Ruhun şâd olsun Yiğidim...

"Siz sanıyorsunuz ki hep tanımadığınız insanlar ölecek."

Mahvoldum gece gece, terörün yaşadığım şehire de sıçradığı bu lanet günde bu konuyu okumak... Korkuyorum ki ateş düşürmediği ev kalmayacak, hepimizin canını yakacak bir gün. Ne kadar acı.

Mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabırlar versin. Yarın bizim ne olacağımız, nerede öleceğimiz hiç belli değil.

Sen ben o farketmiyor,öldürülüyoruz,ölüyoruz..Bir gün bizi de,sevdiklerimizi de hayattan koparıp almayacaklarının garantisi yok..Korkuyorum hemde çok..Bitsin artık bu terör belası..Hayatını kaybedenlere Allah gani gani rahmet eylesin,sevenlerine sabırlar versin..Allah'a emanet olun.

2014te açtığım konuya yorum yapılmış nedense. Merak edenler için EVET o konuda bahsi geçen kuzenim artık hayatta değil. Biz bu konuyu çoktan kapattık, sarıldık ağlaştık. Onu herşeye rağmen ne kadar çok sevdiğimi söyledim. İyiki barışmışız

başınız sağ olsun. Allah yerinde dinlendirsin. gece gece oturdum ağlıyorum, sorumluları, çanakçıları, yardakçıları kimse bin beter olsunlar inşallah.

Başınız sağolsun. .Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun. .Allah rahmet eylesin

iyi ki barışmışsın. iyi ki o olaydan sonra küs kalmamışsın. şimdi en azından vicdanın rahat. ''keşke'' demek zorunda değilsin.
işte bu yüzden sevdiklerimle asla küs kalma taraftarı değilim.

başın sağolsun, mekanı cennet olsun ki zaten şehit olduğu için iyi bi yerdedir eminim.

Allah ülkemizi de bizi de kurtarsın bu beladan... bi ocağa daha ateş düşürmelerine izin vermesin...

Alllah rahmet eylesin.Çok üzüldüm yılbaşı gecesi eşime dedimki biz burda güzel bir yılbaşı kutlarken,acaba istanbulda hangi köpekler,is başında demiştim.sabahı kötü haberle uyandık.evet bu benim içime doğdumu doğmadımi yoksa artik alistikmi hic bilmiyorum.güzel turkiyemi pis oyunlarına alet edenlere lanet olsun

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşalah...

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.Çok büyük sabırlar diliyorum. ((

Basiniz sagolsun, cok aci yasadiginiz. Bizim de aile dostumuzun yakini hayatini kaybetti o saldirida, garson olarak calisiyormus, iki kizi yetim kaldi:S Agbilerimden biri Ankara'da ki patlamadan bir kac dakika ile kurtuldu, digeri Istanbul havaalani saldirisindan 10 dakika ile kurtuldu,. Korkuyorum, her sabah kalktigimda kotu bir haber almaktan biktim usandim, sanki ecel pesimizde ofkeliyim herkese ve herseye, bu atese karinca misali odun tasiyan herkese cok ama cok ofkeliyim.

Başınız sağ olsun.

Her giden canla , bizimde içimizden bir şeyler eksiliyor... Tükeniyoruz yavaş yavaş.

Başınız sağolsun gerçekten çok acı

Düzen böyle devam ettiği sürece, yüreğimiz yanmaya devam edecek maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…