Rotavirüs aşısı

- Lavinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2.048
1.599
133
Hanımlar merhaba,

Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Rotavirüs aşısı sizce yaptırılmalı mı? Yaptıranlar varsa yan etkisi oldu mu? Etrafımda yaptıran kimse yok, o yüzden sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler

ilk kizima yaptirmadim ve cok cok pisman oldum cocugum rota virus oldugunda ölecek sandim okadar berbat bir hastalik.ikinci kuzuma yaptırdım hic bir yan etkisi olmadi ben kesinlikle yapilmasi taraftariyim

Bende yaptırmak istiyorum aslında ama kararsız kalmıştım teşekkür ederim cevabınız için

Bizde yaptirdik herhangi bir yan etkisi olmadı.Yaptirmasak rotaviruse yakalansa keske yaptirsaydik demektense onceden yaptirilmalı. Yinede oluyormus bazen ama hafif atlatiliyomus hastalik diye okumustum

Bizde yaptirdik herhangi bir yan etkisi olmadı.Yaptirmasak rotaviruse yakalansa keske yaptirsaydik demektense onceden yaptirilmalı. Yinede oluyormus bazen ama hafif atlatiliyomus hastalik diye okumustum

Evet bende öyle biliyorum. Haklısınız o açıdan doğru sonradan pişman olmaktansa yaptırmak daha mantıklı.

Yaptırdım ağızdan bir ilaç veriyorlar iğne falan değil. Yaptırın bence.

Yaptırmalısınız, tehlikeli bür hastalık.
Aşılı çocuklar olduğunda bile günlerce serum alarak hastanede zor iyileşiyorlar, aşısız ise çok çok korkutucu.
Yanılmıyorsam 5 aylık olana kadar iki dozunu da yaptırmanız lazım, geç kalmayın lütfen.

Evet öyleymiş. Hastanede çalışan bi tanıdığım söylemişti bayağı ağır atlatıyormuş çocuklar. Yarın yaptırmayı düşünüyorum bende teşekkür ederim.

Yaptırdım yan etkisi olmadı , birkaç gün kakasının değiştiğini hatırlıyorum sadece. Canlı aşı olduğu için normal sonuçta bebeği enfekte etmiş oluyoruz. Hatta bir dozunu evde verdim .

Genelde en tehlikeli yan etki olarak bağırsak düğümlenmesi ihtimali var diyorlar ama yeni aşılarda bu olmamış diye okudum

Bende bunları okuduğumdan dolayı korktum aslında pek bir bilgim yok ilk çocuğum zaten yeni yeni öğreniyorum o yüzden sormak istedim.

Yan etki olmadı bebeğinizde değil mi?
Hayır ilkinde ilk kakası ishal gibiydi ama öyle ol aşı iyi oldu çünkü kabızlık vardı. Yan etkisinden çok yaptırmazsam ya tora virüsü kaparsa diye düşünün. Eşimin arkadaşı çocuğuna yaptırmamış sonrasında rota virüsü çıkmış.

Aslında yaptırmak istiyordum zaten ama internette gördüğüm bir kaç yorum korkutmuştu beni. Yan etkisini ağır geçiren bebekler var sanırım. Ama yaptırmayıp sonunda vicdan azabı çekmek daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…