merhaba bende bu gün philipsin 32 mm lik saç maşasını aldım. 16 mm likler çok yapay geliyo arkadaşımda vardı, gittiğim yerde 25 mm lik alma niyetinle girdiysemde 32 mmlik maşayı gösterince daha önceden de 32 mmlik alma gibi bi fikrim vardı, güzel olur diye düşünerek hemen atladım. Eve gelir gelmezde denedim,ama sonuç hüsran malesef. Bilemiyorum belki de ben beceremedim. Benim saçım çok güzel şekil alır, geçen kuaförde saçıma maşa yaparken saçımın çok çabuk tuttuğunu söyledi ve hiçbirşey sürmedi saçıma sadece saç bittikten sonra hafif bi sprey hepsi bu. Oysa bu gün iki kere denedim, 5.dk sonra söndü saçlarım (resmen dümdüz), belki yapamadım diye düşünerek akşam jöleleyip yaptım yine söndü, hiç bi kalıcılığı yok. Çok pişman oldum verdiğim parada boşuna gitti, hiç tavsiye etmiyorum.
ben Braun ec1 i kullanıyorum çok güzel yeni yeni alıştı elim harikaben de philipsin maşasını aldm ama memnun deilim walla. Düğüne gider gibi oluyorum çok komik oluo yaa. ayrıca saçlarımı da çok kırıyoklava: Ben iri dalga yapmak istiyorm onun için hangi maşayı kullancaz ki??
merhaba bende bu gün philipsin 32 mm lik saç maşasını aldım. 16 mm likler çok yapay geliyo arkadaşımda vardı, gittiğim yerde 25 mm lik alma niyetinle girdiysemde 32 mmlik maşayı gösterince daha önceden de 32 mmlik alma gibi bi fikrim vardı, güzel olur diye düşünerek hemen atladım. Eve gelir gelmezde denedim,ama sonuç hüsran malesef. Bilemiyorum belki de ben beceremedim. Benim saçım çok güzel şekil alır, geçen kuaförde saçıma maşa yaparken saçımın çok çabuk tuttuğunu söyledi ve hiçbirşey sürmedi saçıma sadece saç bittikten sonra hafif bi sprey hepsi bu. Oysa bu gün iki kere denedim, 5.dk sonra söndü saçlarım (resmen dümdüz), belki yapamadım diye düşünerek akşam jöleleyip yaptım yine söndü, hiç bi kalıcılığı yok. Çok pişman oldum verdiğim parada boşuna gitti, hiç tavsiye etmiyorum.
ben yeni aldım daha bi hafta olmadı.rowenta imagin structure curl PS-205 modelin adı.20 ytl ye aldım..
düzleştiricide maşa görevi görüyor forumda var videolu gösterimi bende de rowentanın düzleştirici var maşa almayı düşünüyodum onu görünce vazgeçiyorum =)
KATILIYORUM CANIM SANA DÜN AKŞAM DENEDİM HİÇ OLMUO İNANIRMISIN 1 saat uğraştım ancak 2 bukle oldu düzgün..
bende ikisi bir arada diye aldım rowentayı ancak düzleştiricisi güzel maşası değil uğraş uğraş sonuç hüsran :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?