• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhun şâd olsun Yiğidim...

Allah hepimizden razı olsun...Evet Koray Karakoç benim kuzenim. O hain saldırıda kardeşimi aldılar benden. Nasıl kıydılar ona, nasıl kiydılar annesine, babasına, kardeşlerine??? İçim çok yanıyor dayanamıyorum artık.

Yılbaşından sonra bana gelecekti...

Başınız sağolsun. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin, mekânı cennet ruhu şâd olsun...

Başınız sağolsun Allah sabır versin

• Beğen
Reactions: Yeu
Günler aylar geçecek biliyorum, ama zaman durdu sanki... nasıl sabır ederim bilmiyorum. Bu acıya nasıl dayanılır? Gözyaşlarım dinmiyor.
Evinizin bir odası şimdi çok soğuk be kardeşim. Bir bilsen seni şimdiden nasıl çok özledim...

BİR GÖRSEN İÇİMİZ SENİN ÖZLEMİNLE NASIL YANIP TUTUŞUYOR. TUTTUK NEFESLERİMİZİ, BOĞAZIMIZ DÜĞÜMLENDİ.
SEN GELSEN RAHATLAYACAĞIZ BE KARDEŞİM...
ÖZLENİYOSUN BURADA
SENI UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN BE KARDEŞİM...

• Beğen
Günler aylar geçecek biliyorum, ama zaman durdu sanki... nasıl sabır ederim bilmiyorum. Bu acıya nasıl dayanılır? Gözyaşlarım dinmiyor.
Evinizin bir odası şimdi çok soğuk be kardeşim. Bir bilsen seni şimdiden nasıl çok özledim...

BİR GÖRSEN İÇİMİZ SENİN ÖZLEMİNLE NASIL YANIP TUTUŞUYOR. TUTTUK NEFESLERİMİZİ, BOĞAZIMIZ DÜĞÜMLENDİ.
SEN GELSEN RAHATLAYACAĞIZ BE KARDEŞİM...
ÖZLENİYOSUN BURADA
SENI UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN BE KARDEŞİM...

Almanya'dan gelmişti değil mi ? Kadere bak ya Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun

• Beğen
Allah hepimizden razı olsun...Evet Koray Karakoç benim kuzenim. O hain saldırıda kardeşimi aldılar benden. Nasıl kıydılar ona, nasıl kiydılar annesine, babasına, kardeşlerine??? İçim çok yanıyor dayanamıyorum artık.

Yılbaşından sonra bana gelecekti...
Allah sabır versin size ve hepimize.tüm türkiye nin içi sizin gibi yanıyor bilesiniz :(

Başınız sağolsun..
Malesef ne Koray'lar ne Ahmetler, Ayşeler Fatma'lar gidiyor..
Hayat okadar garipki, bakmaya doyamadığın evladını eleyerek beleyerek büyütüyosun, uykuları bölünmesin diye alıp verdiğin nefese bile dikkat ederken, adamın biri gelip canını canından koparıp alıyor..

Yok yere, pisi pisine ölüyor kardeşlerimiz..
Vatan , millet , sakarya spotu yapmıcam..

Zira Ateş'in düştüğü yer'i hiçbir teselli söndüremez..

Rabbim ailelerine, sevenlerine sabırlar versin..

Bu memlekette hepimiz kurbanlık koyun gibi bi müddet daha yaşamaya devam edeceğiz, zira korkunun ecele faydası yok malesef..

Allah yardımcımız olsun..

Hepimizin basi sag olsun, icimiz yaniyor bu haberleri duydukca.. Bugün sehit olan izmirli polise cok üzüldüm, oturup agladim cocuklarini karisini düsündükce..

Allah milletimizin canina kast edenlerin, bin kere belasini versin, canlari ciksin tükensinler tez zamanda insallah.
Âmin.

allah sabrini versin insallh, mekani cennet olsun koray gibi butun kardeslerimizin.boyle buyuk bir acinin ustune ne denirki hepimiz yurekten paslasiyoruz acinizi ates dustugu yeri yakiyor iste soylemek istedigimiz ne cok sey varken rabbim hepimize sabir versin diyebiliyoruz sadece

Amin Allah hepinizden razı olsun...

O gece erken yattım...saat 1 buçuktu galiba. Telefonumu sessize almıştım, hâtta titreşimi de kapatmışım. Saat 04:45 civarı kardeşimbeni aramış 2 defa. Sabah uyandığımda gördüm hemen geri döndüm. Ne oldu hayırdır? dedim. Abla dünden beri Koraya ulaşamıyoruz senin bir haberin varmı diye sordu bana. O mekana mı gitti yoksa? dedim. Bilmiyorum dedi. Saatlerce Koraya ve arkadaşı Mesuta ulaşmaya çalıştım. Aklıma gelen her yerden onu aramaya çalıştım, yüzlerce mesaj yolladım, ama hiçbirine cevap vermedi...Emniyeti aradım Saldırıda yaralananların arasında mı diye. Hayır yoklar dediler. İçim birden ferahladı o an. Oh be çok şükür orada değillermiş dedim kendi kendime. Kesin içip içip sızdılar bir yerde dedim. Çok emindim bundan. Saatler geçti hâla geri dönmedi. Eşim kayıp ihbarı verdi, adli tıp merkezini aradı fakat onlar bilgi vermediler bize. Gelip tehşis etmeniz lazım dediler. Ama onun adı listede yokki, Koray sapasağlam ve uyuyordur dedim. Saat 16:00 civarı artık yerimde duramıyordum. Eşimle birlikte adli tıpa doğru gittik. Elim ayağım bütün bedenim baştan aşağı titriyor. Bütün sülale seferber olduk, herkes birbirini arıyor bir haber varmı diye. Biri diyor ağır yaralı diğeri diyor Koray ortada yok. Adli tıpa girdim ve Koray orada yoktu. Bir dünya yük kalktı o an üzerimden. Ozaman kesin hastanelerden birindedir dedik eşimle, ve tek tek dolaşıp aramak için yola koyulduk. Aradan 30 dakika geçti ve babam aradı beni...Ağlayarak... ölmüşler, ölmüşer işte dedi...Bağıra bağıra ağlıyordu babam...ben inanmak istemedim. Yalan söylüyorsun hayır dedim. Eşim tekrar adli tıpı aradı ve doğruladılar onlarda. Eşim arkasını döndü ve ikiside ölmüş dedi. Ben hâla inanmak istemedim. Kardeşim bizi bırakmaz dedim. Adli tıpa tekrar döndük ordan bizi Mezarlıklar Müdürlüğüne gönderdiler. Orada kardeşimin soğuk bedeniyle karşılaştım. Son bir kez yüzünü görmek istedim kardeşimin. Yalvardım adamlara nolur birkez göreyim diye, içimde ufacık bir umut vardı belki orada yatan Koray değildir diye...yavaşça poşeti açtılar... ve ben yere yığılmışım...ona dokunamadım, son bir kez yüzünü okşaya adım, öpemedim kardeşimi...Onu son görüşümdü. Aslan parçamı birsaha asla göremeyeceğim...bundan sonra benim için her yılbaşı hüzünlü geçecek. 2016dan öteye gidemiyorum. Sokaklara küstüm, insanlara küstüm, kendime küstüm, en çokta İstanbula küstüm çünkü kardeşimizi aldı bizden...

Başınız sağolsun, kuzeninize de ALLAH rahmet eylesin.
Ülke olarak diken üstündeyiz artık. 2017 uğurlu gelsin dedik ama daha ilk saatlerde yine acı yaşadık ve bu gün yine. Yarın kimbilir nerde, kimlere gelecek yine kahpece saldırılar. ALLAH korusun hepimizi diyorum, can yakanların canı yansın artık inşaallah diyorum, masumların ahı çıksın artık diyorum.

Başınız sağolsun, hepimizin başısağolsun. Acı hepimizin inanın. Kalleşler sırttan vuran köpekler eşkiyalar onlar. Allah sonumuzu hayretsin. Mekanı cennet olsun tüm şehitlerimizin...

Bizi ölümlere alıştırdılar ben kabullenemiyorum. Yine ban yiyeceğim galiba, olsun. Bu ülkenin insanı bunları haketmiyor. Yapılan yanlışların bedelini BİZ ödemek zorunda değiliz.

Back
X