royal hali kullanan ve memnun olan var mi?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
44
Ankara
Arkadaslar Royal'in Asos'unu aldim. hem boydan boya cizgi cikti ilmek kacmis gibi hem de zemin kesecelesti.

Fabrikaya gitti. uretim hatasiymis ama bu kecelesme problemini sikayetvar.com da bolca okudum.

baska haliyla ya da aynisiyla degistirecekler. aynisini istemiyorum.

siz hic royal'in halilarindan kullandiniz mi? eger memnunsaniz modelini yazar misiniz?

not: oturma odasinda kullaniyorum. yani hep basilacak kirlenecek bir yerde.

ben de 2 sene önce oturma odasına royal almıştım,şimdilik bir problem yaşamadım.

canım ben halı mağazaında çalışıyorum royalin bayisiyiz şimdiye kadar hiçbir şikayet almadık o bindebir denk gelen bi durum için rahat olsun çok iyi ve kalitelidir royalın halıları...

Birsencim oyle mi? sevindim saticidan boyle bir sey duyduguma. sikayetvar.com'da kecelesme ile ilgili cok sey okudum. 60 sikayet varsa 50si kecelesme problemi. valla tekrar royal almam gerek ama ne bileyim icimden gelmiyor.
mecbur alacam. salsa da guzel modeller var ama shaggy oldugu icin oturma odasinda olur mu bilmiyorum.

bak problemlar bunlardi. ilk resimlerde cizgi var. sonrakilerde ise kecelesme. gorunmeyebilir.

alttaki resimler hep tozlu gibi ama malesef bu onun temiz hali. yani supursen de tozlu gibi duruyor disariya cikmis havlar yuzunden.

evet canım öyle tozlu gözükmesi havından kaynaklı o çizgide üretim hatası belli zaten ama içinde hiç şüphe olmasın shaggy leri gerçekten güsell ben yeniden bi incele modelleri derim..

Royal Asos aldım salona.İlk aldığım halıda aynı sizin dediğiniz gibi kenarında yakın yerde bir çizgi vardı, iplik kaçmış gibi. ve ilmekleri açıldı. hemen satıcı mağazayla görüştük, gelip baktılar ertesi gün değiştirdiler. Şimdiki aldığımdan memnun gibiyim. Hiç tüy filan çıkarmaz dediler ama öylede bir çıkıyorki. Bakteri temiz diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmedi. Fiyatıda az buz değil ha. 6 m2 613 TL ye aldım 6 ay önce.

bende salona salsa grubundan almıştım. pierre cardinde bile sorun yaşadım. royalde yaşamdım valla çok memnunum. 1 yıl oldu. hatta yıkamaya vercem eğer değişirse yazarım.

İlk aldığım

gerçi serilince çok güzel duruyor, problemleri olmasaydı değiştirmeyi asla düşünmezdim.

Bu da şimdiki kullandığım.

valla kuzum ben 6metre kare salon halısı ile 4 metra kare oturma odası halısını( pierre acrdindi ama oturma odasınınki) 575'e aldım acity'den.

bencede ilkinin deseni daha güzelmiş. benim 2. gözümü yoruyor. hele o 3 boyutlumuymuş neyse onlaraın içine dalıyom sanki. hipnoz oluyom sanki.

Alişim biliyorsundur zaten, burdaki görüntüyle evdeki çok farklı. Burdan bir halta benzemiyor halılar ne yalan söyliyim. İlkini bende çok beğenmiştimde yine aynı sorunları yaşarım diye almadım bir daha. Diğeride fena durmuyor be.

Pahalı ama dimi.:44:, şimdi olsa vermem o kadar para.

ya ben önce sarayın anemon serisinden alacaktım. kafaya takmıştım. ama acity'de kampanyayı görünce orda beğendik. dediğim gibi 2'sini 575'e aldım. yani 2.si bedavaya geldi. ama acity'de outlet ürünlerde defo oranı çok yüksekmiş bizde sonradan öğrendik. Allahtan be sorun yaşamadım. bu arada 2. halıda güzel. güle güle kullan kuzum.

3 senedir günlük oturma odasında royal bolero rölyef halı kullanıyorum
şimdiye kadar aldığım halıların içinde en kalitelisi bu halı çıktı
ben çok memnunum royalden ...

canım ben de halılarımı royal halı aldım bir problem yaşamadım henüz 3 ay oldu daha tabi kullanmaya başlayalı inşallah sorun çıkarmaz mutfağım,holüm,yatak odam salsa serisinden salon halım flamenko serisi bir tek oturma odamın halısı lale halı evimin resimleri var evim evim köşesinde

bende yenı evlıyımm butun evımınn halılarıı royalınn bı sıkıntı olmadıı yıkamayaa verdımm guzel yanıı...

ben flemenko aldım ama memnun değilim, önceler çok parlak simli güzeldi, bir ayda ne sim kaldı ne parlaklık, 2 farklı iplikten bi şagi, ama sonra o 2 iplik keşeleşti, diğer iplikler normal duuryor ama onlarda uçlarından ökülecek sanırım, bide süürgenin gücü yetmiyor, çok yüksek vakumlu süpürge olcak ki içine sinsin süpürdüğünde
ay bide stıcıya iki defa sordum hee, keçeleşirmi bak doğru söyle diye, ama sonrada üşendim değiştirmek için uğraşmaya
almasam iyiymiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…