nefes alabilirmiyiz diye sormaya geldim
aman reca ediyorum akp insafına kalmıyayım da kim you jungun koresine bile razıyımbu konuyu komisyonda değerlendireceğiz
Fox Tv ile Halk Tv'ye kesilen cezaların gerekçeleri de şöyle imiş;
Toplumu kin ve düşmanlığa tahrik etmek,toplumda nefret duyguları oluşturmak,eleştiri sınırını aşmak,tarafsızlık ilkesini esas almamak....
"Gezicilerin kafasını kesmek lazım" demek ve "p.z.v.nk müjdat" diye haber yapmak da hümanizme giriyor zaten. Neden bu haberleri yapanlar ceza almadı?
Yok yok hata yapıyor Fox Tv; 5 domatesi 10 liraya almaktan memnun olan halka geçim sıkıntısı gibi ülkemizde olmayan sorunlardan bahsediyorlar.ben halk tv seyretmiyorum, fox seyrediyorum ama bi kin ve düşmanlığa sevkte görmedim, sorgulama ve sorma var, bir de bol bol geçim derdi konuşuluyor belki ondandır, gerçi neden geçim derdi haberi yapıyorlar onu da anlamıyorum, halk geçinememekten memnun
yani bu bahsettiklerin gibi kimseye küfür ettiklerini kafa kestiklerini duymadım yani
Ben de artık A Haber izleyeceğim. Oraya göre çok zenginmişim, özgürlükler ülkesinde mutlu mesut yaşıyormuşum. Ne gerek var uyuyup rüya görmeye mis gibi TV varken..Ülkecek a haber izleyelim bence. Kafalar pırıl pırıl orada :)
Tavsiye ederim,geçen gün 10 dakikalığına izleyeyim dedim,kendimi Harikalar Diyarı'nda falan hissettim,neyse ki başka bir kanalda soğanın kilosunun 4 tl olduğu yazıyordu da kendime geldim.Ben de artık A Haber izleyeceğim. Oraya göre çok zenginmişim, özgürlükler ülkesinde mutlu mesut yaşıyormuşum. Ne gerek var uyuyup rüya görmeye mis gibi TV varken..
Ben bu hafta 5tl aldım soğanı çok mutluyum :))))Tavsiye ederim,geçen gün 10 dakikalığına izleyeyim dedim,kendimi Harikalar Diyarı'nda falan hissettim,neyse ki başka bir kanalda soğanın kilosunun 4 tl olduğu yazıyordu da kendime geldim.
Ahaha bende,4 tane soğana 5 lira verdim :) içim acıdı :) allahtan annem önceden hep stok yapmış,soğanı patatesi salamı sucuğu eti doğrayıp dolaba atmıştı pratik olsun diye,hayat kurtarıyor,bilin yani :)Ben bu hafta 5tl aldım soğanı çok mutluyum :))))
Stokculara ceza kesiyorlar, annene mukayyet ol..Ahaha bende,4 tane soğana 5 lira verdim :) içim acıdı :) allahtan annem önceden hep stok yapmış,soğanı patatesi salamı sucuğu eti doğrayıp dolaba atmıştı pratik olsun diye,hayat kurtarıyor,bilin yani :)
Hanabzhahaha,tek başına sokağa salmıyorumStokculara ceza kesiyorlar, annene mukayyet ol..
Yok, neyse ki ben yurtdisindayim. Buraya kadar yetisemiyorlar..Hanabzhahaha,tek başına sokağa salmıyorum
O değil de sürekli adaylar tarafından mesajla taciz ediliyorum,sizde de oluyor mu?
Bugünden beri 3 kişi mesaj attı,yıldımYok, neyse ki ben yurtdisindayim. Buraya kadar yetisemiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?