ne zor bir şeydir bu Allahım..:1shok:
bizim doktorumuzda yaptırmamız gerektiğini söyledi ama özel hastane doktoru bu anlamda çok da güvenemedim açıkçası.sağlık ocağına salı günü gittiğimde 5li karma için bir soracağım bakalım düşünceleri ne yönde aile hekimizin ve ebemizin.onların bu anlamda daha bilinçli ve çıkarsız düşüncelerini belirteceğini düşünüyorum bende
yalnız kuzenimin kızı bu virüse yakalandı 3 yaşında.çocuk mahvoldu kuzenimde bana ille yaptır dedi.hatanede yattı bir süre serum tedavisi aldı ama kusmaları,ishali ve verdiği kilolar üstüne üstlük çocuğun perişanlığı cabası.kafamçokkarıştı
kararsızım hemde çok..
kızlar benim anlamadığım şey bu aşı 2. ayda vurulacak üç aşının içindemi ayrıyetten mi ben pazartesi o üç aşını yaptırcam rotavirüsü ne zaman yaptırmalıyım aynı gün olmaz herhalde bizimde doktorumuz yaptırın dedi
bende kararsizim esime göre gerek yok doktorlar illa para yapmak icin öneriyormus
bense yaptirilma taraftariyim
ebeme sormustum o gerek yok dedi ama basla bi asi varmis oda yeni cikkmis devlet ödemiyor onu yaptirin dedi bize ... zatürreye karsi bi asi bu.. onu mutlaka yaptirmak istiyorum
ha bu arada,
bu aşı için demiyorum ama,
devletin yaptıkları dışında aşırı pimpirikli olup da cocukları aşı manyağı da yapmamak lazım.
bkz. eltim.
bebeği delik deşik etti.
devletin yaptığı yapmadı ne kadar aşı varsa,
abartıp özelden ezcaneden vs alıp(ki cok saçma) deldirdi cocuğu..
sonuç.
cocuk yine hasta,hep hasta...
bu arada şunuda belirtmeden geçemiycem..
bence hiç bir anne baba ücretli diye gerekli gördüğü bi aşıyı yapmamazlık etmez..
kaldıki burda bebeklerimize harcadığımızın yanında çok komik kalacak bi rakamdan bahsediyoruz..
sebepler açıklanmış..kiminin dr gerekli görmemiş kimi araştırmış uygun bulmamış..
yani parasından çekinmeyin yaptırın gibi öğütvari yaklaşımlar beni güldürdü..
yani bi anneye verilecek en son öğüt bence..
bu arada şunuda belirtmeden geçemiycem..
Bence hiç bir anne baba ücretli diye gerekli gördüğü bi aşıyı yapmamazlık etmez..
Kaldıki burda bebeklerimize harcadığımızın yanında çok komik kalacak bi rakamdan bahsediyoruz..
Sebepler açıklanmış..kiminin dr gerekli görmemiş kimi araştırmış uygun bulmamış..
Yani parasından çekinmeyin yaptırın gibi öğütvari yaklaşımlar beni güldürdü..
Yani bi anneye verilecek en son öğüt bence..
parayı doktorlar almıy canım, ben eczaneden alıp yaptırdım aylık kontrolümüzde, bence eşin yanlış düşünüyo, yine de siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?