royal hali kullanan ve memnun olan var mi?

ben de 6 ay önce bolero rölyef modelini aldım. bebeğim emekliyordu o zaman bakteri temiz halı diye aldım bin pişmanım 2 kez yıkanmasına karşın tozundan çok şikayetçiyim. gırgırla üstünü alsam yumak yumak pamukları çıkıyor. ne kadar toz yuttuk belli değil.

kızlar ben bugun royaldan flora serisinden yatak odası halısı aldım flora serisiini kullanan varmı.bide şu iki renkli halılar varya bitaraftan bakınca koyu renkli başka bi taraftan bakınca açık renkli görünen halılardan kullanan var mı hem salonumu hemde yatak odamı öyle aldım ama sonradan aklım karıştı kullanan varsa lütfen fikir versin kızlar...

ben de bu martda 4 yıl olacak royal kullanıyorum,hem salon hem oturma odasına.
hep yıkamaya veriyorum.
arkadaşın dediği gibi ışık yönüne göre parlıyor.
halılarım krem renkte.
çok memnunum ve çok beğeniyorum.
örgü sıklığı da iyi.
şimdi moda olan çok seyrek dokunmuş halılara pek güvenemiyorum.

royal de benim kullandığım ışığa göre parlayan halı da dahil elyaf kullanılmış.
akrilik,polyester ya da elyaf kullanımından keçeleşme olabilir ki akrilik oranı fazla olanlar da daha çok olur sanırım.

bende de royalin bakteri temiz halılarından var.salonumda kullanıyorum ben çok memnunum hiç bir problem yaşamadım.zaten halımıda daha ortada mobilya yokken netten görüp takmıştım kafaya sonrada gittim aldım :1: pişmanda olmadım.buda halımın modeli.burada gerçekçi değil tabi tüyleri falan belli olmuyor ama çok şık duruyor salonda.
$royalhal9y.webp

Arkadaşlar merhaba.royal 3 boyutlu halılarını bilen varmı?Kullanan varsa nasıl,memnunmu yazarsa sevinirim. Almayı düşünüyorum da.

royal asos serisini kullanıyorum leopar desenli olanından çok memnunun ışığın yönüne göre renk değiştiriyor temizliği kolay pırıl pırıl parlıyor:49:

ben de salonuma ve mutfağıma royal aldım. emnun kalırım, 19 Mart'tan itibaen kullanmaya başlayacağım:17:

royal asos serisini kullanıyorum leopar desenli olanından çok memnunun ışığın yönüne göre renk değiştiriyor temizliği kolay pırıl pırıl parlıyor:49:

merhaba, ben de bu modelden almayı düşünüyorum uzun zamandır.bu modelden kullanan birini buldum sonunda.kodu 0656c.açıktan koyu kahveye gidiyor.sizinki de ondan sanırım.siz memnun olduğunuzu yazmışsınız.ama ben tekrar sorayım dedim oturma odası için kullanışlımı?koyu yerleri toz gösteriyormu? çok tarz duruyor.biraz sıradışı sıkılırmıyım modelinden diye düşünüyorum. kusura bakmayın çok soru sordum....

royalin outlet mağazasından halı almayı düşünüyorum. fiyatları çok uygun 130-250 arasında fiyatlar ve görünürde problem yok gibi. fikri olan var mı?

bende evime royal halı aldım henüz kullanmak nasip olmadı halılarım beyaz ama bana leke tutmadıgını ıslak mendılle lekelerın hemen gectıgını soyledıler garantısınıde verdıler aldımız yerde tanıdık bır arkd.inşallah sorun yasamam yenı evımde

bende evimi royal halı aldım fiyatla ucuz deildi ancak modele göre fiyat elbette değişiyor mesela ben salon halımı 375 tl ye aldım antre ve yatak odası ve oturma odası ıcın senn dedıgın fıyatlar dan aldım uygun fikrimce

benimde bolero rölyef . kırmızı desenli. şık bir halı. yalnız tüyleri çıkıyor. bakteri temiz diyorlar ama:)

cnm royal halıları biz 5 yıldır kullanıyor kir tutmuyor en beyazı bile olsa leke kalmıyor silince hemen geçiyor ama üzerinde o iplerin pisliği hiç bitmiyor her silmede her makina ile çektirmede içindeki yünleri çıkıyor o y üzden ben hiç kullanışlı olduğunu düşnmüyorum eğer alabiliyorsan saray halının halıları çok güzelll ve asla ne leke kalıyor nede yün ip çıkıyor bir ömür boyu rahat edersin

cnm royal halıları biz 5 yıldır kullanıyor kir tutmuyor en beyazı bile olsa leke kalmıyor silince hemen geçiyor ama üzerinde o iplerin pisliği hiç bitmiyor her silmede her makina ile çektirmede içindeki yünleri çıkıyor o y üzden ben hiç kullanışlı olduğunu düşnmüyorum eğer alabiliyorsan saray halının halıları çok güzelll ve asla ne leke kalıyor nede yün ip çıkıyor bir ömür boyu rahat edersin

ben evimin nerdeyse bütün halıları royaldan aldım ama hiç kullmadım düğünümede henüz var bugün ilk işim halıları aldıgım yerle grsmk olacak salonumu saraydan aldım inşallah memnun kalırım benm halılarımın tek avantajı küçük olması büyük alm almadım her zaman süpürmesi zor gelir diye:1:tavsiyen iiçn çok teşkkr ederm

iki yıldır kullanıyorum krem rengi halım üstüne çay damlaları dökülmüştü. öyle kolay çıkmadı kosla ile sildim iz kaldı. ama yıkamaya verince tertemiz olmuştu.

iki yıldır kullanıyorum krem rengi halım üstüne çay damlaları dökülmüştü. öyle kolay çıkmadı kosla ile sildim iz kaldı. ama yıkamaya verince tertemiz olmuştu.

koslaı annemlerde kullanıyor ama hıc memenun kalmadk hıcte leke cıkartmıyor halı ıcın en ıyısı sabun arkd.biz yaz günü halıları catıya cıkartır sabunlar yıkarız tertemız oluyor vla tavsiye ederiz

Back
X