Rota virüsü aşısı

Adanur2018

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
128
71
Arkadaşlar aranızda rota virüsü aşısını yaptıran var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bildikleriniz nelerdir? Biraz internetten araştırdım yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsız kaldım bu yüzden sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedin. Ne yapmamı önerirsiniz?

Arkadasim tamamen senin kararin ama fikrimi de söylemek istiyorum
Bu anlatacaklarim bünyeden bünyeye göre de degisir bunu da aklinda bulundur

13 yasinda oglum var ona tüm özel ve devlet asilarini yaptirdim hic yanetki görmedik

25 aylik ta kizim var.rota aşısıyla alerjisi ortaya cıkti inek sütü ve çoklu gida alerjisi
Gittigim bir docent bu aşının tetikledigini söyledi.tek doz yatirdik ikinci yapilmadi
Kizim 3 ay önce rota virusu kapti ve 2 gün hastanede kaldik 10 gün ishal oldu.buyuk oglum aşılı olmadina ragmen ona da bulaştı.

Inek sütü alerjisi bölümünü okumanı tavsiye ederim orda da yine bu aşıdan sonra alerji tetiklenen bebekler var

Ve benim bebegimin hâlâ alerjisi devam ediyor diyet yapiyor

Ama herkes böyle olacak diye bişey yok.karar senin

Ben yaptırdım hicde pisman değilim . Arkadaşım aşılara sicak bakmadigi icin yaptırmadı ve rota virüsünü oglu kapti. Tamamen senin kararın. Ama bu aralar yaygın. 3-4 kiside duydum bu virusu kaptigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…