• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rsv kabusu

Ezgice54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
14
1
86
36
Arkadaşlar size rsv kabusu sürecimizi anlatmak istiyorum.12 Mart sabahi 5 aylık bebeğim ateş ve hırıltı öksürük şikayeti ile Medicana Ataşehir hastanesine başvurduk.Pazar olması sebebiyle nöbetçi doktor ciğer filmi rsv testi, step a/b testi ve infulanza testini yaptı hepsi negatif çıktı.Cigerde balgam yani bronşiolit sebebiyle hastaneye yatış önerdi.Bebegimize hastanede damar yolu açılmadığı için kabul etmedik.ilaclarimizi alıp eve geçtik.Daha sonra 14 Mart'ta takibimizi yapan Erdem hastanesindeki doktorumuza götürdük.O da tekrar rsv covid influenza testi yaptı.bu sefer Rsv pozitif geldi:(.Erdem hastanesinde de damar yolu acamadilar bunun üzerine doktorumuz bize devlet hastanesine yönlendirdi.14 salı günü akşamı Ümraniye eğitim hastanesinde hala yatmaktayiz.cok zor süreçten geçiyoruz.bebegimin damar yolu bulmak için çok deldiler çok yıprandım lütfen yawrularimzi iyi koruyun.

Allahım acil şifalar versin inşallah.
Gelmiş geçmiş olsun inşallah arkadaşım.

Geçmiş olsun canim Allah im şifa versin, neden damar yolu bulmakta zorlanıyorlar atesi mi yüksek:(

Allah kimseyi düşürmesin hastaneye kızlar..1 hafta yattık kabus bitti çok şükür

Allah şifa versin geçmiş olsun çok
Damar yolu bulunmaması çok kötü bir şey ben çok yaşadım
Sizin ki neden bulamıyorlar acaba
Bizim hemşireden kaynaklı bir durumdu

Rsv’li solunum sikintisi olan bebek sıkışıktır bu nedenle damarlarin bulunmasi cok zordur, konu sahibi cok gecmis olsun doktorunuz nasil bir tedavi verdi?

Arkadaşlar size rsv kabusu sürecimizi anlatmak istiyorum.12 Mart sabahi 5 aylık bebeğim ateş ve hırıltı öksürük şikayeti ile Medicana Ataşehir hastanesine başvurduk.Pazar olması sebebiyle nöbetçi doktor ciğer filmi rsv testi, step a/b testi ve infulanza testini yaptı hepsi negatif çıktı.Cigerde balgam yani bronşiolit sebebiyle hastaneye yatış önerdi.Bebegimize hastanede damar yolu açılmadığı için kabul etmedik.ilaclarimizi alıp eve geçtik.Daha sonra 14 Mart'ta takibimizi yapan Erdem hastanesindeki doktorumuza götürdük.O da tekrar rsv covid influenza testi yaptı.bu sefer Rsv pozitif geldi:KK43:.Erdem hastanesinde de damar yolu acamadilar bunun üzerine doktorumuz bize devlet hastanesine yönlendirdi.14 salı günü akşamı Ümraniye eğitim hastanesinde hala yatmaktayiz.cok zor süreçten geçiyoruz.bebegimin damar yolu bulmak için çok deldiler çok yıprandım lütfen yawrularimzi iyi koruyun.
Merhaba şuanda 24 günlük bebegım yoğunbakımda Rab'den yatıyor. Çok kötü durumdayım. Rsvlı bebekler kesın ıyılesıyorlar degıl mı? Bana bır şeyler soyleyın ne olur

Merhaba şuanda 24 günlük bebegım yoğunbakımda Rab'den yatıyor. Çok kötü durumdayım. Rsvlı bebekler kesın ıyılesıyorlar degıl mı? Bana bır şeyler soyleyın ne olur
Canım benim de 27 günlük bebeğimi bu sabah yenidoğan yoğunbakımına yatırdılar. İyileşecekler inşallah 🙏🏻 iyi düşünelim

Arkadaşlar size rsv kabusu sürecimizi anlatmak istiyorum.12 Mart sabahi 5 aylık bebeğim ateş ve hırıltı öksürük şikayeti ile Medicana Ataşehir hastanesine başvurduk.Pazar olması sebebiyle nöbetçi doktor ciğer filmi rsv testi, step a/b testi ve infulanza testini yaptı hepsi negatif çıktı.Cigerde balgam yani bronşiolit sebebiyle hastaneye yatış önerdi.Bebegimize hastanede damar yolu açılmadığı için kabul etmedik.ilaclarimizi alıp eve geçtik.Daha sonra 14 Mart'ta takibimizi yapan Erdem hastanesindeki doktorumuza götürdük.O da tekrar rsv covid influenza testi yaptı.bu sefer Rsv pozitif geldi:KK43:.Erdem hastanesinde de damar yolu acamadilar bunun üzerine doktorumuz bize devlet hastanesine yönlendirdi.14 salı günü akşamı Ümraniye eğitim hastanesinde hala yatmaktayiz.cok zor süreçten geçiyoruz.bebegimin damar yolu bulmak için çok deldiler çok yıprandım lütfen yawrularimzi iyi koruyun.
Merhaba şimdi nasıl bebeğiniz.Aynı şeyleri yasiyorz

Back