Saç Şekillendiriciler Rowenta'nın Saç Maşasını Kullanan Var Mi ??

32 mm oldukça kalındır herhalde sacınızın uzunluğunu bilmiyorum ama belkide bu kalınlıkta bir maşaya kısa gelmiştir saçlarınız?? olabilir mi

ben Braun ec1 i kullanıyorum çok güzel yeni yeni alıştı elim harika
bukleleri de iri yapıyor zaten maşada iri ayrıca saçıtada elektriklendirmiyo yakmıyo
kesinlikle tavsiye ederim cnm
hihoyyythihoyyyt

Canım bende yeni maşa aldım. Babyliss marka. Evkurda baktım. 19mm 25mm 32mm vardı. Haklısın 19mm düğüne gider gibi oluyor.Baktım 32mm çok kalın hani en azından gözünde canlandırabiliyorsun ne kadar kalın olacağını çok kalın iyi olmaz diye almadım. Hatta 25mm yi evkurda denedim lüle kalınlığına bakıcam diye. Baktım isteğim gibi su dalgası oluyo öle aldım. Keşke deneseydin sende. Ben çok memnun kaldım valla. Hemde 69 ytl ye aldım. Birde sana tavsiye maşayı yapar yapmaz hemen o lüleye şekil verme. Bütün saçını bitir biraz bekle soğusun ondan sonra şekil ver. Sonra sprey sık. Ben öle yapıyorum sıcakken ellersen çabuk bozuluyo. Ama eğer buna rağmen tutmuyorsa değiştirebilirsen değiştir canım.

kızlar bnde dün rowentanın maşasını aldm ama akşama kadar bozuldu hemen acaba bnmi yapamadım.siz yapmadan önce weya snra ne kullanıosnz ben hiç bişi sürmedim saçıma ondanmı acaba die düşündm.başka rowenta kullanan warmı ben Rowenta CF 3012 Elite Structure aldım warmı başka alan??

ben yeni aldım daha bi hafta olmadı.rowenta imagin structure curl PS-205 modelin adı.20 ytl ye aldım..

bende ayni modeli 30liraya almistim kaziklanmisim param cope gitti cunku isinmasi icin 20dk falan bekliyorum her seferinde philipsi oneriyorlar ama bakalim... rowentanin bu modelinden memnun kalan var mi?

düzleştiricide maşa görevi görüyor forumda var videolu gösterimi bende de rowentanın düzleştirici var maşa almayı düşünüyodum onu görünce vazgeçiyorum =)

nasıl yani düzleştirici maşa görevi nasıl göruyo ki kafamçokkarıştı
maşa istıyorum ama hem pahalı olmasın hem de ii olsun olumunekankayizsmile

Almak istiyorsan sakın alma derim ben düzleştiricisinden de maşasından da memnun değilim kalıcı olması için 15-25 sn arası tutmam gerekiyordu yanacak diye korkuyordum çok zaman alıyordu bir de saçlarımı hiç olmadığı kadar kırdı ben de değiştirdim remingtonla rahat ettim ohh

merhaba arkadaşlar. bende rowenta maşasını kullandım hiç memnun kalmadım saatlerce bekliyorum ısınması için 10 dk saçımda bekletsemde dalga bile yapmıyor kalıcıda değil.ona vericeğinizs paraya biraz daha ekleyip remington yda baybliss marka alabilrsiniz.ben 1 sene önce remington düzleştirici aldım çok memnunum 30sn içinde ısınıyor yakmıyor teflon oldğu için.ayrıca yanındaki cdsi sayesnde su dalgası tost ve bukle yapmayıda öğrendm okdr pratik ve kalıcıki.3 gün önce saç maşasını sipariş ettim daha ii bukleler için bekliyorum.bnce saç konusunda en profesyonel marka remington tevsiye ederim verdiğiniz parayı hakediyor....yerimseniben

bende ikisi bir arada diye aldım rowentayı ancak düzleştiricisi güzel maşası değil uğraş uğraş sonuç hüsran :1no2:

bende maşa ve düzleştiricisini bir arada aldım. hani şu çiçek desenli olandan düzleştirici süper. ama maşası çok ince ve yeterince ısınmıyo sanırım. saçı çok çok ince alarak yapıldığında güzel yapıyo aslnda ama öle uğraşmakta çok zor geliyo =/

saç maşam benimde rowenta çiçek desenli olandan :)
ama ince ince yapıca güzel oluyor.
ne alıcağımızı şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…