Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dun dogum yaptıgım hastaneden aradılar rsv asısı icin cagırdılar siz yaptırdınız mı tecrubelerinize ihtiyacım var
sevgili xxnilxx , ececimin bahsettiği rsv aşısı, sen ise rota virus aşısından bahsediyorsun. öncelikle bu durumu düzeltmek istedim.
ececim rsv aşısı (synagis) premature bebeklerde 32 hafta altı rutin öneriliyor. ben ekim sonunda ilk dozunu yaptırdım. hiç bi yan etkisi olmadı. sana rsv mikrobundan biraz bahsedeyim. yenidoğan ve premature yenidoğan bebeklerde ciddi solunum yolu enfeksiyonları yapar. bronşiolit tablosu çok ağır seyredebilir. bizimki gibi küçük premature bebekler bu bronşiolit nedeniyle tekrar solunum makinesinde bağlanabilirler (allah korusun) sağlıklı doğmuş yenidoğanların bile bir çoğu rsv bronşioliti ve pnomonisi nedeniyle hastaneye yatmaktadır. bence hiç düşünme ve yaptır. zaten ücret ödemiyorsun. rapor çıkarıyorsun ve devlet karşılıyor. ekim-kasım-aralık-ocak-şubat toplam 5 doz yapılıyor.
arkadaslar dr bu asıyı tavsıye ettı nasıl rapor alırım bılen varmı gıdınce hemen alırsın dedı dr