Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinde domuzla alakalı bi şey olduğunu hiç bilmiyodum şaşkınım şu an..Merhaba oglum 3 aylik doktorumuz rota virusu asisini yaptirmamizi onerdi arastirmak istedigimi soyledim ama bu merkezde rotarix asisi yapilmakta ancak bu asi avrupada domuz metaryeli icermesinden dolayi kullanimi askiya alinmis..bu konuda saglik bakanligi aciklama yapmamis.konu hakkinda detayli bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi lutfen
Merhaba oglum 3 aylik doktorumuz rota virusu asisini yaptirmamizi onerdi arastirmak istedigimi soyledim ama bu merkezde rotarix asisi yapilmakta ancak bu asi avrupada domuz metaryeli icermesinden dolayi kullanimi askiya alinmis..bu konuda saglik bakanligi aciklama yapmamis.konu hakkinda detayli bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi lutfen
arkadaşımın kızı rotavirüsüne yakalanana kadar yaptırmaya niyetim yoktu ondan sonra fikirlerim değişti tüm özel aşılarını yaptırdım oğlumun.Merhaba oglum 3 aylik doktorumuz rota virusu asisini yaptirmamizi onerdi arastirmak istedigimi soyledim ama bu merkezde rotarix asisi yapilmakta ancak bu asi avrupada domuz metaryeli icermesinden dolayi kullanimi askiya alinmis..bu konuda saglik bakanligi aciklama yapmamis.konu hakkinda detayli bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi lutfen
Paylaşırsanız çok iyi olur şimdiden çok sağolunAyni
Rica ederim Ayni sekilde kararsiz kaldim aslinda yaptirmak konusundan ziyade simdi icerigindeki maddeden endiseliyim konuyla ilgili saglik bakanligina kayit biraktim geri dönus bekliyorum ayrica aile hekimimizede msj attim.geri dönus yapildigindan paylasicam bnde