• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rouccutanne Doktor Tavsiyesi

defnekilic

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
59
17
8
32
Merhabalarr, ben 27 yaşında halen sivilce, sivilce lekeleri , yağlı cilt ve siyah noktalarla boğuşuyorum. Daha önce zoretanin yazılmıştı ama okuldu sınavdı derken yarıda kestim. Şimdi rouccutanne yazdırmak istiyorum, ama diğer markalar değil özellikle roaccutanne. İstanbulda beşiktaş mecidiyeköy levent civarı bu ilacı yazacak bir devlet hastanesi doktoru tavsiyeniz var mı? Bir de sgk karşılamıyor değil mi ücretleri ne kadar?

Doktor yazmadan önce kan tahlili yaptırır ve tedavi süresince de kontrol eder. Herkese verilmez ayrıca.Bir sürü zararı ve yan etkisi de var.Tedavi 6 ay sürer yarıda bırakırsanız bir süre sonra tekrarlar sivilceler.Devlet de bir kısmını karşılıyor ben aylık 34 tl veriyordum sanırım.Geçmiş olsun:)

Doktor yazmadan önce kan tahlili yaptırır ve tedavi süresince de kontrol eder. Herkese verilmez ayrıca.Bir sürü zararı ve yan etkisi de var.Tedavi 6 ay sürer yarıda bırakırsanız bir süre sonra tekrarlar sivilceler.Devlet de bir kısmını karşılıyor ben aylık 34 tl veriyordum sanırım.Geçmiş olsun:)

Teşekkür ederim bunları biliyorum önceden de kullanıp yarıda bıraktım düzensiz bir hayatım vardı o ara beslenme açısından çünkü.. İlacıı yazan bir doktor tavsiyesi gerekli benim için hepsi yazmıyor ihtiyaç olsa da

anladım rica ederim tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim bunları biliyorum önceden de kullanıp yarıda bıraktım düzensiz bir hayatım vardı o ara beslenme açısından çünkü.. İlacıı yazan bir doktor tavsiyesi gerekli benim için hepsi yazmıyor ihtiyaç olsa da

Back