Kizlar benim esim tam bir iskolik sabah 8 de cikar gece geldigi saat belirsiz dekorasyon isi kendi isyeri. Anliyorum su kotu donem sonrasi tabiki is lazim para lazim. Biz evlenirken parasizla cok zor sartlarda evlendik zaman icinde hersey tabiki. Neyse 33 yasindayim 2 cocuk annesiyim kucugu 2 yasinda evdeyim surekli cok sıkılıyorum cocuklar surekli tepemde yemeleri icmeleri bitmiyor surekli ev isi çocuklar sistim artik. Su pandemi donemide ustune tuz biber oldu. Surekli cocuklarin basina birsey gelecek diye kapi disari cikaramiyorum. Gerci hos gitsem nereye en fazla parka cikabilirim. Zaten evimin yakininda gidebilecegim hic bir yer yok. Evim desen bodrum kat surekli duvar goruyorum. Sukrediyirum yine de Gunde 3 kere supurge acar oldum eve. Esime soyluyorum yardımcı olmasini istiyorum kavga cikiyor. Annem yok kaynanam gorumcelerim koyde kendi kardeslerim baska yerlerde. Cocuklari birakip soyle 1 saat kendi basima yurusem sanki kendime gelicem ama hic birakabilecegim bir yer yok. Gecen yilda bu zamanlqr boyle olmustuk esimle cok buyuk tartismalarla evi bile terketti beni parasız pulsuz bezdirmeye çalıştı basarili olduda. Eyvallah etmim dedim evlere temizlige gideyim dedom 2 cocukla kimse kabul etmedi. Saygi duydum. Bir iki evde is yapmaya calistim onlarda ihtiyaclarimizi karsilamadi. Malesef pasa pasa esimi kabul etmek zorunda kaldim. O gunden beri de pek dogru duzgun para vermez bana cunku kendi ayaklarimin ustunde durmama hep engel oldu. Her yaptigim ise engel oldu katalogla bile biseyler satmaya calistim musterilerime benim yanimda almayin bir ise yaramiyor onlar bile dedi. beni bir sekilde bezdirerek sonucta istedigi noktaya getirdi. Caresizlik cok zor gercekten. Kendime guvenim yerle bir. Zaten duygusuz ilgisiz umursamaz bencil biri. Gecmis donemde bir sefer onu dinlemeyip ise girdim aldigim para cocugun kres masraflarini anca karsiladi. Esimin adina kayitli ev araba isyeri oldugu icinde devletten hic bir yardim alamiyorum. Artik adi evlilik olmayan bir evliligin icinde boguldum bunaldim artik. Devlete basvurmak istedim. Ondada kadin siginma evine beni cocuklari da cocuk esirgemeye gonderdiklerini soylediler yapamam kiyamam onlara. Bu hayatta tek dayanagim onlar. Evliligime devam etmek icin surekli antideprasan kullaniyorum. Kucuk cocugum biraz daha buyuyene kadar sabretmeliyim biliyorum. Benim biraz dayanma gucune ihtiyacim var.
evi bile terketti beni parasız pulsuz bezdirmeye çalıştı basarili olduda. Eyvallah etmim dedim evlere temizlige gideyim dedom 2 cocukla kimse kabul etmedi. Saygi duydum. Bir iki evde is yapmaya calistim onlarda ihtiyaclarimizi karsilamadi.
O gunden beri de pek dogru duzgun para vermez bana cunku kendi ayaklarimin ustunde durmama hep engel oldu. Her yaptigim ise engel oldu katalogla bile biseyler satmaya calistim musterilerime benim yanimda almayin bir ise yaramiyor onlar bile dedi.
Zaten duygusuz ilgisiz umursamaz bencil biri. Gecmis donemde bir sefer onu dinlemeyip ise girdim aldigim para cocugun kres masraflarini anca karsiladi.
Sizin derdiniz yok siz sadece işsizsiniz. Acil işe girin oyalanın hemen kendinize gelirsiniz.
Belki de beni ilk defa anlayabilen biri ciktiKonuda bir tane ruh hastası var o da sen degılsın, evı keyfı terk edip sana ve cocuklarına kurus para vermeden cezalandıran kocan.
Allah onu ıslah etsin
Sizin esiniz cok calisiyor evde durmuyor. Evde oldugu zamanlarda nasil?Bazi seyler gecmiste yasananlardan kaynakli malesef. Hadi sorun bende olsun ama cok merak ediyorum. Ne bilim esiniz size yardimci olmuyor mu. Karsiniza alip bir derdinizi dinliyor mu. Ailece evde bile olsa birlikte birseyler yapabiliyormusunuz. En azindan aksam yemegi yemek gibi birlikte bir bardak cay icmek gibi. Ben hic birini yapamiyorum birde bu acidan degerlendirmeyi dusunun
karşılıklı anlayış, tatlı dil herşeyi çözer.
eşine bıktım bunaldBen ona eve gelsin ev temizlesin cocuk baksin demiyorum ki. Size bir sey sormak istiyorum evlimisiniz bilmiyorum. Mesele sokak disari cikmak degil ama en azindan bir insan yuzu gorsem esim arasira erken gelse aksam yemegimizi yesek 1 bardak cay icsek ben bunlarin hicbirini esimle paylasamadigim icin belki de bu kadar mutsuzum kirmadan guzel bir dille anlatmaya calissamda pek beni anlayabildigini sanmiyorum. Yillarca tek basiniza bir evin yasadiginizi dusunun birde boyle degerlendirmenizi rica ediyorum.ben bir dert göremedim antidepresandan boşanmaya gidecek kadar,
eşin destek olmasa çalışamıyo musun?
eşin zaten sabah geceye kadar çalışıyomuş bir de eve gelince mi çalışsın, evde oturup çocukla ilgileniyosun diye mi bunaldın?
sorun dışarı çıkamamak mı?
Inanin benimde istedigim o ancak malesef olmuyorSizin derdiniz yok siz sadece işsizsiniz. Acil işe girin oyalanın hemen kendinize gelirsiniz.
Yarin gidecegim zaten bende boyle dusundum aksam inanin guzel guzel anlatmaya calistim ama o kuserek kavga cikararak sorunlarin cozulecegini dusunuyorkarşılıklı anlayış, tatlı dil herşeyi çözer.
eşine bıktım bunaldım beni hiç düşünmüyorsun dersen ters teper. eşinde düşüncesiz. değer vermeyi bilmeli.
çalışmak zorunda sende biliyorsun. ben olsam gıderdım kv demın yanına.hem bağ bahçe uğraşır ,hem çocuklar için ıyı olur.
Kadin zaten iki cocukla hicbirsey yapamiyorum esim ortada yok elim kolum bagli demis ozetle.ise girin diyorsunuz.konunun ozu o zatenSizin derdiniz yok siz sadece işsizsiniz. Acil işe girin oyalanın hemen kendinize gelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?