ilk kizima yaptirmadim ve cok cok pisman oldum cocugum rota virus oldugunda ölecek sandim okadar berbat bir hastalik.ikinci kuzuma yaptırdım hic bir yan etkisi olmadi ben kesinlikle yapilmasi taraftariyim
Bizde yaptirdik herhangi bir yan etkisi olmadı.Yaptirmasak rotaviruse yakalansa keske yaptirsaydik demektense onceden yaptirilmalı. Yinede oluyormus bazen ama hafif atlatiliyomus hastalik diye okumustum
Yaptırdım ağızdan bir ilaç veriyorlar iğne falan değil. Yaptırın bence.Hanımlar merhaba,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Rotavirüs aşısı sizce yaptırılmalı mı? Yaptıranlar varsa yan etkisi oldu mu? Etrafımda yaptıran kimse yok, o yüzden sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler
Yaptırdım ağızdan bir ilaç veriyorlar iğne falan değil. Yaptırın bence.
Yaptırmalısınız, tehlikeli bür hastalık.
Aşılı çocuklar olduğunda bile günlerce serum alarak hastanede zor iyileşiyorlar, aşısız ise çok çok korkutucu.
Yanılmıyorsam 5 aylık olana kadar iki dozunu da yaptırmanız lazım, geç kalmayın lütfen.
Bizde de hiç bir yan etki olmadı bencede yaptırmalısınız
Sağlıkla büyüsün ♥
Genelde en tehlikeli yan etki olarak bağırsak düğümlenmesi ihtimali var diyorlar ama yeni aşılarda bu olmamış diye okudumAmin teşekkür ederim
Olumlu yönde değişti fikrim teşekkürler.
Genelde en tehlikeli yan etki olarak bağırsak düğümlenmesi ihtimali var diyorlar ama yeni aşılarda bu olmamış diye okudum
Hayır ilkinde ilk kakası ishal gibiydi ama öyle ol aşı iyi oldu çünkü kabızlık vardı. Yan etkisinden çok yaptırmazsam ya tora virüsü kaparsa diye düşünün. Eşimin arkadaşı çocuğuna yaptırmamış sonrasında rota virüsü çıkmış.Yan etki olmadı bebeğinizde değil mi?
Hayır ilkinde ilk kakası ishal gibiydi ama öyle ol aşı iyi oldu çünkü kabızlık vardı. Yan etkisinden çok yaptırmazsam ya tora virüsü kaparsa diye düşünün. Eşimin arkadaşı çocuğuna yaptırmamış sonrasında rota virüsü çıkmış.
yaptırılmalı
Bebeğime yaptırdım hiç bir sorun yaşamadık çok şükür . Yaptırın bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?