Her asiyi yaptirmamanizi oneririm... turkiye bu konuda cok degisik.. cunku asi o mikrobu cocuga vermektir.. rota virusu asisini yaptirmadim. Suan on kizamik asimiz var onu da yaptirmicaz zaten kizamik asisi olcak ön olana gerek yok..
Degilim on kizamik asisi bakanlik tarafindan zorunlu tutmuyo aileyi.. yurtdisinda anneler bebeklerine her asiyi yaptirmazlar cunku asilar istatistigi olusturur. Su cocuga yapildi nasil tepki verdi bunda ne oldu.. kobay degil benim kiizm kimsenin cocugu kobay degil. Baknlik cocugu korumk icin neyi zorunlu gorurse onu yaptiriyorum okadar..Sağlıkçı mısınız
Avrupada cogu yerde kaldirildi dogru.. bilincli aileler her asiyi yaptirmiyolar. Doktor kuzenim bile cocuklarina her asiyi yaptirmadi yapan doktor uyarmis bak cocug bu hastalik enjekte ediliyo vs diye allah korusun hastalanirsa bu yan etkilere eklenicek diyeAvrupada askıya alındığını da ilk kez duyuyorum bizim akrabalar da hep yaptırdı çünkü, Hollandada Fransada almanyada yaşayan akrabalar var başka ülkeden bahsediyosan bilemem
Degilim on kizamik asisi bakanlik tarafindan zorunlu tutmuyo aileyi.. yurtdisinda anneler bebeklerine her asiyi yaptirmazlar cunku asilar istatistigi olusturur. Su cocuga yapildi nasil tepki verdi bunda ne oldu.. kobay degil benim kiizm kimsenin cocugu kobay degil. Baknlik cocugu korumk icin neyi zorunlu gorurse onu yaptiriyorum okadar..
Degilim on kizamik asisi bakanlik tarafindan zorunlu tutmuyo aileyi.. yurtdisinda anneler bebeklerine her asiyi yaptirmazlar cunku asilar istatistigi olusturur. Su cocuga yapildi nasil tepki verdi bunda ne oldu.. kobay degil benim kiizm kimsenin cocugu kobay degil. Baknlik cocugu korumk icin neyi zorunlu gorurse onu yaptiriyorum okadar..
Canim benimkide 3 aylık bu asiyla bebekler bu salgını evde serumsuz atlatabiliyorlarmis. Bi daha ki ay da ikinci dozu yaptiricazMerhaba oglum 3 aylik doktorumuz rota virusu asisini yaptirmamizi onerdi arastirmak istedigimi soyledim ama bu merkezde rotarix asisi yapilmakta ancak bu asi avrupada domuz metaryeli icermesinden dolayi kullanimi askiya alinmis..bu konuda saglik bakanligi aciklama yapmamis.konu hakkinda detayli bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?