• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Rowenta'nın Saç Maşasını Kullanan Var Mi ??

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
arkadaşlar aranıza rowentanın saç maşasını kullananlar varmı??fiyatıda uygun almayı düşünüorum..sizin fikrınızde öneml
lütfen cvp

canım ben düzleştiricisini kullnıyorum.çok memnunum.Maşa olarak philips kullanıyorum ondan da çok memnunum

BNDE DÜZLEŞTİRİCİSİNİ KULLANIORUM CANIM ÇOK MEMNUNUM SENİN GİBİ MAŞASINIDA MERAK ETTİM İYİMİ DİYE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

rowentanın maşasını denemedim.ben 4 5 sene önce philips almıştım ama çok memnunum.gerçi saçın cinsine göre de değişir benimkiler dalgalı zaten süper oluyo.çok düz bir saçın varsa nasıl sonuç alırsın bilemiyorum cnm

bende sinbo kullanıyorum hakkatten memnun değilim sinirlerim altüst oluyor sinbo yerine ütü yapmayı tercih ediyorum:)

düzleştiricide maşa görevi görüyor forumda var videolu gösterimi bende de rowentanın düzleştirici var maşa almayı düşünüyodum onu görünce vazgeçiyorum =)

canım bende ona kandım maşa almadım sadece düzleştirici ile 2 işlemide görürüm dedim ama olmuyo malesef düzleştirici ile 15 dk sürmüyo bukleleriniz yapmasıda uzun zaman alıyo valla bende maşa düşünüyorum netten araştırıp bakıcam:enbuyukkk:

KATILIYORUM CANIM SANA DÜN AKŞAM DENEDİM HİÇ OLMUO İNANIRMISIN 1 saat uğraştım ancak 2 bukle oldu düzgün..

Ben philips in maşasını kullanıyorum çok memnunum saçlarım ince telli olduğu için az köpük sürüp maşalıyorum.

rowenta'nın seramikli maşasını almıştım saça zarar vermiyor eli yakmıyor diye bi işe yaramıyor walla yapıcağım zaman yine eski maşamı kullanıyorum.çok ısınmadığı için saça sabit şekil veremiyor hem yeterince dalgalandıramıyor hemde 5 dakikaya yaptığın yer bozuluyor yani yapamadığın.

ben yeni aldım daha bi hafta olmadı.rowenta imagin structure curl PS-205 modelin adı.20 ytl ye aldım..

ben de philipsin maşasını aldm ama memnun deilim walla. Düğüne gider gibi oluyorum çok komik oluo yaa. ayrıca saçlarımı da çok kırıyo :oklava: Ben iri dalga yapmak istiyorm onun için hangi maşayı kullancaz ki??

ARkadaşlar gerçektende çok süper philips in maşası bende kullanıyorum uzun süredir benm saçlarımı süper kıvırcık yapıorr herkeze tavsiye ederim..saygılarımlaa

ya bende maşa almak istiyorum ama karar veremiyorum 19 mm 25 mm 32 mm o kadar çok seçenek ve marka var ki kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruzz

bende rowentanın seramik yüzeyli maşası var geçen yaz almıştım sadece 1-2 kere yapabildim ki benim saçlarım dalgalıdır ona rağmen tutmuyor ya paramı çöpe attım resmen bigudi maşadan çok daha iyi bence en azından saçı yakmıyor :kızgın:

ben braunun saç maşası aldım harika yapıyo hemende ısınıyo vallah bende 2,3 gün kadar gidiyo şiddetle tavsiye ederim diğerlerinden biraz pahalı ama değer bence

Selam kızlar ben dün babylisin maşasını aldım 19mm ama bunla saçlarım lüle lüle oldu ama ben su dalgası gibi olsun istiyorum bunun için daha kalın olanınımı almam lazım lütfen yardım edin ona göre bikaç gün içinde değiştirmem lazım

merhaba bende bu gün philipsin 32 mm lik saç maşasını aldım. 16 mm likler çok yapay geliyo arkadaşımda vardı, gittiğim yerde 25 mm lik alma niyetinle girdiysemde 32 mmlik maşayı gösterince daha önceden de 32 mmlik alma gibi bi fikrim vardı, güzel olur diye düşünerek hemen atladım. Eve gelir gelmezde denedim,ama sonuç hüsran malesef. Bilemiyorum belki de ben beceremedim. Benim saçım çok güzel şekil alır, geçen kuaförde saçıma maşa yaparken saçımın çok çabuk tuttuğunu söyledi ve hiçbirşey sürmedi saçıma sadece saç bittikten sonra hafif bi sprey hepsi bu. Oysa bu gün iki kere denedim, 5.dk sonra söndü saçlarım (resmen dümdüz), belki yapamadım diye düşünerek akşam jöleleyip yaptım yine söndü, hiç bi kalıcılığı yok. Çok pişman oldum verdiğim parada boşuna gitti, hiç tavsiye etmiyorum.

Back