim yok :KK43:

cnmm çok tatlı evinn..heleki salonun gözümü gönlümü ferahlattı..oturma odan da kitaplıklarının üzerindekiler hoş durmuyo onu kaldırsan bide yemek masasının üstü çok kalabalık onları konsolun üzerinde topla bence:) allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinnnnnnnnnn:)

çok sağolasın.kitaplığın üzerindeki söz çiçeğim.o da koyulacak yer olmadığından mecburiyetten oraya kondu.salonuma koysam rengi uymaz,yatak odamda da yer yok,başkada odam yok zaten.ama diğer kitaplığın üzerindeki kalemlik takımını tavsiyene uyup başka bir yere kaldırıcam.

yatak odası mobilyalarını çok beğendim. salondaki kırmızı objeler de renk katmış yerimseniben
çok teşekür ederim.aslında yatak odamada tuvalet aynamın üzerine düğün resimlerimden koymak isitoyrum ama maalesef odaya uygun çerçeve bulamadım.

cnm ev küçük olunca yapcak çok bşyin olmuyo..biizm evde öyle inan bi koltugun yerini deiştirsem diger koltuk açıkta kalıyo:)annem şimdii pişman konsolu aldıgınaaa..sadece masa alsaymışım diyo..ev mobilyadan geçilmio zaten alan küçük çok tıkış tıkış oldu:)

cnm ev küçük olunca yapcak çok bşyin olmuyo..biizm evde öyle inan bi koltugun yerini deiştirsem diger koltuk açıkta kalıyo:)annem şimdii pişman konsolu aldıgınaaa..sadece masa alsaymışım diyo..ev mobilyadan geçilmio zaten alan küçük çok tıkış tıkış oldu:)

evet yaa aynen. bende mesela,resmini koymadım ama salonumda birde gümüşlük var,onu aldığıma pişman olmaya başladım sanki..en azından onun yerine tekli kolduğumu koyar daha estetik görünmesini sağlardım diye düşünmüyor değilim.

evet yaa aynen. bende mesela,resmini koymadım ama salonumda birde gümüşlük var,onu aldığıma pişman olmaya başladım sanki..en azından onun yerine tekli kolduğumu koyar daha estetik görünmesini sağlardım diye düşünmüyor değilim.

Bence takım bozulurdu ozamanda. hem içindekileri nereye koyucaktın biyandan iyi bi yandan kötü tabi ama moralini bozma oturma odana koyarsın ilerde

salonda beyaz koltuk takımına bayıldım
Allah güle güle oturmak nasip etsin canım

X