ruh sagligim bozuluyor

Benim anneme ne kadar da yakın biri. Size sabırlar diliyorum çünkü bende hergün her Allahın saati sabır çekiyorum. Tıpatıp aynısı diyebilirim. 200 sayfa okumanıza gerek yokmuş, insanlar karşılaşabiliyormuş. Size en azından açıklama yapılıyor, bize demediği kalmıyor hele ki bir laf et. His desen artık 0. Seni doğurdu diye ona mimnet etmek ya da zorunlu hissetmek zorunda değilsin. Böyle bir anneyi sen seçmedin veya tercih etmedin. Sırf doğurduğu için bunları yaşamak zorunda değilsin, değiliz! İstersen özelden mesaj at birbirimize anlatalım herşeyi akıl verelim uygun zamanda çünkü bende evi terk etme aşamasına geldim..

Geçmiş olsun

Siz annenize bakmaya devam edin yapamıyorsanız zor da olsa ev bulup çıkmak o evde kalıyorsanız bir zahmet katlanacaksınız.

Başka eve çıkın bu yaştan sonra değiştirecek haliniz yok. Mental retardasyon vardır büyük ihtimalle.

Yarıya kadar okudum sinirlerim bozuldu belli ki sizin de bozuk ama bahsettiğiniz kişi anneniz.hasta sonuçta bazı şeylerde iş yapmak zor geldiği için (şu istemek,yemek yemek vs)düşman gibi bahsediyorsunuz.siz de annesiniz.unutmayin insanlar ne ekerse onu biçer.sevgi vermeden alamazsınız.biraz merhamet.cok rahatsizsaniz evden çıkmak için tüm şartları zorlayın yada bı yardımcı en iyisi olacak ikiniz için de.

Bakıcıyla kolayca çözülebilir bir mesele. Sadece yemeğini, suyunu verecek sohbet edecek biri lazım kadına.Bazen hayatı nasıl da zorlaştırıyoruz.

kadının evine gitmişsiniz sizide anlıyorum ama ayri eve cikana kadar dişinizi sıkmanız lazim bunu 1 yildir kaynanasinin yaninda duran biri olarak soyluyorum

Bedensel olarak rahatsızlığı ne annenizin?
Yani bu kadar suyu mu alamıyorum demesi ne ağrısından bel mi sadece yoksa teşhis konulmuş birşey mi veya aşırı yaşlı diye mi?
Yani tuvaletin kapısını açık bırakması hiç hoş değil. Bakıcı tutup siz ordan ayrılsaniz olmaz mi
Beş kardeşten neden sadece siz bakıyorsunuz

Hasta bir kadından sağlıklı insanlar gibi davranmasını bekliyorsunuz. Dil problemi varsa bir tercümandan yardım almayı ya da online olarak Türkiye’den bir uzmanla görüştürmeyi denediniz mi?

Yani zorlanmanızı anlarım, yaşlı ve hasta bakımı muhakkak çok zordur. Ama hem kadının evinde kalıp hem de hasta birinden bu kadar nefretle bahsetmenizi anlayamam. Yurtdışında aynı evde yaşamanızı gerektiren kanunlar nelerdir merak ettim?

Annenize bakıcı tutun. Siz de başka eve çıkın madem. Başka çözüm görünmüyor.

Hem kadının evinde kalıp hem de düşmanı gibi konuşmak. Bu kadar sevmiyorsan kafana silah mı dayadılar çık kendi evine. Kira vermemek hoşuna gidiyor olabilir mi?

Canim gecmis olsun, annenizle evde kimse yokken normal sohbet edebiliyormusun? Hastaliktan cok sanki cogu sey bilerek yapiliyormus gibime geldi benim.. cok acı olsada reha gibi biryere yerlestirsen daha saglikli olur gibime geliyor. Ilacini yemegini dusunu ordaki hemsireler bi süre ilgilenir sende toparlanirsin biraz sonucta fonksiyonel olman gerek sen kendinde bir annesin.. benim aklima takilan sey sen neyden süpheleniyorsun ? Acikliyamadigi sey ne olabilir? Cok sabirlisin ve cokda hayirli bir evlatsin bunu asla unutma. Kendini asla suclama ama bir cözüm bulman gerekiyor türk bir psikolog ile görüstürmen iyi olabilir en azindan kendisini ifade etmeye calisir..sana birini tavsiye edicegim özelden yazcam o kisiyi ara ve konus rahatlicaksin psikolog kendisi istanbulda annenle görüsmese bile belki seni yönlendirebilir..

Mesaj bölümün kapali lütfen psikolog destek alin buralari birakin burda kimse yardim edemez.. Dr. Nusret koç istanbulda.. arastirin sizi yönlendircektir

Ben eşinizle ve oğlunuzla niye ayrı evde olmadığınızı anlamadım? Anneniz zaten yasal oturum iznine sahipse Hollanda’da onun günlük ya da haftalık yardımını sağlayacaktır. Gerekirse tedavi olması için Türkiye’ye getirin, bildiği dilde kendini rahat ifade edip tedavi olur siz de nefes alırsınız

Çok çok geçmiş olsun, hiç hastanede yattı mı?

Benim anneannem böyle bir insan. O kadar tembel, üşengeç, inatçı bir insanki. Resmen kendi kendilerine eziyet ediyorlar. Annem de aynı sizin gibi psikolojisi bozuluyor, elinden bir şey gelmiyor diye.
Annem iki günü onunla geçirse, üçüncü gün perişan oluyor, yorgunluktan evden çıkamıyor. Geçen hafta bizdeydi 2 gün, evde perişan olduk. Ki ben ev işlerine her şeyi yaptığım halde. Küçük çocuk olsam annem mahvolurdu herhalde. Çünkü çok zor.

Su Anda hastabakicilik gorevini ustlenmis oldugun icin, devlet tarafindan sana ciddi bir miktarda Maas baglanmis durumda. Su andaki durumu profesyonel isin olarak gorursen, belki daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…