Saç Şekillendiriciler Rowenta PS 205 Kullanan varmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Rowenta PS 205 saç maşasını kullanan varmı aranızda? Bende war ama hiç tutmuyo saçımı benm saçımın ince telli olmasındanda kaynaklanabilir ama benim hiç tutmuyo 10 dk sonra iniyor hemen. Warmı üründen memnun olan yada olmayan ?

hayır cnm o senin saçlarından değil maşanın adiliğinden teknosada vardı almıştık kardeşime berbat bişeyy hem zaten seramik de değil metal olması lazım

1 saat önce aldım pişmanım..aceleye getirdim inceleyemedim...13 mm miş seramik degil metalmiş çok geç ısınıyormuş..napcaz şimdi =( durduk yere degiştirmezler geri almazlar da =(

ben de geçen sene aldım ve memnun değilim 16 mm olması lazım ölçüsü sanırım. bukleler tutmuyor, geç ısınıyor, saçı kırıyor arkadaşlar. saçıda hemen yapmıyor beklemek gerekiyor.

babylissin maşalarını tavsiye ederim arkadaşlar ben de bu markayı almayı düşünüyorum çoğu kuaförde bu marakayı tercih ediyor. düzleştiricisinden biliyorum çok güzel düzleştiriyordu.

arkadaşlar benylse almayı çok istiyorum ama pahalı sangi babylese falan off .. fiyatını bilenn :S ?
varsa kullanannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…